erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
πες στην θεια έρι τι σε απασχολεί..οχι πολυ καλα ερι μου....θα παρω τα πανω την αλλη εβδομαδα που ειναι η τσικνοπεμπτη....
πες στην θεια έρι τι σε απασχολεί..οχι πολυ καλα ερι μου....θα παρω τα πανω την αλλη εβδομαδα που ειναι η τσικνοπεμπτη....
γιαυτό βλέπω αυτά τα αποτελέσματα . οταν είχες την κυπρία απο το παγκράτι με τα βυζα ολα ηταν καλυτερα, μετά το έριξες στα σκληρά ποιος ξέρεις με ποιες γκαρχιολες εμπλεξες και τωρα το ρίξαμε στο γουφερ τσαι και συμπαθειο . τρατζικδεν εγινα σαφης...τωρα πλεον γουφερ και κοκο ειναι ενα και το αυτο![]()
ποτε δεν ειναι καλος μηνας αυτος ο φεβρουαριος για μας τους υδροχοους....πες στην θεια έρι τι σε απασχολεί..![]()
κι εσύ μια από τα ίδιαποτε δεν ειναι καλος μηνας αυτος ο φεβρουαριος για μας τους υδροχοους....
τι εχει ο φεβρουαριος μαναμ; τι σου έκανε; (παίζει να έχεις και δίκιο.. χαχαχα)ποτε δεν ειναι καλος μηνας αυτος ο φεβρουαριος για μας τους υδροχοους....
εδωσα τιπ σε φιλο που πηγε να φαει στου μπελαμι..."μην πας,μου ειπε φιλη σαλονικια οτι ωραιο μαγαζι αλλα οχι καλο φαι..."
την αλλη μερα μου ειπε ειχες δικιο...
η κυπρια ηταν σταθμος...αλλα την αφησα για να αναζητησω μιλφς με με εξωχικο και καγιενγιαυτό βλέπω αυτά τα αποτελέσματα . οταν είχες την κυπρία απο το παγκράτι με τα βυζα ολα ηταν καλυτερα, μετά το έριξες στα σκληρά ποιος ξέρεις με ποιες γκαρχιολες εμπλεξες και τωρα το ρίξαμε στο γουφερ τσαι και συμπαθειο . τρατζικ
και πηρες τα τρια σουη κυπρια ηταν σταθμος...αλλα την αφησα για να αναζητησω μιλφς με με εξωχικο και καγιεν
στηριζω...εκτος απο ενημερωτικο ειναι και γουτσου γουτσουκωλοζώδιο οι υδροχόοιισως πρεέπι να μπει μια ψηφοφορια να δουμε τι ζωδια ειμεθα και ξερουμε γιαι παει κατα διαβολου το θρεντακι τ
![]()
μιλφ(ς)?πολλα δλδ ρε σαουλ?η κυπρια ηταν σταθμος...αλλα την αφησα για να αναζητησω μιλφς με με εξωχικο και καγιεν
Μένω έκπληκτος τους είχα για καλά παιδιάκωλοζώδιο οι υδροχόοιισως πρεέπι να μπει μια ψηφοφορια να δουμε τι ζωδια ειμεθα και ξερουμε γιαι παει κατα διαβολου το θρεντακι τ
![]()
οχι βρηκα πολλες...αλλα κατι ελεγαν για ενωμενα φρυδια και 7 ποντους και κατι ακαταλαβιστικα...εν τελη δεν αντεχανε την προσωπικοτητα μου μαλλονκαι πηρες τα τρια σου![]()
ε ναι τα μιλφακια βγαινουν παντα παρεες δε βγαινουν μονα τουςμιλφ(ς)?πολλα δλδ ρε σαουλ?
θελω και εγω
θα ερθω μαζι σου...θα φερω τα τουιτερε ναι τα μιλφακια βγαινουν παντα παρεες δε βγαινουν μονα τους
πεφτεις απο τα συννεφα και συ εΜένω έκπληκτος τους είχα για καλά παιδιά![]()
Ναι, ποιοι είναι καλύτεροι???πεφτεις απο τα συννεφα και συ ε
αν σου εχει φερθει ασχημα υδροχοος ριξε πμ την διευθυνση του να τον βρουνε τσιμεντωμενο στο λιμανι του πειραια....πεφτεις απο τα συννεφα και συ ε
α ωστε πολλες..οχι βρηκα πολλες...αλλα κατι ελεγαν για ενωμενα φρυδια και 7 ποντους και κατι ακαταλαβιστικα...εν τελη δεν αντεχανε την προσωπικοτητα μου μαλλον
εγω ειμαι υδροχοος μαναμ..αν σου εχει φερθει ασχημα υδροχοος ριξε πμ την διευθυνση του να τον βρουνε τσιμεντωμενο στο λιμανι του πειραια....
να σου πω την αλήθεια πιστευω οτι οι καλύτεροι ειναι οι δίδυμοι..Ναι, ποιοι είναι καλύτεροι???