iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Μπα, η απάντηση είναι εύκολη. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!!!Αυτό είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες![]()
Μπα, η απάντηση είναι εύκολη. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!!!Αυτό είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες![]()
συν το ότι σε δένει χειροπόδαραΜπα, η απάντηση είναι εύκολη. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!!!
Όταν υπάρχουν γυναίκες σαν την Heidi Romanova τι να τις κάνουμε τις γκόμενες, ωρε;
Φαντάσου τώρα να έμπαινε αυτή, λέμε τώρα, στο bou και να άνοιγε νήμα και να έλεγε Full Porgram, guys 100e/h![]()
![]()
Και χωρίς καθόλου κόστος,φάτε μάτια ψάρια![]()
Γάμησε τα...Φαντάσου τώρα να έμπαινε αυτή, λέμε τώρα, στο bou και να άνοιγε νήμα και να έλεγε Full Porgram, guys 100/h
Με 400 την ώρα έρχομαι εγώ ρε συΓάμησε τα...
Ας έλεγε και 400/h,δε θα με χαλούσε πάντως και πολύ...ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται![]()
Τηλεφωνάκι έχουμε;Φαντάσου τώρα να έμπαινε αυτή, λέμε τώρα, στο bou και να άνοιγε νήμα και να έλεγε Full Porgram, guys 100e/h
Λέμε και καμία μαλακία να περάσει η ώραΜε 400 την ώρα έρχομαι εγώ ρε συ![]()
![]()
![]()
![]()
Άστα αυτά τώρα και κατέβαινε το χρήμα. Έκλεισα ήδη εισιτήριαΛέμε και καμία μαλακία να περάσει η ώρα![]()
Άστα αυτά τώρα και κατέβαινε το χρήμα. Έκλεισα ήδη εισιτήρια![]()
Το δίνει η ίδια. Και να στο δώσω θα σου είναι άχρηστο μιας και δεν σηκώνει από άγνωστους αριθμούς.Τηλεφωνάκι έχουμε;![]()
![]()
![]()
Όλο παράπονα είσθε στις ψηφοφορίες.
Τι δεν θέλετε γκόμενα που κάθε 10 μέρες είσθε ερωτευμένος και με άλλη...
Οι γαλλίδες με το ουί και οι βλάχες Ούι.Ένας τόνος διαφέρει μόνο![]()
Κι αν είναι Γαλλίδα βλάχα τι γίνεται;επιτρεψτε μου μια διορθωση...οι γαλιδες μυριζουν αρωματα οι βλαχες προβατιλα
Μόνο σε γνωστούς "το σηκώνει";Το δίνει η ίδια. Και να στο δώσω θα σου είναι άχρηστο μιας και δεν σηκώνει από άγνωστους αριθμούς.