Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Έγινα και μακαρίτης τώρα;;;

Με διακατέχει μια μεγάλη αμφιβολία δια το κατά πόσον είστε μεταξύ των υπαρκτών, ζώντων οργανισμών αυτού
του πλανήτη. Νομίζω ότι πλέον ανήκετε στη σφαίρα του μύθου. Αρχίζω να πιστεύω ότι εδώ μέσα
γράφετε μόνο με τη δύναμη της σκέψεως και άνευ πληκτρολογίου... :grin:

ΥΓ. Ως εκ τούτου, με τον ίδιο τρόπο, θα ρίχνετε και τα μανίκια στην επίσης ανύπαρκτη και μυθική Μ.... :grin: :grin: :grin:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Στα μέρη σας πρέπει να αφθονεί η γλυστρίδα ... Τις παρενέργειες τις έχετε αναλογισθεί;  >:(

:uglykiss: :uglykiss: :uglykiss:

Ενδεχόμενες παρενέργειες

Από την άλλη πλευρά, η αντράκλα περιέχει μεγάλες ποσότητες  σε οξαλικά άλατα, περίπου 671-869 mg ανά 100 γραμμάρια φρέσκου χόρτου. Επειδή η γλιστρίδα καλλιεργείται υπό σκιά έχει υψηλότερα επίπεδα οξαλικών αλάτων, σε σύγκριση με τα φυτά που εύκολα εκτίθενται στο ηλιακό φως.

Αυτό μπορεί να είναι ένα ζήτημα για τα άτομα που έχουν την τάση να αναπτύσσουν πέτρες στα νεφρά.

Τα οξαλικά άλατα έχουν αντιθρεπτικές ιδιότητες, υπό την έννοια ότι μειώνουν την απορρόφηση των μετάλλων που βρίσκονται στα φυτά όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο.

Εάν ανησυχείτε για το περιεχόμενο των οξαλικών αλάτων, δοκιμάστε να προσθέσετε γιαούρτι μαζί με τη γλιστρίδα, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι μειώνει σημαντικά την ποσότητα των οξαλικών.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Με διακατέχει μια μεγάλη αμφιβολία δια το κατά πόσον είστε μεταξύ των υπαρκτών, ζώντων οργανισμών αυτού
του πλανήτη. Νομίζω ότι πλέον ανήκετε στη σφαίρα του μύθου. Αρχίζω να πιστεύω ότι εδώ μέσα
γράφετε μόνο με τη δύναμη της σκέψεως και άνευ πληκτρολογίου... :grin:

ΥΓ. Ως εκ τούτου, με τον ίδιο τρόπο, θα ρίχνετε και τα μανίκια στην επίσης ανύπαρκτη και μυθική Μ.... :grin: :grin: :grin:

Εγραψες  :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.282
Πόντοι
22.785
...

... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι... Δώδεκα η ώρα ξεκινά το τσιμπουσακι..

Συνημμένα

• IMG_20190127_105548.jpg
    IMG_20190127_105548.jpg
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 9
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
...

... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι... Δώδεκα η ώρα ξεκινά το τσιμπουσακι..

Καλού κακού, κάνετε έπειτα και μια εξέταση, διότι μετά από τόση κατανάλωση θαλασσινών και ιχθύων,
τα κρεατικά μπορεί να σας κάνουν καμμιά περίεργη, τοξική, χημική αντίδραση στον οργανισμό σας.  :helpplea:
Κάτι σαν το αλλεργικό σοκ... :helpplea:  :woldman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Καλού κακού, κάνετε έπειτα και μια εξέταση, διότι μετά από τόση κατανάλωση θαλασσινών και ιχθύων,
τα κρεατικά μπορεί να σας κάνουν καμμιά περίεργη, τοξική, χημική αντίδραση στον οργανισμό σας.  :helpplea:
Κάτι σαν το αλλεργικό σοκ... :helpplea:  :woldman:

Για να είναι έτοιμος και για το νήμα του κ. podolagnos ...  :happy:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Γενικα πιστευω, οτι αν η γυναικα ειχε τις ιδιες προτεραιοτητες στην ζωη της με τον ανδρα, ο οποιος σαν πρωτη προτεραιοτητα εχει το σεξ, Θα ζουσαμε ακομη, αν οχι στις σπηλιες, το πολυ στις καλυβες, θα τρωγαμε, θα πιναμε, θα χορευαμε και θα καναμε σεξ. :grin:

ξερω αντρες που λατρευουν το σεξ..ξερω και καποιους που δεν τοχουν και τοσο..ξερω γυναικες επισης ου λατρευουν το σεξ και καποιες αλλες που το κανουν αγγαρια....η μονη εποχη που εγω δεν ηθελα τοσο πολυ σεξ ηταν η εποχη που θηλαζα και η εποχη που τα παιδια μου ηταν στις επικινδυνες ηλικιες δηλ πολυ μικρα που επρεπε να εχω τα ματια μου καρφωμενα επανω τους για να μην παθουν ατυχημα ..αλλα και σαυτες τις εποχες το απολαμβανα και το ζητουσα πρωτη εγω..

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Αγαπητη Σαρανταρα. Χωρις να διεκδικω τον τιτλο του αλανθαστου ξερολα, ΕΙΔΙΚΑ σε ενα θεμα που αφορα τις γυναικες, ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, μετα απο 39 χρονια εγγαμου βιου, οτι τουλαχιστον μετα την κλιμακτηριο, οι γυναικες, δεν εχουν σαν πρωτη προτεραιοτητα της ζωης τους, το σεξ.
Οπως εχω επισης την εντυπωση, οτι κατα 90 τοις εκατο, η γυναικεια απιστια, μετα την κλιμακτηριο, εχει σαν κινητρο την  εκδικηση του απιστου συζυγου, και την επιβαιβεωση οτι η απιστη ειναι ακομη ποθητη, και οχι την αναγκη της για αυτο, καθαυτο
το σεξ.

39 χρονια εισασταν παντρεμενος με τη συγκεκριμενη γυναικα ...αρα η εμπειρια σας στο θεμααυτο πηγαζει αποτην ερωτικη συμπεριφορα τηςσυγκεκριμενης..η οποια μπορει να φερεται ετσι για χιλιους λογους

τωρα οσον αφορα τη δικη μου προσωπικη εμπειρια η ερωτικη μου διαθεση ηταν και ειναι αχαλινωτη και πριν και τωρα κι ας εχω επαναλαμβανομενα ραντεβου μεσα στη μερα....

επισης απο συζητησεις με κατα πολυ μικροτερους αντρες που απατιζουν κυριως την πελατεια μου ως μιλφ η γνωμη τους ειναι ιδια με τη δικη μου ...προτιμουν δηλ να πανε με μια 40 φευγα παρα με μια πιτσιρικα

επισης εχω καποιο φιλο απο νοτια Ελλαδα ο οποιος εχει στη γειτονεια του ενα διδυμο μανας και κορης η κορη 45 η μανα 60 φευγα ...στην αρχη πηδουσε μονο την κορη αλλα σιγα σιγα μπηκε στο σκηνικο κι η μανα....μου λεει οτι η μανα ειναι ολα τα λεφτα

επισης απο την προσωπικη μου εμπειρια στα τριο που με καλουνε εχω να πω οτι τα καλιτερα λεσβιακα τα εχω κανει με γυναικες κοντα στα 45-50..και ιδιαιτερα με μια Αθηναια που οταν την πρωτοειδα στο Μακεδονια Παλλας ηταν με ριγε φουστανακι ρομπα για μεσα στο σπιτι κι ας ειχε ερθει με το γκομενο...ελεγες τωρα θα παρει το καροτσι της λαικης και θα φυγει...Αλλα με το που την ακουμπησα τρελλαθηκε κι οσες φορες βρισκομασταν ο πελατης μου ηταν απλα μια θολη σκια στο δωματιο...ξεχνιομασταν οι δυο μας

αλλα φυσικα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη...

υ.γ..δε σς απαντησα χθες παρ οτι το ειδα το μυνημα σας...γιατι μου ετυχε ραντεβου κι εφυγα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.225
Πόντοι
19.795
ξερω αντρες που λατρευουν το σεξ..ξερω και καποιους που δεν τοχουν και τοσο..ξερω γυναικες επισης ου λατρευουν το σεξ και καποιες αλλες που το κανουν αγγαρια....η μονη εποχη που εγω δεν ηθελα τοσο πολυ σεξ ηταν η εποχη που θηλαζα και η εποχη που τα παιδια μου ηταν στις επικινδυνες ηλικιες δηλ πολυ μικρα που επρεπε να εχω τα ματια μου καρφωμενα επανω τους για να μην παθουν ατυχημα ..αλλα και σαυτες τις εποχες το απολαμβανα και το ζητουσα πρωτη εγω..
Ευχαριστω για την απαντηση. Επιβεβαιωνετε την αποψη μου οτι το μητρικο ενστικτο υπερισχυει οποιασδηποτε αλλης γυναικειας αναγκης. Και σε καποιες γυναικες αυτο το ενστικτο ισως να διαρκει για το μεγαλυτερο μερος της ζωης τους.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Ευχαριστω για την απαντηση. Επιβεβαιωνετε την αποψη μου οτι το μητρικο ενστικτο υπερισχυει οποιασδηποτε αλλης γυναικειας αναγκης. Και σε καποιες γυναικες αυτο το ενστικτο ισως να διαρκει για το μεγαλυτερο μερος της ζωης τους.

ακουστε με ....ειμαι μητερα και μαλιστα πολυ καλη...το μητρικο ενστικτο και τις ορμες της γυναικας κατα μεγαλο βαθμο τις καθοριζει η προλακτινη δηλ η ορμονη που ρυθμιζει τη γαλακτοροια .Αυτο ισχυει και στα ζωα δηλ η γατα που δεν εχει το μυαλο που εχει ο ανθρωπος θα παρατουσε τα γατακια και δε θατα θηλαε ανδεν ηταν αυτη η ορμονη...

αρα με την παροδο του θηλασμου  η γυναικα επανερχεται στην προτερη κατασταση

προσωπικα εχω περισεια αυτης της ορμονης γιατι εχω γαλα στο στηθος μου ακομα και τωρα....εω ομως και τρελλη επιθυμια για σεξ

τωρα οσον αφορα το θεμα σχεση μανας -παιδιου ....ειναι καλο η μανα να ξερει τα ορια της δηλ ποτε θα κοψει τον ομφαλιο λωρο γιατι αλλιως δημιουργουνται προβληματα που βγαινουν στην επιφανεια οταν ειναι πλεον αργα

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
:uglykiss: :uglykiss: :uglykiss:

Ενδεχόμενες παρενέργειες

Από την άλλη πλευρά, η αντράκλα περιέχει μεγάλες ποσότητες  σε οξαλικά άλατα, περίπου 671-869 mg ανά 100 γραμμάρια φρέσκου χόρτου. Επειδή η γλιστρίδα καλλιεργείται υπό σκιά έχει υψηλότερα επίπεδα οξαλικών αλάτων, σε σύγκριση με τα φυτά που εύκολα εκτίθενται στο ηλιακό φως.

Αυτό μπορεί να είναι ένα ζήτημα για τα άτομα που έχουν την τάση να αναπτύσσουν πέτρες στα νεφρά.

Τα οξαλικά άλατα έχουν αντιθρεπτικές ιδιότητες, υπό την έννοια ότι μειώνουν την απορρόφηση των μετάλλων που βρίσκονται στα φυτά όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο.

Εάν ανησυχείτε για το περιεχόμενο των οξαλικών αλάτων, δοκιμάστε να προσθέσετε γιαούρτι μαζί με τη γλιστρίδα, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι μειώνει σημαντικά την ποσότητα των οξαλικών.

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom