troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.801
- Πόντοι
- 5.506
θα στηριξωΑισχος. Θα καταθεσω προταση μομφης εις βαρος σας. Οχι ομως σε αυτο το νημα. Στο νημα του ποδολαγνου. Θα σας κανω ρομπα. Ουτε η Μαναρι δεν θα σας θελει μετα.![]()
θα στηριξωΑισχος. Θα καταθεσω προταση μομφης εις βαρος σας. Οχι ομως σε αυτο το νημα. Στο νημα του ποδολαγνου. Θα σας κανω ρομπα. Ουτε η Μαναρι δεν θα σας θελει μετα.![]()
καλά κάνε dislike και βλέπω να αλλάζει τη ψηφοφορία με 25ποντο :S :S :S:thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
Αισχος. Θα καταθεσω προταση μομφης εις βαρος σας. Οχι ομως σε αυτο το νημα. Στο νημα του ποδολαγνου. Θα σας κανω ρομπα. Ουτε η Μαναρι δεν θα σας θελει μετα.![]()
Κυρία και κύριοι, υπάγω. Να προσέχετε την κουφάλα τον νηματοθέτη!
Καλημερα αγαπητέ
Οιδικτατορικεςδημοκρατικες πρακτικες του νήματος συνεχίζονται >>
![]()
καλά κάνε dislike και βλέπω να αλλάζει τη ψηφοφορία με 25ποντο :S :S :S
Αιδως ΑργειοιΕίσθε λίαν δημοφιλής!![]()
θα στηριξω
καλά κάνε dislike και βλέπω να αλλάζει τη ψηφοφορία με 25ποντο :S :S :S
Eσείς, είστε πολύ νέος αγαπητέ μου. Δεν προλάβατε τις παλαιές, ένδοξες δραστηριότητες του μακαριστού μας
νηματοθέτη...
![]()
Eσείς, είστε πολύ νέος αγαπητέ μου. Δεν προλάβατε τις παλαιές, ένδοξες δραστηριότητες του μακαριστού μας
νηματοθέτη...
![]()
![]()
![]()
Ένδοξο παρελθόν :- :- :-
Υποσχόμενο μέλλον![]()
Αγαπητη Σαρανταρα. Ειχα σχολιασει εχθες μια αντιπαραθεσης σας σε αναρτηση μου.Αν μπορειται να μου πειτε τη γνωμη σας θα το εκτιμουσα.στο καλο...εχουν γνωσην οι φυλακες
![]()
![]()
Ένδοξο παρελθόν :- :- :-
Υποσχόμενο μέλλον![]()
Στα μέρη σας πρέπει να αφθονεί η γλυστρίδα ... Τις παρενέργειες τις έχετε αναλογισθεί; >![]()
Σε βλέπω και σένα στο χαντάκι, παρέα με τον Νικ...![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι. Το ιδιο και οι κομμωτριεςΜε το Νικ πάμε έτσι και αλλιώς παρέα θειο![]()
Με το Νικ πάμε έτσι και αλλιώς παρέα θειο![]()
βλέπε κομμώτριες μη τα ξεχνάμε >Με το Νικ πάμε έτσι και αλλιώς παρέα θειο![]()
άρα όταν "χαθεί" ένας από τους δύο θα ξέρουμε και για τον άλλον...![]()