rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.748
- Πόντοι
- 12.946
Αγαπητέ ξέρετε πόσοι τα τίναξαν υγιέστατοι? :SΚοιτα καιρο που διαλεξα να κανω υγιεινη διατροφη![]()
![]()
![]()
δε γαμιέται ότι φάμε και ότι πιούμε...
Αγαπητέ ξέρετε πόσοι τα τίναξαν υγιέστατοι? :SΚοιτα καιρο που διαλεξα να κανω υγιεινη διατροφη![]()
![]()
![]()
Αναμενεται ταξιδι μου τον αλλο μηνα σε Ν/Α Ασια. Και εκει επειδη οι μεριδες ειναι μικρες, οπως πολυ καλα ξερετε και εσεις, ενιοτε απαιτουνται διπλες για να χορτασω.Αγαπητέ ξέρετε πόσοι τα τίναξαν υγιέστατοι? :S
δε γαμιέται ότι φάμε και ότι πιούμε...![]()
Προς αποφυγην παρεξηγησης, επειδη το πρωι θα ερθει ο μπλε και θα αρχισει διαφορα, δεν τρωω και τα 2 γευματα μαζι. Αλλα, τρωω το ενα το βραδι, και καμμια φορα το πρωι με πιανει μια λιγουρα και θελω συμπληρωμα΄.Αναμενεται ταξιδι μου τον αλλο μηνα σε Ν/Α Ασια. Και εκει επειδη οι μεριδες ειναι μικρες, οπως πολυ καλα ξερετε και εσεις, ενιοτε απαιτουνται διπλες για να χορτασω.![]()
Ξέρω εκεί τρώνε με Chopsticks που να χορτάσεις, μέχρι να καταφέρεις να το πιάσεις έχεις ξανά πεινάσει :S :S :SΑναμενεται ταξιδι μου τον αλλο μηνα σε Ν/Α Ασια. Και εκει επειδη οι μεριδες ειναι μικρες, οπως πολυ καλα ξερετε και εσεις, ενιοτε απαιτουνται διπλες για να χορτασω.![]()
Bongiorno signoreΚαλημέρα στους απόμαχους της ζωής!
Τα θέλει ο κωλος σας, αγαπητέ...Έμεσα πρωί πρωί αντικρύζοντας τις χθεσινές αγουρίδες. Είναι δυνατόν να ερεθίζεται άνδρας με τέτοιο θέαμα;;;
Ας στανιάρουμε λίγο πριν αφυδατωθούμε εντελώς εκ των συνεχών εμέσεων. >
![]()
Τα θέλει ο κωλος σας, αγαπητέ...
Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε (που’σαι ρε Κουτσόγιωργα ...)Τι λέτε, κύριε;
Αυτά τα έμβια όντα που αναρτήσανε χθες λογίζονται ως θήλεα;;;
Αυτά που ποσταρετε, φίλτατε, φοβούνται να φορέσουν μίνι για να μην φανούν τα βυζια τους ...
Προς αποφυγην παρεξηγησης, επειδη το πρωι θα ερθει ο μπλε και θα αρχισει διαφορα, δεν τρωω και τα 2 γευματα μαζι. Αλλα, τρωω το ενα το βραδι, και καμμια φορα το πρωι με πιανει μια λιγουρα και θελω συμπληρωμα΄.
Σας αποχαιρετώ. Έχω μακρύ ταξίδι μπροστά μου. Καλή αντάμωση στο πεδίο της τιμής , στα μαρμαρένια αλώνια ( Διγενής την είδα σήμερα ο καριολης...)