Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στα Εξάρχεια ένα μπαρ που πήγε και η ζωιτσα να δείτε πως μου το είπαν..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μου έχει λείψει η Αθήνα τελικά

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έχω πρόβλημα μνήμης λέτε να παθαίνω αλτζχαιμερ ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αλεξ τώρα που όλοι κοιμούνται για πες τα ελαττώματα μου ως νικ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αλεξ τώρα που όλοι κοιμούνται για πες τα ελαττώματα μου ως νικ

Θυμαμαι οτι μεχρι πριν 8-10 μηνες περιπου, ησουν ενα νικ των 6-7 ποσταρισματων ημερησιως.
Εκτοτε δεν ξερω τι σου συνεβη, αλλά κατα καποιον τροπο μου δινεις την εντυπωση οτι κατι σου συνεβη και αρχισες να αναζητας καποιου ειδους διέξοδο στο μπου κομ.
Διαμορφωσες μια ιντερνετικη περσονα την οποια θελεις να "περνας" ως λιγο ιδιορρυθμη, λιγο επιθετικη. Ουσιαστικά φαινεται οτι μπαινεις εδω περισσοτερο για να εκτονωθεις, αλλά ταυτοχρονα ειναι προφανες οτι ψαχνεις και παρεα.
Μας "χρησιμοποιεις" λιγακι δηλαδη.
Εγω εχω εντοπισει απο παλιοτερα καποιες σημαντικες ευαισθησιες σε σενα, αλλά την ιδια στιγμη ερχονται ωρες που εισαι παρορμητικη, ξεροκεφαλη και αδικη.
Το νικ σου πρεπει να "αποφασισει" τελικα, αν του αρεσει εδω μεσα ή οχι.
Εχεις ενα καλο χιουμορ κατα βαση, δειχνεις αρκετα εξυπνη, "νιωθω" οτι η ιντερνετικη Ερι αδικεί την πραγματική.
Επιπλέον νιωθω οτι το νικ "Ερι" βρισκεται διαρκως σε θεση "επιθετικής αμυνας" χωρις ιδιαιτερο λογο. Επισης διαισθανομαι μια διαρκή αναζητηση "επιβεβαιωσης" και "προσοχης".
Το νικ "Ερι" επισης προσπαθει απεγνωσμενα να δειξει "ανετο" ενώ εκπέμπει διαρκως ενα αδιορατο αγχος.
Αυτά προχείρως.

Επισκέπτης
Θυμαμαι οτι μεχρι πριν 8-10 μηνες περιπου, ησουν ενα νικ των 6-7 ποσταρισματων ημερησιως.
Εκτοτε δεν ξερω τι σου συνεβη, αλλά κατα καποιον τροπο μου δινεις την εντυπωση οτι κατι σου συνεβη και αρχισες να αναζητας καποιου ειδους διέξοδο στο μπου κομ.
Διαμορφωσες μια ιντερνετικη περσονα την οποια θελεις να "περνας" ως λιγο ιδιορρυθμη, λιγο επιθετικη. Ουσιαστικά φαινεται οτι μπαινεις εδω περισσοτερο για να εκτονωθεις, αλλά ταυτοχρονα ειναι προφανες οτι ψαχνεις και παρεα.
Μας "χρησιμοποιεις" λιγακι δηλαδη.
Εγω εχω εντοπισει απο παλιοτερα καποιες σημαντικες ευαισθησιες σε σενα, αλλά την ιδια στιγμη ερχονται ωρες που εισαι παρορμητικη, ξεροκεφαλη και αδικη.
Το νικ σου πρεπει να "αποφασισει" τελικα, αν του αρεσει εδω μεσα ή οχι.
Εχεις ενα καλο χιουμορ κατα βαση, δειχνεις αρκετα εξυπνη, "νιωθω" οτι η ιντερνετικη Ερι αδικεί την πραγματική.
Επιπλέον νιωθω οτι το νικ "Ερι" βρισκεται διαρκως σε θεση "επιθετικής αμυνας" χωρις ιδιαιτερο λογο. Επισης διαισθανομαι μια διαρκή αναζητηση "επιβεβαιωσης" και "προσοχης".
Το νικ "Ερι" επισης προσπαθει απεγνωσμενα να δειξει "ανετο" ενώ εκπέμπει διαρκως ενα αδιορατο αγχος.
Αυτά προχείρως.

Καλα, εσυ δεν επρεπε να γινεις δικηγόρος, χαραμιστηκες. Ψυχαναλυτης επρεπε να γίνεις.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.769
Πόντοι
26.096
Καλημερα παππουδες μου!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα στους πρωινοι

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
καλημέρααααααααααααααααα

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Έρη στο Park να πας. Θα δεις το μισό μπου σίγουρα. Στο πρωινό θα κόβεις και τα σιτιτούρια και θα μας λες αν αξίζουν.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Έρη στο Park να πας. Θα δεις το μισό μπου σίγουρα. Στο πρωινό θα κόβεις και τα σιτιτούρια και θα μας λες αν αξίζουν.
στον 7ο ορ τον ειχε  φτιαξει ο ζουζανας μονος του  :2funny:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.406
Πόντοι
6.575
ΨΑΡΑ  - το  Park δεν  είναι  που  κάποια  εποχή  πίναμε  καφέ στο  Ισόγειο !  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom