You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Αμα λάχει νομίζω
ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ. Μεθώνης 66 & Καλλιδρομίου 69, Εξάρχεια
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Μαλλον σου λειπει υπνος.Έχω πρόβλημα μνήμης λέτε να παθαίνω αλτζχαιμερ ?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μήπως έχω μετατραυματικο σοκ μετά το δημοψηφισμα ?Μαλλον σου λειπει υπνος.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Αλεξ τώρα που όλοι κοιμούνται για πες τα ελαττώματα μου ως νικ
Θυμαμαι οτι μεχρι πριν 8-10 μηνες περιπου, ησουν ενα νικ των 6-7 ποσταρισματων ημερησιως.
Εκτοτε δεν ξερω τι σου συνεβη, αλλά κατα καποιον τροπο μου δινεις την εντυπωση οτι κατι σου συνεβη και αρχισες να αναζητας καποιου ειδους διέξοδο στο μπου κομ.
Διαμορφωσες μια ιντερνετικη περσονα την οποια θελεις να "περνας" ως λιγο ιδιορρυθμη, λιγο επιθετικη. Ουσιαστικά φαινεται οτι μπαινεις εδω περισσοτερο για να εκτονωθεις, αλλά ταυτοχρονα ειναι προφανες οτι ψαχνεις και παρεα.
Μας "χρησιμοποιεις" λιγακι δηλαδη.
Εγω εχω εντοπισει απο παλιοτερα καποιες σημαντικες ευαισθησιες σε σενα, αλλά την ιδια στιγμη ερχονται ωρες που εισαι παρορμητικη, ξεροκεφαλη και αδικη.
Το νικ σου πρεπει να "αποφασισει" τελικα, αν του αρεσει εδω μεσα ή οχι.
Εχεις ενα καλο χιουμορ κατα βαση, δειχνεις αρκετα εξυπνη, "νιωθω" οτι η ιντερνετικη Ερι αδικεί την πραγματική.
Επιπλέον νιωθω οτι το νικ "Ερι" βρισκεται διαρκως σε θεση "επιθετικής αμυνας" χωρις ιδιαιτερο λογο. Επισης διαισθανομαι μια διαρκή αναζητηση "επιβεβαιωσης" και "προσοχης".
Το νικ "Ερι" επισης προσπαθει απεγνωσμενα να δειξει "ανετο" ενώ εκπέμπει διαρκως ενα αδιορατο αγχος.
Αυτά προχείρως.
Επισκέπτης
Θυμαμαι οτι μεχρι πριν 8-10 μηνες περιπου, ησουν ενα νικ των 6-7 ποσταρισματων ημερησιως.
Εκτοτε δεν ξερω τι σου συνεβη, αλλά κατα καποιον τροπο μου δινεις την εντυπωση οτι κατι σου συνεβη και αρχισες να αναζητας καποιου ειδους διέξοδο στο μπου κομ.
Διαμορφωσες μια ιντερνετικη περσονα την οποια θελεις να "περνας" ως λιγο ιδιορρυθμη, λιγο επιθετικη. Ουσιαστικά φαινεται οτι μπαινεις εδω περισσοτερο για να εκτονωθεις, αλλά ταυτοχρονα ειναι προφανες οτι ψαχνεις και παρεα.
Μας "χρησιμοποιεις" λιγακι δηλαδη.
Εγω εχω εντοπισει απο παλιοτερα καποιες σημαντικες ευαισθησιες σε σενα, αλλά την ιδια στιγμη ερχονται ωρες που εισαι παρορμητικη, ξεροκεφαλη και αδικη.
Το νικ σου πρεπει να "αποφασισει" τελικα, αν του αρεσει εδω μεσα ή οχι.
Εχεις ενα καλο χιουμορ κατα βαση, δειχνεις αρκετα εξυπνη, "νιωθω" οτι η ιντερνετικη Ερι αδικεί την πραγματική.
Επιπλέον νιωθω οτι το νικ "Ερι" βρισκεται διαρκως σε θεση "επιθετικής αμυνας" χωρις ιδιαιτερο λογο. Επισης διαισθανομαι μια διαρκή αναζητηση "επιβεβαιωσης" και "προσοχης".
Το νικ "Ερι" επισης προσπαθει απεγνωσμενα να δειξει "ανετο" ενώ εκπέμπει διαρκως ενα αδιορατο αγχος.
Αυτά προχείρως.
Καλα, εσυ δεν επρεπε να γινεις δικηγόρος, χαραμιστηκες. Ψυχαναλυτης επρεπε να γίνεις.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.769
- Πόντοι
- 26.096
Καλημερα παππουδες μου!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.769
- Πόντοι
- 26.096
μπλιζ μπλιζακι καληνύχτα
Ωραιο αβαταρ, κυρια!
Καταλληλο για τσιμπημα.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
καλημέρααααααααααααααααα
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
Έρη στο Park να πας. Θα δεις το μισό μπου σίγουρα. Στο πρωινό θα κόβεις και τα σιτιτούρια και θα μας λες αν αξίζουν.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.204
- Πόντοι
- 2.606
στον 7ο ορ τον ειχε φτιαξει ο ζουζανας μονος τουΈρη στο Park να πας. Θα δεις το μισό μπου σίγουρα. Στο πρωινό θα κόβεις και τα σιτιτούρια και θα μας λες αν αξίζουν.
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 6.575
ΨΑΡΑ - το Park δεν είναι που κάποια εποχή πίναμε καφέ στο Ισόγειο ! :-*Έρη στο Park να πας. Θα δεις το μισό μπου σίγουρα. Στο πρωινό θα κόβεις και τα σιτιτούρια και θα μας λες αν αξίζουν.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Καλημέρα στους πρωινοι
Καλημέρα.