Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Μπεργκερ η καρμποναρα?
πολύ ζέστη όντως αλλά αναφέρθηκα στις φωτιες..ζεσταθηκες?
νερο πολυ... αλλα αν επιμενεις νομιζω οτι εγω θα ετρωγα μπεργκερΜπεργκερ η καρμποναρα?
Με νερο ποιος χορτασε ποτε??? Και εγω για εκει το κοβω αλλα υπαρχουν μεριμα ''εαν'' πισω απο την καρμποναρανερο πολυ... αλλα αν επιμενεις νομιζω οτι εγω θα ετρωγα μπεργκερ
πολύ ζέστη όντως αλλά αναφέρθηκα στις φωτιες..
Ναι αλλά θύμισέ του ότι εσύ δεν τρώς μακαρόνια.νερο πολυ... αλλα αν επιμενεις νομιζω οτι εγω θα ετρωγα μπεργκερ
Ωραιο φαινετε...και διαιτηςKitana Baker![]()
![]()
Kitana Baker![]()
![]()
Eva Berger (Κριτική μου www.bourdela.com/city-tours/girls/eva-berger-russian-girls-for-me/]εδώ[/url])
Πήρε φωτιά ο κώλος της..
σαουλ μην με σιχαινεις...Πιστευετε οτι το σεξ πρεπει να σχετιζεται με το φαι η ειναι δυο διαφορετικες ιστοριες? Αραγε ενα καλο σκουιρτινγκ εχε θεση σε ενα καλοφτιαγμενο πιατο πενες με σωλομο? Οι γυναικες σκευτονται το φαι οταν το κανουν και τι σημαινει οτι τα μυδια ειναι αφροδισιακα? Πολλα τα ερωτηματα θα αργησει ο ντιλιβερας κανα 20λεπτο γαμω την κινηση.
Ναι αλλά θύμισέ του ότι εσύ δεν τρώς μακαρόνια.
Όπως και αρκετός κόσμος.
same hereγιορκι εγω δεν τρωω και πατσα επισης δεν τρωω ζαρκαδια βατραχια ελαφια αρνια κατσικια
ενω ο σαουλ πρεπει να τρωει και τα πιατα χααχαχαχαχαχχαsame here![]()
Προς το νηματοθετη του παροντος:
Μη στενοχωρεισθε, κυριε, για την προσωρινη ελλειψη ενδιαφεροντος προς το νημα σας.
Ενδεχομενως το επομενο νημα σας με θεμα την αποταμιευτικη συμπεριφορα των μηρμυγκιων να παει καλυτερα.
Ας σας παρηγορει το γεγονος οτι ολες οι ιδιοφυιες ηταν παραγνωρισμενες στην εποχη τους.