Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αγιε αν την επεφτες σε καποια θα την επεφτες σε εμενα την κασι κασι η την ροζυ; :think: :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.313
Πόντοι
5.006
αγιε αν την επεφτες σε καποια θα την επεφτες σε εμενα την κασι κασι η την ροζυ; :think: :grin:
αν στην ερωτηση σου εβαζες και την εναλλακτικη του "γκρεμου", ισως να αλλαζε η απαντηση του αγιου... :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γιατι θα έπεφτε και κάνα μαπίδι για να ανάψουν τα αίματα... Οι άλλες είναι όλο νιάου-νιάου και μέλια.
Ρωτήστε τον μπλιζ ειμαι τραγικα ναζιαρα .  :dunno: Λάθος κριτήριο κρίμα..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Ρωτήστε τον μπλιζ ειμαι τραγικα ναζιαρα .  :dunno: Λάθος κριτήριο κρίμα..

Λυπάμαι που δεν κατάφερε να βγάλει το ηφαίστειο που κρύβεται μέσα σας.   :)

Όλα είναι θέμα χειρισμού, αγαπητή μου.   ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Λυπάμαι που δεν κατάφερε να βγάλει το ηφαίστειο που κρύβεται μέσα σας.  ;)

Όλα είναι θέμα χειρισμού, αγαπητή μου.  :)
Οπότε παραδέχεσαι οτι αδυνατεις να βγαλεις απο ροζυ και κασι το υφαίστειο μιας και ειναι θέμα χειρισμών; Κάτι μου κρύβεις γέροντα.. :cool2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Οπότε παραδέχεσαι οτι αδυνατεις να βγαλεις απο ροζυ και κασι το υφαίστειο μιας και ειναι θέμα χειρισμών; Κάτι μου κρύβεις γέροντα.. :cool2:

Δεν είναι επειδή αδυνατώ εγώ.  Αυτές είναι που δεν διαθέτουν κάτι τέτοιο.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν είναι επειδή αδυνατώ εγώ.  Αυτές είναι που δεν διαθέτουν κάτι τέτοιο.  :)
Οπότε είναι ή  δεν ειναι θέμα χειρισμών, αποφάσισε.. την στιγμή που η ροζυ  εχει αποδεχτεί ότι της αρεσει το σεξ με βρωμοξυλο και η κασι δεν εχει η κοπελα εκφραστει απο που και ως που ξέρεις εσυ αν εχουν η δεν έχουν. πες το αληθινο κριτηριο και ασε τις παπατζες. εχω και πμ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Οπότε είναι ή  δεν ειναι θέμα χειρισμών, αποφάσισε.. την στιγμή που η ροζυ  εχει αποδεχτεί ότι της αρεσει το σεξ με βρωμοξυλο και η κασι δεν εχει η κοπελα εκφραστει απο που και ως που ξέρεις εσυ αν εχουν η δεν έχουν. πες το αληθινο κριτηριο και ασε τις παπατζες. εχω και πμ

Το "ηφαίστειο", είναι θέμα χαρακτήρα. Ανεξάρτητα με ό,τι δηλώνει η δίδα Ροζαλία και με ό,τι δεν δηλώνει η κυρα Καλλιόπη, και οι δυο τους δεν έχουν "τσαγανό".

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το "ηφαίστειο", είναι θέμα χαρακτήρα. Ανεξάρτητα με ό,τι δηλώνει η δίδα Ροζαλία και με ό,τι δεν δηλώνει η κυρα Καλλιόπη, και οι δυο τους δεν έχουν "τσαγανό".
με το ζορι στα βγαζουμε. Οποτε θα με επέλεγες γιατι έχω τσαγανό. Οχι γιατι θα μου το έβγαζες εσυ..  ;)  Ευχαριστω για την εξήγηση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
με το ζορι στα βγαζουμε. Οποτε θα με επέλεγες γιατι έχω τσαγανό. Οχι γιατι θα μου το έβγαζες εσυ..  ;)  Ευχαριστω για την εξήγηση.

Αναλογιστείτε ποιός ήτο ο μοναδικός στον οποίο παραδεχθήκατε  ότι κάνατε λάθος, καθώς και ποιός ήτο ο μοναδικός που αναγνώρισε το λάθος του ως προς εσάς, και μετά ελάτε να μου πείτε ποιός σας βγάζει ή όχι κρυμμένες πτυχές χαρακτήρα.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αναλογιστείτε ποιός ήτο ο μοναδικός στον οποίο παραδεχθήκατε  ότι κάνατε λάθος, καθώς και ποιός ήτο ο μοναδικός που αναγνώρισε το λάθος του ως προς εσάς, και μετά ελάτε να μου πείτε ποιός σας βγάζει ή όχι κρυμμένες πτυχές χαρακτήρα.  :)
Ενας άντρας ξεχωρίζει και είναι σημαντικός διότι ενώ ξέρει να βγάζει και βγάζει απο μια γυναίκα κρυφές πτυχές και πραγματικά κρυφές ... όχι του μυαλού του, δεν κομπάζει γιαυτό. Αναρωτήσου αν ανήκεις σε αυτό το είδος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom