iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Το διόρθωσα ;)περιττός αριθμός βγαίνει
Το διόρθωσα ;)περιττός αριθμός βγαίνει
Δάσκαλος κι αυτόςΠεστα ρε Νικ..!!
Θυμήσου μόνο τι είχε πει ο μέγας Ωνάσης !!!
ο καλός ο μάστορας πάντα κάτι περισσεύειπεριττός αριθμός βγαίνει
Ειτο καλή η μετάβαση..?δεν ξέρω, από το 20χρονο πέρασα αμέσως στην κατηγορία 34χρονη
ευτυχώς πάνω από 16 δεν πας μέσα, γιατί μου έτυχε κι αυτό χωρίς να ξέρω :-Το διόρθωσα ;)
έχει πολλά θετικά ;)Ειτο καλή η μετάβαση..?
Το διόρθωσαΉτο καλή η μετάβαση..?
εννοώ δεν είναι άρτιος, αλλά όχι δεκαδικόςο καλός ο μάστορας πάντα κάτι περισσεύει
Αυτή δεν ήξερε ότι ήσουν ενήλικος; Αυτή να πάει μέσαευτυχώς πάνω από 16 δεν πας μέσα, γιατί μου έτυχε κι αυτό χωρίς να ξέρω :-
Μην το λες, η μία είναι 17,5 και η άλλη 16,5εννοώ δεν είναι άρτιος, αλλά όχι δεκαδικός
εσύ popov μου κάτσε εκεί στα ξένα με το κορίτσι και άσε εμάς εδώ να λέμε μαλακίες
πιο ενήλικος δε γίνεταιΑυτή δεν ήξερε ότι ήσουν ενήλικος; Αυτή να πάει μέσα
μην μου πατάς τον κάλο τώρα με τη νέα γενιά, γιατί έστειλα την άλλη με πιπιλιές στο γκόμενό της και του έιπε πως κάηκε στο ίσιωμα μαλλιών και το φαγεΚάποια μέρα Νικόλα, θα άξιζε να κάνεις διάλεξη περί μουνιού. Έτσι όπως έχει φλωρέψει η σημερινή γενιά,
θα το διαβάζουν κάποτε στο μέλλον σαν ιερή παρακαταθήκη....
100 βαθμούς;πιο ενήλικος δε γίνεται
και με 100 βαθμούς μυωπία για ανηλικο δε με κόβεις με τίποτα
Επ' αυτού διαφωνώ η ηλικία ανεβαίνει λογαριθμικά δηλαδή αν πάρεις την κάτω βόλτα δε μαζεύεται :SΝα πας σε 40ρα που είναι 2 εικοσάρες. Με 34αρα που να κάνεις τη διαίρεση, βγαίνει και σε 2 ανήλικες, θα σε πάνε μέσα, άστα να πάνε
Θα σε αθώωναν λόγω οράσεως... Δεν είδα, δεν ξέρω... Τα γυαλιά μου βρε παιδιά(Κωνσταντάρας)πιο ενήλικος δε γίνεται
και με 100 βαθμούς μυωπία για ανηλικο δε με κόβεις με τίποτα
Καλά μου έκανες..αδικαιολόγητος...Το διόρθωσα
Σχετικά είναι όλα. Κάποιες γυναίκες ομορφαίνουν όσο μεγαλώνουν, μέχρι ένα σημείο πάντα...Επ' αυτού διαφωνώ η ηλικία ανεβαίνει λογαριθμικά δηλαδή αν πάρεις την κάτω βόλτα δε μαζεύεται :S
άμα ήταν έτσι θα πηγαίναμε με 80αρες= 4Χ20
Σχετικά είναι όλα. Κάποιες γυναίκες ομορφαίνουν όσο μεγαλώνουν, μέχρι ένα σημείο πάντα...