blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
ένα περίεργο πράγμα...μιλαει με την κυρια ελενα!!
ένα περίεργο πράγμα...
με το που εμφανίζεται η Έλενα, εξαφανίζονται αυτοί οι δύο...
Άντε να κάνετε παρέα με τον Κο v4Ζήτησα τη Μαρίνα από το AGN και μου είπαν ότι δεν δουλεύει σήμερα...
ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!
>>
>
>
>
>
![]()
Το νήμα της αληθείας?Μην στεναχωρείσθε.
Άλλωστε σας το έχω ξαναπεί.
Δεν έχετε εισέτι ιδέα σε ποιο νήμα έχετε εισέλθει ...![]()
Ζήτησα τη Μαρίνα από το AGN και μου είπαν ότι δεν δουλεύει σήμερα...
ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!
>>
>
>
>
>
![]()
εγω φταιω που νοιαζομαι για σενα σκατογερε !!!! θα σε αφησω μονο να σε τραβαν τα σκυλια στους δρομους γερομαγκουφη!
Μη Κυβερνητική Οργάνωσις διά την Προστασίαν του Μεσογειακού Μέρμηγκος!![]()
Μην στεναχωρείσθε.
Άλλωστε σας το έχω ξαναπεί.
Δεν έχετε εισέτι ιδέα σε ποιο νήμα έχετε εισέλθει ...![]()
Οι γνωστοί και ως : "Οι αγαπούληδες και οι σαλιάρηδες του μπου"ένα περίεργο πράγμα...
με το που εμφανίζεται η Έλενα, εξαφανίζονται αυτοί οι δύο...
Νομίζω το δώρο του μπου θα είναι σαλάτες και πτυελοδοχεία σε όλα τα μέλη του νήματος![]()
Νομίζω το δώρο του μπου θα είναι σαλιάρες και πτυελοδοχεία σε όλα τα μέλη του νήματος![]()
Νομίζω το δώρο του μπου θα είναι σαλιάρες και πτυελοδοχεία σε όλα τα μέλη του νήματοςΟι γνωστοί και ως : "Οι αγαπούληδες και οι σαλιάρηδες του μπου"
Ναι αλλά δεν ταιριάζει στο μήκος με τα υπόλοιπα δύοΜε τα σκευάσματα που παίρνετε δεν το χρειαζεστε,έχετε 3ο πόδι![]()
Σε περιπτωση που σας πουν οτι υπαρχουν γραφεια που ενημερωνουν μελη του νηματος πριν την αφιξη των κορασιδων
η οτι υπαρχουν κορασιδες που αλαζουν το προγραμμα τους για να συναντησουν συγκεκριμενα μελη ..να μην τους πιστεψετε ..ψευδονται ασυστολα
[size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
[size=20pt]Η Μονομελής Επιτροπή Αποδοχής Δώρων και Δωρεών του νήματος ανακοινώνει ότι σε εύθετο χρόνο και μετά την συμπλήρωση των 20.000 σελίδων, [/size][size=30pt]το Αφεντικό του μπου[/size] [size=20pt]θα κάνει ένα δώρο στο νήμα μας.
Περισσότερα εντός του μηνός Αυγούστου ενεστώτος έτους.
Stay tuned![/size]
[size=20pt]Το νήμα της αληθείας! [/size]![]()
Να πας εκεί ρε φαφούτη Θα τους πω να σου κάνουν και καλύτερη τιμή...
Με τα σκευάσματα που παίρνετε δεν το χρειαζεστε,έχετε 3ο πόδι
Θα πρότεινα και από ένα Πι για να μας βοηθάει στους απογευματινούς περιπάτους...
Με τα σκευάσματα που παίρνετε δεν το χρειαζεστε,έχετε 3ο πόδι![]()