astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Οι λοιποί γέροι τι έγινε?
αναπνέουν?
τι σατανική συσκευή είναι αυτή ?ειναι στον νεφελοποιητη τωρα ! σε κανα 10λεπτο παλι!!!
κατουροκαυλες βλεπω κυριε ποποφ!![]()
Κάνουν ότι δεν αναπνέουν για να τις πλησιάσουν πρόθυμα θήλεα για το φιλί της ζωήςΟι λοιποί γέροι τι έγινε?
αναπνέουν?
τι σατανική συσκευή είναι αυτή ?
δεν την γνωρίζω.
Όλο το σεξ σκέφτεστε αγαπητέ; Εάν ναι, είστε στο σωστό siteμήπως είναι συσκευή για σεξ?
Κάνουν ότι δεν αναπνέουν για να τις πλησιάσουν πρόθυμα θήλεα για το φιλί της ζωής![]()
![]()
![]()
Αυτό μου θυμίζει τα βιβλία του Λάβκραφτ!!!δημιουργει υγρασια σε θερμοκηπια !! για να μην ξερενετε το δερμα τους!!! σαν τις σαυρες ενα πραμα!
ω, ευτυχώς!δημιουργει υγρασια σε θερμοκηπια !! για να μην ξερενετε το δερμα τους!!! σαν τις σαυρες ενα πραμα!
ω, ευτυχώς!
Υποθέτω θα είναι πιο πρακτική η συσκευή από το να κοιμούνται στο βαρέλι με τη φορμόλη
Αυτό μου θυμίζει τα βιβλία του Λάβκραφτ!!!
εγω ξερω μεχρι βατραχο! ......για μουμιες δεν ξερω! οτι τις φιλανε και αυτες!?
Έχω αδυναμία στα βιβλία. Θυμάμαι πόσο είχα στενοχωρηθεί όταν ένας παράφρων έκαψε τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Τόσα χρόνια που μάζευα τα βιβλία για να τη φτιάξουμε πήγαν χαμένα :S :S :Sωχ!!! αλλος παραμορφωμενος!!
Τώρα που είπα για επιμήκυνση πέους, θυμήθηκα προ ετών που μου ήρθε ένα διαφημιστηκό email για μια κρέμα που διπλασιάζει το μήκος του πέους.
Σκέφτηκα οτί επιτέλους θα λυθεί και το δικό μου πρόβλημα!
Απάντησα αμέσως στην επιστολή ρωτώντας μόνο αν η κρέμα οδηγεί και σε επιμήκυνση της παλάμης και των δακτύλων λόγω της επάλειψης.
Δεν μου απάντησαν ποτέ...
:-