Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Οχι ..οτι εχω πολυ καιρο να παω ....και μου ελειψε !!!!!
εγω παλι βαριεμαι τις σκετες τρυπες. Είμαστε στο 2018 και ολες οι γυναικες εχουν καταντήσει σκετες τρυπες, Δεν μπορουν να σου προσφερουν τιποτα παραπανω, παρα μονο ευχαριστηση μισης ωρας.
Κάποτε είχαν να δωσουν και κατι, να σε κανουν να αισθανεσαι καλα μαζι τους, να πεις μια κουβεντα, να περασεις ομορφα.

Σημερα τιποτα, κι ετσι τις εκοψα και κοιταω τη δουλιτσα μου.

ειναι ευκολο να βρεις τρυπα, βρωμαει ο δρομος , γυναικα δε βρισκεις να σου δωσει το κατι παραπανω

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.282
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• heart2.gif
    heart2.gif
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 14

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
......

....... πρόσεχε τήν

Ειναι μια χαρα ...
Απο τοτε που εκοψα το κωλοτσιγαρο ... δουλευει λες και ειμαι 18 χρονων
και μαζι με αυτη και αλλα "οργανα" βελτιωσαν σημαντικα την αποδοση

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
εγω παλι βαριεμαι τις σκετες τρυπες. Είμαστε στο 2018 και ολες οι γυναικες εχουν καταντήσει σκετες τρυπες, Δεν μπορουν να σου προσφερουν τιποτα παραπανω, παρα μονο ευχαριστηση μισης ωρας.
Κάποτε είχαν να δωσουν και κατι, να σε κανουν να αισθανεσαι καλα μαζι τους, να πεις μια κουβεντα, να περασεις ομορφα.

ειναι ευκολο να βρεις τρυπα, βρωμαει ο δρομος , γυναικα δε βρισκεις να σου δωσει το κατι παραπανω

Ειπες την μαγικη φραση ...να δωσουν κατι ..να σε κανουν να αισθανεσαι καλα μαζι τους να πεις μια κουβεντα και να περασεις ομορφα

ολα αυτα δεν μπορουν να αγοραστουν δυστυχως με τα χρηματα ...ειναι θεμα ανθρωπου ή χημειας ανθρωπων ...

και ξερεις αν καμια φορα βρουμε αυτον τον ανθρωπο ...που σε κανει βρε αδελφε να χαμογελας .... ας ειναι και part time ...δεν πειραζει ....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.282
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• image.gif
    image.gif
    27,4 KB · Εμφανίσεις: 18

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.282
Πόντοι
22.785
Ειπες την μαγικη φραση ...να δωσουν κατι ..να σε κανουν να αισθανεσαι καλα μαζι τους να πεις μια κουβεντα και να περασεις ομορφα

ολα αυτα δεν μπορουν να αγοραστουν δυστυχως με τα χρηματα ...ειναι θεμα ανθρωπου ή χημειας ανθρωπων ...

και ξερεις αν καμια φορα βρουμε αυτον τον ανθρωπο ...που σε κανει βρε αδελφε να χαμογελας .... ας ειναι και part time ...δεν πειραζει ....
...........

............. ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΦΙΛΕ ?????

........ Προσπαθουμε νά σηκώσουμε ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ στό χρόνο......... άμ δέ !!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

δε μιλαω για αγορα, εκει δεν περιμενεις το κατι παραπανω. Εκεί οτι πληρωσεις θα παρεις και μαλιστα δε θα στα πρήξει.
Μιλάω για τις δηθεν μη αγορασμενες που αν πεις μια λεξη η απαντηση που θα εισπραξεις ειναι "εκει εξω υπαρχουν αλλοι 100 που θελουν να με γαμησουν"

για αυτο πλεον τις λεω τρυπες και οχι γυναικες

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.219
Πόντοι
19.795
και εγω πως θα προγραματισω τις χιλιαδες κουρσες με το ταξι αυτη την περιοδο?  :headbang:

καλα παρε και θα δω τι θα κανω με τα ραντεβου.......
Πλυμενο και καθαρο το τρικυκλο, να εξηγιομαστε :grin:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Ζεστές καλησπέρες σε όλη την παρέα!!! Θέλω επειγόντως παραλία!!!!!!!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
δε μιλαω για αγορα, εκει δεν περιμενεις το κατι παραπανω. Εκεί οτι πληρωσεις θα παρεις και μαλιστα δε θα στα πρήξει.
Μιλάω για τις δηθεν μη αγορασμενες που αν πεις μια λεξη η απαντηση που θα εισπραξεις ειναι "εκει εξω υπαρχουν αλλοι 100 που θελουν να με γαμησουν"

Φιλτατε το εκανα το λαθος και εγω οπως και πολλοι αλλοι στη ζωη μου ....
για να καταληξω στο συμπερασμα οτι οι μεγαλυτερες πουτανες δεν ειναι στα μπουρδελα ...και δεν ειναι καν δηλωμενες

Και επειδη οπως λεει και ο Amjik χειροφρενο στο χρονο δεν μπορουμε να βαλουμε ...τωρα τελευταια
φτανω στο " αντε και γαμησου και τραβα παρα περα" πολυ ποιο γρηγορα απο πριν

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575

Σωστός 100 %  εαν και  :vomit: 1
Εχω δυο τρύπες έτοιμες ,πάμε  ; ,βάλε το τρίκυκλο και φύγαμε  !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom