NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
εχεις να πας σε καμια τρυπα και το ξεχασες?Αχ τι μου θυμισες τωρα .....
εγω τις εκοψα και ησυχασα
εχεις να πας σε καμια τρυπα και το ξεχασες?Αχ τι μου θυμισες τωρα .....
εχεις να πας σε καμια τρυπα και το ξεχασες?
εγω τις εκοψα και ησυχασα
..........Οχι ..οτι εχω πολυ καιρο να παω ....και μου ελειψε !!!!!
..........
......... πσαρά μή μασάς.
εγω παλι βαριεμαι τις σκετες τρυπες. Είμαστε στο 2018 και ολες οι γυναικες εχουν καταντήσει σκετες τρυπες, Δεν μπορουν να σου προσφερουν τιποτα παραπανω, παρα μονο ευχαριστηση μισης ωρας.Οχι ..οτι εχω πολυ καιρο να παω ....και μου ελειψε !!!!!
......Οχι ρε φιλε ..δε μασαω ...θα τα ριξω ..μαζεμενα χα χα χα
......
....... πρόσεχε τήν
εγω παλι βαριεμαι τις σκετες τρυπες. Είμαστε στο 2018 και ολες οι γυναικες εχουν καταντήσει σκετες τρυπες, Δεν μπορουν να σου προσφερουν τιποτα παραπανω, παρα μονο ευχαριστηση μισης ωρας.
Κάποτε είχαν να δωσουν και κατι, να σε κανουν να αισθανεσαι καλα μαζι τους, να πεις μια κουβεντα, να περασεις ομορφα.
Σημερα τιποτα, κι ετσι τις εκοψα και κοιταω τη δουλιτσα μου.
ειναι ευκολο να βρεις τρυπα, βρωμαει ο δρομος , γυναικα δε βρισκεις να σου δωσει το κατι παραπανω
εγω παλι βαριεμαι τις σκετες τρυπες. Είμαστε στο 2018 και ολες οι γυναικες εχουν καταντήσει σκετες τρυπες, Δεν μπορουν να σου προσφερουν τιποτα παραπανω, παρα μονο ευχαριστηση μισης ωρας.
Κάποτε είχαν να δωσουν και κατι, να σε κανουν να αισθανεσαι καλα μαζι τους, να πεις μια κουβεντα, να περασεις ομορφα.
ειναι ευκολο να βρεις τρυπα, βρωμαει ο δρομος , γυναικα δε βρισκεις να σου δωσει το κατι παραπανω
...........Ειπες την μαγικη φραση ...να δωσουν κατι ..να σε κανουν να αισθανεσαι καλα μαζι τους να πεις μια κουβεντα και να περασεις ομορφα
ολα αυτα δεν μπορουν να αγοραστουν δυστυχως με τα χρηματα ...ειναι θεμα ανθρωπου ή χημειας ανθρωπων ...
και ξερεις αν καμια φορα βρουμε αυτον τον ανθρωπο ...που σε κανει βρε αδελφε να χαμογελας .... ας ειναι και part time ...δεν πειραζει ....
Μολις πατησω ποδι Ελ.Βενιζελ σε παιρνω τηλεφωνο.και δε λες τιποτα ρε?![]()
![]()
![]()
δε μιλαω για αγορα, εκει δεν περιμενεις το κατι παραπανω. Εκεί οτι πληρωσεις θα παρεις και μαλιστα δε θα στα πρήξει.Ειπες την μαγικη φραση ...να δωσουν κατι ..να σε κανουν να αισθανεσαι καλα μαζι τους να πεις μια κουβεντα και να περασεις ομορφα
ολα αυτα δεν μπορουν να αγοραστουν δυστυχως με τα χρηματα ...ειναι θεμα ανθρωπου ή χημειας ανθρωπων ...
και ξερεις αν καμια φορα βρουμε αυτον τον ανθρωπο ...που σε κανει βρε αδελφε να χαμογελας .... ας ειναι και part time ...δεν πειραζει ....
Μολις πατησω ποδι Ελ.Βενιζελ σε παιρνω τηλεφωνο.
Πλυμενο και καθαρο το τρικυκλο, να εξηγιομαστεκαι εγω πως θα προγραματισω τις χιλιαδες κουρσες με το ταξι αυτη την περιοδο?
καλα παρε και θα δω τι θα κανω με τα ραντεβου.......
δε μιλαω για αγορα, εκει δεν περιμενεις το κατι παραπανω. Εκεί οτι πληρωσεις θα παρεις και μαλιστα δε θα στα πρήξει.
Μιλάω για τις δηθεν μη αγορασμενες που αν πεις μια λεξη η απαντηση που θα εισπραξεις ειναι "εκει εξω υπαρχουν αλλοι 100 που θελουν να με γαμησουν"
Πλυμενο και καθαρο το τρικυκλο, να εξηγιομαστε![]()
Σωστός 100 % εαν καιεγω παλι βαριεμαι τις σκετες τρυπες. Είμαστε στο 2018 και ολες οι γυναικες εχουν καταντήσει σκετες τρυπες, Δεν μπορουν να σου προσφερουν τιποτα παραπανω, παρα μονο ευχαριστηση μισης ωρας.
κι εσεις ολη μερα εδω για μια τρυπα μαχεστε