blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
να πηδηξουμε εννοεις?
να πηδηξουμε εννοεις?
επιστροφη το πηδημα απο το λευκο πυργο?Λέτε η πόλη μου να αποτελέσει την αφετηρία της μεγάλης 'επιστροφής' σας;![]()
επιστροφη το πηδημα απο το λευκο πυργο?
βαλε ενα φουλαρι κι εσυ ;)Πλάκα, πλάκα ... η αδελφάρα του ορόφου έχει κάνει πασαρέλα το γραφείο του ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.........Γνωριζω εξ αντικειμενου . Οτι διαφορες ψυχικες παθησεις ταλανιζουν ατομα της ηλικιας σας..
Οι νεκροφιλικες τασεις σε συνδιασμο με.την πτωματολαγνεια που εχετε εκδηλωσει και οι δυο..
Ξερετε πολυ καλα οτι ανεχθηκα με πολυ υπομονη τα σχολια σας για το μεγεθος του μοριου μου ...
Αλλα κυριοι μεχρι εδω το αστειο με το ψαρεμα
Ρε γαμημε bliz θα με αναγκασεις να παρω τα κατεψυγμενα του βατραχου να στα χωσω ενα ενα στο κωλο .....
Αλλα φοβαμαι οτι θα σ αρεσει...οψιμε bdms τρομαρα σου
Βατραχακο...ξαναελα στον doc ...για συμβουλη και θα σε φτιαξω καλα....
Αισταδιαλα κωλογεροι ....
Την επόμενη φορά που θα έλθει ο κ. Vlandis4 Θεσσαλονίκη και εφόσον δεν είναι στην συνήθη άθλια κατάσταση μετά την νυκτερινή κραιπάλη του, θα πάμε για καφέ και μπουγάτσα με θέα τον Θερμαϊκό!![]()
.........
…….. το να έμπλακώ σε άσεμνους λεκτικούς χαρακτηρισμούς είναι άνήθικο ……
….. δεν άντιλέγω ή βοηθειάσας ήτω σημαντική …………………
......
.... Δε μου λέτε κύριε.... Αυτό είναι κατεψυγμενο???
..........Λεπτομερειες αγαπητε ...
το σημαντικο ειναι οτι φτυνετε ενα συντροφο πσαρα και αυτο ειναι casus beli
..........
....... Ποτέ δέν άφηνω ΠΙΣΩ στήν έχθρικη γραμμη <<ΑΔΕΛΦΟ>> .....
...... ή άντιπαλοτητά σας μέ τόν κύριο μπλίτζ σας έχει κάνει να βλεπετε παντού ίντριγκες !!
............Δεν ειναι αντιπαλος μου
ολα μπορω να τα ανεχθω
αλλα να λεει οτι το μονο που εχω αλιευσει ειναι μια και μονο σαρδελα και εσεις να τον σιγονταρετε
παει πολυ αγαπητε ....
οι σαρδελες ηταν πραγματικα 3 και και ενας τεραααααααστιος γαυρος τον οποιον καναμε σουπα το κεφαλι και ψητο τον υπολοιπο
οποτε
ΠΑΡΑΚΑΛΩ κομενες οι εξυπναδες ....μην τα παρω και γινει της Κορεας εδω μεσα ...
αντε πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλια κουβαρια
............
............ AAAAAAAAA έγω έξεπλάγειν όταν δίαβασα ότι προσπαθείτε νά τού βάλετε είς τόν όρθον <<ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ ΜΟΥ>> ....... Οποίαν θέση έπρεπε νά κρατήσω ??