NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
όχι τέτοια ώρα δε γαμαειΟ θειος σημερα, που ειναι; Πηγε κανενα καλο cg στη συμπρωτευουσα; Νικολα εσυ τι λες;
Μόνο 8-9 πρωί
όχι τέτοια ώρα δε γαμαειΟ θειος σημερα, που ειναι; Πηγε κανενα καλο cg στη συμπρωτευουσα; Νικολα εσυ τι λες;
Πάλι τον έριξε σήμερα;όχι τέτοια ώρα δε γαμαει
Μόνο 8-9 πρωί
αν έλειπε 8 με 9 το πρωί θα καταλάβεις από μόνος σουΠάλι τον έριξε σήμερα;
Εσύ;αν έλειπε 8 με 9 το πρωί θα καταλάβεις από μόνος σου
κ. ....., σας είδα το πρωί στην γωνία .... και δεν με χαιρετήσατε. Δεν με είδατε ή δεν με γνωρίσατε επειδή φορούσα γυαλιά ηλίου;;;
Δεν σε είδα. Θα σε γνώριζα ακόμη και με γυαλιά ηλίου!
Δηλαδή περνώ απαρατήρητη; [ γελάκια ]
Όχι δεν περνάς απαρατήρητη αλλά και εγώ δεν θέλω να είμαι σαν τον Aqualung ...
όχι τέτοια ώρα δε γαμαει
Μόνο 8-9 πρωί
Πες μου οτι παιχτηκε σκηνικο με τη καβλιαρα του διπλανου γραφειου
Δεν περιγράφω άλλο!
Είσθε όνοι και χοίροι! >
εσυ τυπε από που εμαθες ότι ασκηθηκε ποινικη διωξη κατά του χοντρου???για το νοορ1 που το ακουσες????σε πηρε τηλεφωνο η εισαγγελεας ή τα διαβασες σε κανα σδνα όπως ακριβως σου βαζουμε τα αρθρα???
γιατι αμα ξερεις περισσοτερα πραγματα απευθειας από την εισαγγελεια, καλο είναι να μας τα πεις..να μας ανοίξεις τα ματια... :S
μην εισθε αδιακριτοςΕ, αφού δεν συνουσιάζεται, τι άλλο να πράξει;
φευμην εισθε αδιακριτος
εισθε απατεων κυριε....
Στην Αθήνα ο κ. Vlandis[size=20pt]4[/size] θα σας ξεναγήσει σε όλους τους διαδρόμους του Glamour. Υποδέχεται όλες τις νέες αφίξεις πριν ακόμη το Glamour τις αναρτήσει στις σελίδες του.
Είναι ο επίσημος δοκιμαστής πια. Κάτι σαν Sommelier θηλέων.
...Αυτον τον μηνα δεν προβλεπεται πσαρεμα υπο του Π.Ο.Υ λογω ανωτερας ..βιας
Mεγαλη ξεφτιλα για την drag queen :SSelfie με drag queen έβγαλε ο Καρανίκας
www.protothema.gr/greece/article/785043/selfie-me-drug-queen-evgale-o-karanikas/]https://www.protothema.gr/greece/article/785043/selfie-me-drug-queen-evgale-o-karanikas/[/url]
Nα προσέχετε παιδιά μου, να προσέχετε σας παρακαλώ.