az64-rainbow
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το νικ mikroula* δεν σας θυμιζει τιποτε;
φιλτατε μη προβληματιζεσαι
δεν ειμαι κλωνος
αλλωστε εγω ουτε σαν παιδι θα δηλωνα "μικρουλα"
το βρισκω σαχλεπισαχλο
Το νικ mikroula* δεν σας θυμιζει τιποτε;
Εγω ακομη δεν εχω σιγουρευτει.δεν ειμαι κλωνος
τυπε λες να ειναι ωραιος μουνης ?Εγω ακομη δεν εχω σιγουρευτει.
Εγω παντος απο το προσωπικο γκαλοπ που εκανα αναμεσα στους γνωστους μου εβγαλα ενα και μονο συμπερασμα και με εκανε να προβλιματιστω για την νηφαλιωτητα και την κριση το κοσμου.Το αποτελεσμα ηταν οτι οσα ατομα ηταν καπως καλα(σταθερα) οικονομικα η εχουν επιχειρησεις ταχθηκαν υπερ του ναι ενω οσα ατομα ειναι μαυρα χαλια και χροστανε ακομα και στο θεο ταχθηκαν υπερ του οχι.Αυτο νομιζω λεει πολλα και για τις 2 πλευρες και για τις 2 αποφασεις...
και εγωΕγω παντος απο το προσωπικο γκαλοπ που εκανα αναμεσα στους γνωστους μου εβγαλα ενα και μονο συμπερασμα και με εκανε να προβλιματιστω για την νηφαλιωτητα και την κριση το κοσμου.Το αποτελεσμα ηταν οτι οσα ατομα ηταν καπως καλα(σταθερα) οικονομικα η εχουν επιχειρησεις ταχθηκαν υπερ του ναι ενω οσα ατομα ειναι μαυρα χαλια και χροστανε ακομα και στο θεο ταχθηκαν υπερ του οχι.Αυτο νομιζω λεει πολλα και για τις 2 πλευρες και για τις 2 αποφασεις...
Εσυ ΝΑΙ ψηφιζεις?το ιδιο εχω διαπιστωσει κι εγω
παιζεις στα πολιτικα και αμα ερθω θα κλεισει το θρεντελα στην παρεα θα σε παιξουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα πηδας σαν κατσικι κατσε εδω....παιζεις στα πολιτικα και αμα ερθω θα κλεισει το θρεντ![]()
γ αυτο καθομαι εδω,δεν το χε παρατηρησει κανενας μεχρι που ηρθες.αμα πηδας σαν κατσικι κατσε εδω....![]()
![]()
![]()
Σβησε το "s" απο το https και θα παιξει.
σε καυλωσε με την ατακα????![]()
Ετσι μωρο μου!!!
παντα με καυλωνει ;)σε καυλωσε με την ατακα????
σε καυλωσε με την ατακα????