Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
Εγω παντος απο το προσωπικο γκαλοπ που εκανα αναμεσα στους γνωστους μου εβγαλα ενα και μονο συμπερασμα και με εκανε να προβλιματιστω για την νηφαλιωτητα και την κριση το κοσμου.Το αποτελεσμα ηταν οτι οσα ατομα ηταν καπως καλα(σταθερα) οικονομικα η εχουν επιχειρησεις ταχθηκαν υπερ του ναι ενω οσα ατομα ειναι μαυρα χαλια και χροστανε ακομα και στο θεο ταχθηκαν υπερ του οχι.Αυτο νομιζω λεει πολλα και για τις 2 πλευρες και για τις 2 αποφασεις...

το ιδιο εχω διαπιστωσει κι εγω

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
adiasistos2.jpg

11205554_843517072352958_626184647259142417_n.jpg

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εγω παντος απο το προσωπικο γκαλοπ που εκανα αναμεσα στους γνωστους μου εβγαλα ενα και μονο συμπερασμα και με εκανε να προβλιματιστω για την νηφαλιωτητα και την κριση το κοσμου.Το αποτελεσμα ηταν οτι οσα ατομα ηταν καπως καλα(σταθερα) οικονομικα η εχουν επιχειρησεις ταχθηκαν υπερ του ναι ενω οσα ατομα ειναι μαυρα χαλια και χροστανε ακομα και στο θεο ταχθηκαν υπερ του οχι.Αυτο νομιζω λεει πολλα και για τις 2 πλευρες και για τις 2 αποφασεις...
και εγω

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ε εμενα ολα αυτα μου δειχνουν οτι δεν υπαρχει ουτε σωστη αποφαση ουτε ενιαιο συμφερον για τον ''λαο'' και ουτε το ναι ουτε το οχι θα μας σωσουν.Με λιγα λογια οι μεν λενε εγω καλουτσικα τα πηγαινα στα αρχιδια μου αν πεθαινανε αλλοι απο την πεινα και οι δε λενε εγω δεν ειχα μια στα αρχιδια μου αν καταρευσει η οικονομια αφου εγω δεν εβγαζα τπτ απο αυτην.Way to go.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ο μόνος φόβος είναι ο φόβος.
Άντζελα Δημητρίου.