wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Γι' αυτο δεν δραστηριοποιηθηκες ματια μου??Τύπε δεν εχω δραστηριοποιηθει για Κασσιόπη, κατι δεν μου παει καλα.
Γι' αυτο δεν δραστηριοποιηθηκες ματια μου??Τύπε δεν εχω δραστηριοποιηθει για Κασσιόπη, κατι δεν μου παει καλα.
Τύπε δεν εχω δραστηριοποιηθει για Κασσιόπη, κατι δεν μου παει καλα.
:-*Γι' αυτο δεν δραστηριοποιηθηκες ματια μου??
πες μας λιγα πραγματα για σενα να ξερουμε με τι τον εμπαιζουμεεχεις ανεπτυγμενη διαισθηση απ οτι φαινεται![]()
Τι απεικονιζει το αβαταρ??πες μας λιγα πραγματα για σενα να ξερουμε με τι τον εμπαιζουμε![]()
![]()
εδω σαουλ ψαρευουμε και περιμενουμε να ερθει η θαλασσαΤι λεει πιπλ?
Τι απεικονιζει το αβαταρ??![]()
Μια χαρα Σαουλ οπως μας ξερεις εδω, παραλληλα η χωρα χρεωκοπεί, καταστρεφομαστε, κοινως εφτασε η δευτερα παρουσια!!!Τι λεει πιπλ?
Εγω γτ τα βλεπω για πουλια???
Ο μεγαλυτερος φοβος ειναι ο φοβοςεδω σαουλ ψαρευουμε και περιμενουμε να ερθει η θαλασσα
ελυτης
Η δευτερα παρουσια θα φτασει οταν δω τα πρωτα μου βυζια λαιβΜια χαρα Σαουλ οπως μας ξερεις εδω, παραλληλα η χωρα χρεωκοπεί, καταστρεφομαστε, κοινως εφτασε η δευτερα παρουσια!!!![]()
Τι θα ψηφισεις??Η δευτερα παρουσια θα φτασει οταν δω τα πρωτα μου βυζια λαιβ![]()
Υπαρχει δυστιχως ενα μεγαλο χασμα αναμεσα στο τι θελω να ψηφισω και στο τι θα γινει στο τελος.Δεν ξερω ακομα..Τι θα ψηφισεις??
![]()
![]()
οτι εχεις μαλαπερδα υποψια φαλακρας και επιμελως ατημελητο μουσιθαρθει τσουναμι
τι λενε τα τελευταια γκαλοπ ξερει κανεις?