The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.393
- Πόντοι
- 25.467
λόγω ηλικίας λογικά θα exei gamisei foithtria.
Fysika...
λόγω ηλικίας λογικά θα exei gamisei foithtria.
Ηταν και σιγουρος κιολας....με υφος 100 καρδιναλιων...που ζουμε ρε πουστη μου![]()
...νότιος Ελλας...Ευρώπη.
Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Βαλκάνια.
Νότος των Βαλκανίων.
Ελλάς!
Τι τροπος ειναι αυτος σε μια δεσποινιδα κ. συναδελφε????
Φριττω!!!
ειπαν θα δεχτουν καταθεσεις και σε ατμ ισως και σε οσες ειναι ανοιχτες για πληρωμες δικαστικων αντιπροσωπωνεΡε παιδια να ρωτησω κατι,Καταθεσεις δεχονται οι τραπεζες που εχουν ανοιξει?μιλαω για την Εθνικη συγκεκριμενα, και για καταθεση σε αλλο λογαριασμο οχι τον δικο μου(αλλα λογαριασμο εσωτερικου της εθνικης παλι οχι αλλης τραπεζας).Ημουν πριν στη τραπεζα μου λεει ο υπαλληλος οχι κατηγορηματικα οχι,μονο μεσω Web-banking.τωρα διαβαζω στο newsit οτι δεχονται και καταθεσεις λεει οσες εχουν ανοιξει.Ξερει κανεις τι παιζει?
Απο τωρα θα πληρωθουν οι δικαστικοι αντιπροσωποι?ειπαν θα δεχτουν καταθεσεις και σε ατμ ισως και σε οσες ειναι ανοιχτες για πληρωμες δικαστικων αντιπροσωπωνε
πληρωθηκαν ηδη ..Απο τωρα θα πληρωθουν οι δικαστικοι αντιπροσωποι?
Πως γκεγκεν αυτο?πληρωθηκαν ηδη ..
όντως 75/μέρα συν οδοιπορικά.πληρωθηκαν ηδη ..
οι εκτος λεμε.. οι εντος οχι . το ιδιο εγινε και τις προηγουμενες φορεςΠως γκεγκεν αυτο?
Τον Γεναρη τα δωσανε μετα 40 μερες.
λεφτά ( βάλε ότι νόμισμα θες) υπάρχουν.Πως γκεγκεν αυτο?
Τον Γεναρη τα δωσανε μετα 40 μερες.
4 μερες + 1 οδοιπορικα νομιζω.όντως 75/μέρα συν οδοιπορικά.
Μου αρεσει που καποια στιγμη συζητιοταν μηπως παιρνει κανενα πενηνταρι και η εφορευτικη επιτροπη, μπας και πατησει ποτέ κανενας.γραμματεις 50
εμενα μου αρεσει που δεν θα ερθει κανεις με δικαιολογια ειμαι στην ουρα του ατμ για την δοση μουΜου αρεσει που καποια στιγμη συζητιοταν μηπως παιρνει κανενα πενηνταρι και η εφορευτικη επιτροπη, μπας και πατησει ποτέ κανενας.
ναι.Μόνο κρέας όμως να τα λέμε αυτάχαουζ αν πτωχευσουμε εχεις να με θρεψεις;
χωρις σαλατα που παμε ;ναι.Μόνο κρέας όμως να τα λέμε αυτά![]()