sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Την βρίσκω και λιγουλάκι άσχημη :SΔεν έχω πάει με τη Συνζια, εκλεκτά μέλη γράψανε διθυραμβικές κριτικές όμως είναι κατά πολύ έξω από τα ηλικιακά μου όρια
Την βρίσκω και λιγουλάκι άσχημη :SΔεν έχω πάει με τη Συνζια, εκλεκτά μέλη γράψανε διθυραμβικές κριτικές όμως είναι κατά πολύ έξω από τα ηλικιακά μου όρια
Την βρίσκω και λιγουλάκι άσχημη :S
Αυτό είναι αλήθειαΗ αλήθεια είναι όμως ότι εάν γούσταρα φάση αυτο δεν θα ήταν αποτρεπτικό, έχουμε δει και έχουμε δει ...
Εγώ να σου πω μόνο πως από κορμί θα τη ζήλευαν αρκετές 20άρες....για πλάκα...Δεν έχω πάει με τη Συνζια, εκλεκτά μέλη γράψανε διθυραμβικές κριτικές όμως είναι κατά πολύ έξω από τα ηλικιακά μου όρια
ανεβαινεις με γοργο ρυθμο στην ιεραρχια του νηματοςΕγώ να σου πω μόνο πως από κορμί θα τη ζήλευαν αρκετές 20άρες....για πλάκα...
Εγώ να σου πω μόνο πως από κορμί θα τη ζήλευαν αρκετές 20άρες....για πλάκα...
Αν εννοείτε τα likes μπούρδες είναι...να δίνουμε σημασία σε σημαντικότερα πράγματα...ανεβαινεις με γοργο ρυθμο στην ιεραρχια του νηματος
ανεβαινεις με γοργο ρυθμο στην ιεραρχια του νηματος
Αν εννοείτε τα likes μπούρδες είναι...να δίνουμε σημασία σε σημαντικότερα πράγματα...
γιατι θειε μου? τι εκανα? :S :S :S :SΕνώ σεις κατεβαίνετε. Κατακρημνίζεσθε θα έλεγα...
καλησπεριζω τα παλικαρια εδω
γιατι θειε μου? τι εκανα? :S :S :S :S
θειε μην με αφηνεις μονο χρονιαρες μερεςΔεν είμαι θείος σας.