blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Αυτή έχει πάει φαντάρος;![]()
Στους καταδρομείς!
Αυτή έχει πάει φαντάρος;![]()
βάλε τη μουστάρδα, βάζω το "κρέας"το εδωκα ρε χαουζ .. και θα παω σουπερ μαρκετ με καρτα να ψωνισω μουσταρδες αν εχουν μεινει ετσι οπως το κοβω χαχαχαχαχαχααχχχχ
αααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα η συνομιλια μου με τον μπραμπ ρε πουτσικ ιδιααα
αααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα η συνομιλια μου με τον μπραμπ ρε πουτσικ ιδιααα
βάλε τη μουστάρδα, βάζω το "κρέας"![]()
Λογκάρισε και η δ. Μικρούλα προ ολιγου κ. συναδελφε.
μικρούλα κάνεις και twerk ;
ετσ κ ετσ,ετσ κ ετσ..Φαντάζομαι ότι είσθε ικανοποιημένος από τις εργασίες του νήματος κατά την διάρκεια της απουσίας σας.
ετσ κ ετσ,ετσ κ ετσ..
λόγω ηλικίας λογικά θα exei gamisei foithtria.pes mas kamia istoria apo ton strato.
Ρε παιδια να ρωτησω κατι,Καταθεσεις δεχονται οι τραπεζες που εχουν ανοιξει?μιλαω για την Εθνικη συγκεκριμενα, και για καταθεση σε αλλο λογαριασμο οχι τον δικο μου(αλλα λογαριασμο εσωτερικου της εθνικης παλι οχι αλλης τραπεζας).Ημουν πριν στη τραπεζα μου λεει ο υπαλληλος οχι κατηγορηματικα οχι,μονο μεσω Web-banking.τωρα διαβαζω στο newsit οτι δεχονται και καταθεσεις λεει οσες εχουν ανοιξει.Ξερει κανεις τι παιζει?
Ηταν και σιγουρος κιολας....με υφος 100 καρδιναλιων...που ζουμε ρε πουστη μουΚαι εγώ αυτό ξέρω. Οτι όσα καταστήματα είναι ανοικτά πρέπει να δέχονται καταθέσεις.
Μάλλον δεν είχε ενημερωθεί ο υπάλληλος.
Τι τροπος ειναι αυτος σε μια δεσποινιδα κ. συναδελφε????