barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.287
- Πόντοι
- 5.506
Όχι ρε "καπετάν μπουνάτσα"
παρεξήγηση μη βαρας
Ο καλός καραβοκύρης στη μπουνάτσα φαίνεται, στη φουρτούνα πνίγεται.
Όχι ρε "καπετάν μπουνάτσα"
παρεξήγηση μη βαρας
γιωργο αν και μας εχεις πρηξει τα παπαρια κ εσυ με το νωντισμο,σε παω να ξες
και κοιτα τα σημαδια
και κοιτα τα σημαδια
που δινει τα τσιμπουκια
και τα γλυκα της χαντια
ντεν καταλαβα τιποταΡε λαμόγια έχω το εξής πρόβλημα και στα δύο πισι μου βγάζει μη ασφαλής σύνδεση στο σαιτ της τράπεζας ,της βόνταφον γιατί?
Ρε λαμόγια έχω το εξής πρόβλημα και στα δύο πισι μου βγάζει μη ασφαλής σύνδεση στο σαιτ της τράπεζας ,της βόνταφον γιατί?
Όταν είναι ασφαλής η ιστοσελίδα βγάζει το πράσινο κλειδωμένο λουκετάκι δίπλα στην htpp σε μένα και στα δύο πισι βγάζει μη ασφαλής σε έγκυρες σελίδες όπως τράπεζας και τηλεπικοινωνιών επίσης και το μπού μου το βγάζει μη ασφαλή.ντεν καταλαβα τιποτα
σωστος τσιμυ να πεταξει και τα δυο πισι,ποντικια,ρουτερ,σκληρους και ολα οκσε ενα παλιο κινητο μου βγαζε μηνυμα δεν μπορει να γινει ασφαλη συνδεση ε το πετακα κ στο νεο ολα οκ
σωστος τσιμυ να πεταξει και τα δυο πισι,ποντικια,ρουτερ,σκληρους και ολα οκ
Όταν είναι ασφαλής η ιστοσελίδα βγάζει το πράσινο κλειδωμένο λουκετάκι δίπλα στην htpp σε μένα και στα δύο πισι βγάζει μη ασφαλής σε έγκυρες σελίδες όπως τράπεζας και τηλεπικοινωνιών επίσης και το μπού μου το βγάζει μη ασφαλή.
κ εμενα μη ασφαλη μου τη βγαζει του μπου και στα φρυδια μουΌταν είναι ασφαλής η ιστοσελίδα βγάζει το πράσινο κλειδωμένο λουκετάκι δίπλα στην htpp σε μένα και στα δύο πισι βγάζει μη ασφαλής σε έγκυρες σελίδες όπως τράπεζας και τηλεπικοινωνιών επίσης και το μπού μου το βγάζει μη ασφαλή.
Κι αν σκοπεύεις να τα πετάξεις στη θάλασσα βάψ'τα μπλε πρώτα. Για Σαρωνικό τα βάφεις μαύρα.
Λιτός και περιεκτικός ο Γιώργαρος.