blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
θειε εγω μενω αθηνα θα σε προσκαλουσα αν ερθετε ποτε αθηνα να παμε βολτα θειε μαζι
Ευχαριστώ, ανεψιέ!
θειε εγω μενω αθηνα θα σε προσκαλουσα αν ερθετε ποτε αθηνα να παμε βολτα θειε μαζι
Ουδείς προσεκάλεσε το νηματοθέτη για φαγητό ή βόλτα με το σκάφος ..
Γιατί άραγε;
Φευ!
τα ψαρια ειναι η καλυτερη τροφη τα τρωω τα παντα καλαμαρια χταποδια μυδια γυαλιστερες καβουρια συναγριδες λιθρινια γαβρους μπαρμπουνια μαριδακι
Εγω δεν σε καλω στο σκάφος μου γιατί είσαι κατσικοπόδαρος ...
και μετα θα πρεπει να κανω ευχέλαιο να ξαναπιάσω πσαργια
Γιατί, τώρα πιάνετε;;;
Για να μην σας αδικώ βέβαια, ενθυμούμαι ότι το 2009 είχατε μία μεγάλη επιτυχία, αλιεύοντας το παρακάτω.
Μάλιστα παραθέσατε και γεύμα σε όλο το Οικοδομικό Τετράγωνό σας.
http://[URL unfurl="true"]www.wildflorida.com/wildlife/fish/images/Greenback463.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτό ειχα πιασει ..
αλλα το εριξα πάλι μεσα γιατι ηταν μικρο
και εγω εχω οικολογικη συνείδηση
αυτό ειχα πιασει ..
αλλα το εριξα πάλι μεσα γιατι ηταν μικρο
και εγω εχω οικολογικη συνείδηση
Εύγε!
Αλλά λύστε μου την απορία.
Γιατί δεν σας μοιάζει ο υπερήφανος αλιεύς της φωτογραφίας;
διοτι πολύ απλα ..εγω εβγαζα τη φωτογραφια
ο κυριος περναγε από εκει και του ειπα να κρατησει το ψαρακι για να βγαλω φωτογραφια ..καταλαβες
Γιατί, τώρα τι κάνω;
Ε είπα να περιμένω την έγκριση του Κυρίου Popov για να ξαναγράψω, αλλά δε μπορώ,
Όχι ρε παιδιά τα σκοτώσατε τα χταπόδια τι νερόβραστα κλπ
Το must για το χταπόδι είναι στα κάρβουνα με ουζάκι ή τσιπουράκι, άντε και καμιά ντοματούλα, ελιά για συνοδευτικό.
Καλημέρα.
Ο κ. popov ακόμα δεν έχει λάβει απαντήσεις στις δοκιμαστικές ερωτήσεις που σας έθεσε, ούτε και διέκρινε
κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας. Απ' την άλλη βγαίνει ο κ. Ζεμπού και σας γράφει καταχρηστικά
"Καλώς ήλθατε" κι εσείς τον πιστεύετε. Ξεχνάει μάλλον, ότι εγώ υπήρξα νονός του, όταν εισήλθε στον
κόσμο των παππούληδων...
Καλησπέρα στους τρεμάμενους και παραπέοντες γέροντες...