barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
Εδώ μέσα όμως: α) δεν γράφουμε γρήγορα, διότι οι γέροντες δεν είναι σβέλτοι, γενικώς β) δεν γράφουμε μαλακίες.
Στο καλό και υπάγετε τώρα να παίξεται αλλού...
Εδώ μέσα όμως: α) δεν γράφουμε γρήγορα, διότι οι γέροντες δεν είναι σβέλτοι, γενικώς β) δεν γράφουμε μαλακίες.
Στο καλό και υπάγετε τώρα να παίξεται αλλού...
Έλα ρε το είδα αμέσως και το έφτιαξα. Γεροντοκόρη...
Στο καλό και υπάγετε τώρα να παίξετε αλλού...
Έλα ρε το είδα αμέσως και το έφτιαξα. [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Γεροντοκόρη[/size][/size][/size][/size]...
Αυτό είναι το έμβλημα των "κοριτσιών" των Αμερικάνων πεζοναυτών.
Της Α ΜΑΚ (όπου και υπηρέτησα ως ΔΕΑ και κατόπιν Εφ. Ανθλγος) είναι αυτό
γεροντοκορη με ελεγε ο συγχωρεμενος ο μπραμπ
Έλα ρε το είδα αμέσως και το έφτιαξα. Γεροντοκόρη...
Στρατόκαυλος δεν είμαι.ω ρε πουτσικ στρατοκαβλοι ειστε γαμω την θητεια μου μεσα γαμω; κουμμουνιστης και στρατοκαβλος πως κολλαει ρε φιλε μου ; παπαρια αριστερος εισαι
Αυτό είναι το έμβλημα των "κοριτσιών" των Αμερικάνων πεζοναυτών.
Της Α ΜΑΚ (όπου και υπηρέτησα ως ΔΕΑ και κατόπιν Εφ. Ανθλγος) είναι αυτό
Προφανώς όταν υπηρετήσατε εσείς, η Νεκρά Θάλασσα ήταν ακόμη υγιής...Εγώ αυτά τα "ειδικά" στρατιωτικά διακριτικά με τα βαρύγδουπα αρχαιοελληνικά ρητά δεν τα καταλαβαίνω.
Εμείς, "εκείνο τον καιρό" μετρούσαμε αλλιώς την πολεμική αξιοσύνη και ανδρεία. Από τα τραύματα που είχε
κάποιος στο σώμα του (διότι δεν φορούσαμε στολές και σήματα) και από τα λάφυρα των ηττημένων (ασπίδες, ξίφη,
περικεφαλαίες, δόρατα)...
Εγώ αυτά τα "ειδικά" στρατιωτικά διακριτικά με τα βαρύγδουπα αρχαιοελληνικά ρητά δεν τα καταλαβαίνω.
Εμείς, "εκείνο τον καιρό" μετρούσαμε αλλιώς την πολεμική αξιοσύνη και ανδρεία. Από τα τραύματα που είχε
κάποιος στο σώμα του (διότι δεν φορούσαμε στολές και σήματα) και από τα λάφυρα των ηττημένων (ασπίδες, ξίφη,
περικεφαλαίες, δόρατα)...