amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
.......Γνωρίζετε που υπηρέτησε ο νηματοθέτης;
....... Ακούω.
.......Γνωρίζετε που υπηρέτησε ο νηματοθέτης;
Επειδή εχουμε γνωρισθεί ..σας εδωσα τετοια εντύπωση κυρία ???
μη μου καταστρέφετε το image ..σας παρακαλω πολύ
για ένα κουτελο ( και φαρδυ φαρδυ ) ζουμε
Γνωρίζετε που υπηρέτησε ο νηματοθέτης;
οχι βεβαια και γι αυτο λεω να προσεχετε....
Τις πλάτες τις έβαλες όταν ο αγαπημένος φιλος μου μπλιζ ΔΕΝ έκανε πλατες στα καραγκιοζιλικια. Τα πριν που ολοι μαζι κανανε τα σουζου μουξου τα ξερω απο την καλη και απο την αναποδη... Για τον μπλιζ δεν δεχομαι κουβεντα και τζαμπα προσπαθεις. Είναι δικος μου ανθρωπος. Μην παλευεις. Αυτα. Οσο για εσένα ξέρω οτι εχεις καλα στοιχεία ειναι και ο λογος που σου μιλαω ακομα παροτι εχεις κάνει ατασθαλιες και με πικρανες.
Από ποτε υπηρετουν τα Ι-5 ??
αν εκανα λαθος και ειστε Ι-4 τοτε σιγουρα υπηρετήσατε σαν χειριστης BIC
στο καλοοοΣας αφηνω με την καλημερα μου ...
Παω να δημιουργησω τις <,προυποθεσεις>> για πιο ανετο βιοπορισμο
Φιλια στους Κυριους και Κυριες της παρεας
είμεθα στο νήμα του σεβασμού και της αλληλεγγύηςΚαλημέρα σας, κύριε. Σεις φαίνεται ότι σέβεσθε την τρίτη ηλικία!
Σας αφηνω με την καλημερα μου ...
Παω να δημιουργησω τις <,προυποθεσεις>> για πιο ανετο βιοπορισμο
Φιλια στους Κυριους και Κυριες της παρεας
είμεθα στο νήμα του σεβασμού και της αλληλεγγύης
Ο Βάτραχος δεν είναι μαζί σας.
Μπορώ όμως και μόνος μου να τα βγάλω πέρα. Και αν χρειασθώ βοήθεια υπάρχουν δύο αλεξίπτωτα που θα προστρέξουν.
καλημερα κι εγω αποχωρω......φιλια σε ολους τους αγαπημενους κι αγαπημενες
1, Ο Βάτραχος είναι μαζι μου ( ξερεις τι σημανει ΟΥΚ ? )
Ξερεις τι σημαινει Ranger ???
2, Ο Bladesinger , και εγω περα από αξιωματικοι εχουμε υπηρετησει σε αμφιβιες , αερομεταφερόμενες μοναδες ( οποτε πιθανον να είναι και αυτος αλεξιπτωτιστης )
3, Αν υπαρχουν αλεξιπτωτιστες στην παρεα ..μαλον θα ερθουν κατά δω ( τι δουλιά εχουν με τις ντακοτες )
Για να κάνουμε και καμία εποικοδομητική συζήτηση εδώ μέσα, καμία παρτουζα παίζει να κάνουμε ρε παππουδια με τα θηλυκά του νήματος ή τσάμπα ήμαστε το νήμα της αγάπης και της αλληλεγγύης?
και έλεγα ποιος θα τα ακουσει σημερα ποιος θα τα ακουσει.. Ορίστε μας! ο καρελιας θελει και παρτούζες το πουλακι μου. Σου λεει βαριεται με τα ιδια και τα ιδια . φαντάζομαι οτι η παρτουζα δεν ειναι απιστια ε; δεν ξερω πως να φερθω . Να αρχισω τα μπινελικια τα ξεμαλλιασματα τα σιχτιρια; ολα μαζι; δεν εχω αποφασισειΓια να κάνουμε και καμία εποικοδομητική συζήτηση εδώ μέσα, καμία παρτουζα παίζει να κάνουμε ρε παππουδια με τα θηλυκά του νήματος ή τσάμπα ήμαστε το νήμα της αγάπης και της αλληλεγγύης?