ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.258
- Πόντοι
- 7.786
σας εκανε καποιος ζημια δεν εεπρεπε να πατε στο μελη
κ εγω δε ξερω ας ρωτησει τη γιαδικιαρογλου![]()
στο σπαμοθρεντ συχνάζουν νικ που αντιστοιχούν σε παλιά νικ που κάηκαν. Μερικά κακομοιρα από δαυτα νομίζουν ότι έχουν ζωή μέσα από το νετ . Κάνα δεκαρικο για πουτάνες μεροκάματο κ το παίζω νταης στα θρεντ. Το πιο αστείο ? Παρακαλουν μοντ να τους κάνουν χαρες τύπου διώξε το τάδε νικ. Είναι τόσο βουρλα που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν χαλάει ο αντισθενης το μαγαζί του για τα προβληματικά.τρατζικΑ, δεν ξέρω ποιό θρεντ εννοείς, εγώ εδώ ήμουν συνέχεια. :S :S :S
γιατι γιωργο?πες μας μη μας αφηνεις στο σκοταδι.σας εκανε καποιος ζημια δεν εεπρεπε να πατε στο μελη
σας εκανε καποιος ζημια δεν εεπρεπε να πατε στο μελη
στο σπαμοθρεντ συχνάζουν νικ που αντιστοιχούν σε παλιά νικ που κάηκαν. Μερικά κακομοιρα από δαυτα νομίζουν ότι έχουν ζωή μέσα από το νετ . Κάνα δεκαρικο για πουτάνες μεροκάματο κ το παίζω νταης στα θρεντ. Το πιο αστείο ? Παρακαλουν μοντ να τους κάνουν χαρες τύπου διώξε το τάδε νικ. Είναι τόσο βουρλα που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν χαλάει ο αντισθενης το μαγαζί του για τα προβληματικά.τρατζικ
Γιωργη επι 2 ωρες σεργιανιζε ολο το παππουδισταν ανενοχλητο εκει μεσα :Sσας εκανε καποιος ζημια δεν εεπρεπε να πατε στο μελη
στο σπαμοθρεντ συχνάζουν νικ που αντιστοιχούν σε παλιά νικ που κάηκαν. Μερικά κακομοιρα από δαυτα νομίζουν ότι έχουν ζωή μέσα από το νετ . Κάνα δεκαρικο για πουτάνες μεροκάματο κ το παίζω νταης στα θρεντ. Το πιο αστείο ? Παρακαλουν μοντ να τους κάνουν χαρες τύπου διώξε το τάδε νικ. Είναι τόσο βουρλα που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν χαλάει ο αντισθενης το μαγαζί του για τα προβληματικά.τρατζικ
Γιωργη επι 2 ωρες σεργιανιζε ολο το παππουδισταν ανενοχλητο εκει μεσα :S
παπαρια.θελω παραγωγο,γκειμμποι και λακη σ ενα θρεντΑναψαν τα αίματα τουλάχιστον.
Γιωργη επι 2 ωρες σεργιανιζε ολο το παππουδισταν ανενοχλητο εκει μεσα :S
οι ζαμπουνηδες του σαη ενα πραμαΕιμεθα το νήμα της ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!
Της ανικητης ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ των ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΩΝ!!!
πήραν φωτιά τα Π :S![]()
![]()
Ειμεθα το νήμα της ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!
Της ανικητης ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ των ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΩΝ!!!
οι ζαμπουνηδες του σαη ενα πραμα![]()