old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.563
- Πόντοι
- 25.700
Σεβλασμιε καθοδηγητή του φωτός και του πνέυματος όλες οι φλόγες που είχατε εναποιέση την ελπίδα για το μέλλον σβήνουν μια μία και αφήνουν σκοτάδι και κρύο.
Τα αγαπημένα ανήψια σας φάνηκαν αδύναμα μπροστά στην εκλαμπροτητά σας και σβήσανε με το πρώτο φύσηγμα του ανέμου.
Και τώρα τι?Πού πάμε?Που θα βρεθούμε?Ποια αγκαλιά θα μας προσφερει θαλπώρη και ελπίδα?![]()
Σείς, τι κάνετε τέτοια ώρα εδώ?
Bαζεις και κονιακ στο τσαι τυπε?Έφαγα περγαμόντο και μετά ήπια μαύρο τσάι. Τώρα έχω υπερένταση...
Έφαγα περγαμόντο και μετά ήπια μαύρο τσάι. Τώρα έχω υπερένταση...
I am not stopping, I am on my way.
Bαζεις και κονιακ στο τσαι τυπε?
Πιστέυω το εκλαμπρότατε σας ταιριάζει καλύτερα απο το πανάγαθος επίσης στους μετανοούντες θα ήταν πρέπον να τιμωρηθούν με τους αρχαίους νόμους του χαμουραμπί.Η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ. Η αγκαλιά του Παναγαθου νηματοθετη είναι πηγή ζωής για τους χειμαζόμενους!
Ακόμη και για τους μετανοουντες οφεις.
Κάποια θα πήρε φωτιά από το αστοπάριστο. Ευτυχώς he is on his way....![]()
σε θαυμαζωΠιστέυω το εκλαμπρότατε σας ταιριάζει καλύτερα απο το πανάγαθος επίσης στους μετανοούντες θα ήταν πρέπον να τιμωρηθούν με τους αρχαίους νόμους του χαμουραμπί.![]()
Γι'αυτο και το πινουμε ρε ΜπλιζΤο αλκοόλ είναι εργαλείο του Διαβόλου.
Πιστέυω το εκλαμπρότατε σας ταιριάζει καλύτερα απο το πανάγαθος επίσης στους μετανοούντες θα ήταν πρέπον να τιμωρηθούν με τους αρχαίους νόμους του χαμουραμπί.![]()
εισθε αναρχικος?μπαχαλακιας που λεμε?Η συμπόνοια είναι μέρος του πυρήνα του Αναρχου Νηματοθετη!
Γι'αυτο και το πινουμε ρε Μπλιζ![]()
Αν μπει αργότερα ο συνοδοιπόρος μου κ. popov θα διδάξει περί της διαφοράς μεταξύ αναρχου και αναρχικού.εισθε αναρχικος?μπαχαλακιας που λεμε?![]()
![]()
Ο νηματοθετης είναι Πανάγαθος!
δωσε να παω να πιω λιγο ρε θειο...ξερω και κατι καλες κυριες που με γηροκομουν σωσταΓι αυτό και θα καείτε στην Κόλαση.
Θα σας βράζουν σε ένα καζάνι. Τον κ. troubakhs μου θα τον τηγανίζουν.
Και αλληλεγγυος μη σου πω :Sεισθε αναρχικος?μπαχαλακιας που λεμε?![]()
![]()
Ο καθένας με τα βίτσια του. Άλλοι προτιμάνε οι εργαζόμενες να τους αποκαλούν πουτσαρά μου, σκίσει με καργιόλη, εσείς να σας λένε "σκίσε με πανάγαθε" . Οκαυ![]()
Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσαΟ καθένας με τα βίτσια του. Άλλοι προτιμάνε οι εργαζόμενες να τους αποκαλούν πουτσαρά μου, σκίσει με καργιόλη, εσείς να σας λένε "σκίσε με πανάγαθε" . Οκαυ![]()