Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.956
- Πόντοι
- 1.406
Είναι τραμπούκος ναι.οχι να απαντήσεις τι φοβάσαι μην σου κάνει ντα
παρτυ θα κανουμε με τον γιωργηΕσένα και τον γιώργη θα σας πάρω παρανυφάκια στο γάμο μου.
με έχει κάνει υποχειριο του;Νύφη του σατανα; Θα αποχωρησω με σεντόνι στο τέλος κ θα κάνω αυτά που κοροιδευασε εξουσιαζει θα ελεγα.
θα σου βαλει και οζζυ το δισκο αναποδα :o :o
Την γάμησες.θα μαζέψεις για δέκα χρόνια. :S :S :S :Sερι μεταξυ μας...εχει τον ελεγχο του μυαλου σου ο αλητης...νου σου
ντροπη σου σατανιστη
βεβαίως βεβαίως.παρτυ θα κανουμε με τον γιωργη
ντερτι εσύ δύο σφαλιάρες θέλεις να συνέλθεις παιδί μου γιατί η πουτανικη σε έχει ρημαξει το μυαλόΤι στα διάλα για μια στιγμή νόμισα ότι ξύπνησα στο κρεββάτι μου με τόση κρεββατομουρμούρα ευτυχώς είδα τις φωτό με τα κωλαράκια και συνήρθα
Αργοτερα θα βαλω και Μαρινελαντροπη σου σατανιστη
γιωργο κανεις αυτο που λεμε κατσε μεχρι να φυγεις?μπαρος ευχαριστως θα ερθω στον γαμο σου
Εσύ θα έρθεις για τη νύφη έχω κάποιες αμφιβολίες. :S :S :Sμπαρος ευχαριστως θα ερθω στον γαμο σου
ντερτι εσύ δύο σφαλιάρες θέλεις να συνέλθεις παιδί μου γιατί η πουτανικη σε έχει ρημαξει το μυαλό
γιωργο θα γαμησουμε στον γαμο...να εισαι σενιοςμπαρος ευχαριστως θα ερθω στον γαμο σου
ο μπαρος επτά χρόνια τώρα παντρεύεται αχαχαχαχαχαχαμπαρος ευχαριστως θα ερθω στον γαμο σου
ντερτι εσύ δύο σφαλιάρες θέλεις να συνέλθεις παιδί μου γιατί η πουτανικη σε έχει ρημαξει το μυαλό
έλλειψη πουτσου. Αν είναι να λες ατάκες που άκουγα το 2008 πες τις δυνατές όχι αυτές που έλεγε ο κάθε πικραμενοςΠερίοδο?
ειναι ευκολακι...φαντασου εχει βαλει και στον λουη αγγελιαο μπαρος επτά χρόνια τώρα παντρεύεται αχαχαχαχαχαχα