tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.006
- Πόντοι
- 606
εσυ μη δεις τη γυναικα να πει καμια κουβεντα..
τσουπ,μετα απο τοσο καιρο που εχει να μπει..
πως τον αντεχεις το σατραπη ρε ερη??
εσυ μη δεις τη γυναικα να πει καμια κουβεντα..
γιατι αλλιώς θα έπεφτα με τα μούτραη ερη ηταν ατυχη δεν γλεντησε το κορμι μου γλυτωσε διοτι ειναι παντρεμενη
ειναι δυνατον?οι αποχωρησεις εδώ μέσα έκτος εξαιρέσεων (ονόματα δεν λέμε καταστάσεις δεν θιγονται) και ειδικά αυτές που γίνονται με σεντόνια, μπαλόνια και τυμπανοκρουσιες γίνονται για δύο λόγους. Πρώτον για γυναικα δεύτερον γιατί υπήρξαν πιμια με απειλές και υπό το φόβο του ρεζιλιου. Ερι 2017
διωχτον ρε ερι τιναι τουτος ρε?
και δε νοικοκυρευομαιερη δεν παντρευομαι
α να γειά σου.. Αν θέλαμε θρεντακι για τα γαμησια τους τον ξέραμε τον δρόμο. Αλλά κουβαληθηκαν όλοι να μας εξηγησουν αν έκαναν περιτομη. Γιατί άλλο νταλκα δεν είχαμενταξ και εδω το νημα εγινε παραρτημα του ημερησιες κριτικες
εχεις χιλια δικια....κακοπερναει η ερι μας με τον σατραπηερη θελεις νεωτερο ανδρα
αχαχαχαχαχαχαχαχκαι δε νοικοκυρευομαι
μπαινει μολις τη δει και της βαζει χεβι μεταλ μουσικη του σατανα :oεχεις χιλια δικια....κακοπερναει η ερι μας με τον σατραπη
Σωστά τα λες κα Ερι, έχουμε μπλέξει με αλητηριουςα να γειά σου.. Αν θέλαμε θρεντακι για τα γαμησια τους τον ξέραμε τον δρόμο. Αλλά κουβαληθηκαν όλοι να μας εξηγησουν αν έκαναν περιτομη. Γιατί άλλο νταλκα δεν είχαμε
εγω δεν σοβαρευομαικαι δε νοικοκυρευομαι
με ελέγχει λες ?εχεις χιλια δικια....κακοπερναει η ερι μας με τον σατραπη
με απειλείμπαινει μολις τη δει και της βαζει χεβι μεταλ μουσικη του σατανα :o
Εσένα και τον γιώργη θα σας πάρω παρανυφάκια στο γάμο μου.εγω δεν σοβαρευομαι
σε εξουσιαζει θα ελεγα.με ελέγχει λες ?
οχι να απαντήσεις τι φοβάσαι μην σου κάνει νταΑν δεν ήταν ο Βασιλόφρων θα σου απαντούσα αναλόγως. :S :S :S
ερι μεταξυ μας...εχει τον ελεγχο του μυαλου σου ο αλητης...νου σουμε ελέγχει λες ?