θα βγαλεις και σεντονι αποχωρησης να μας εξηγεις το πως και το γιατι η ετσι θα μας κλασεις στα μουτρα?
Απαγορευονται τα σεντονια τετοιου ειδους απο τον κυριο μπλιζ. Αφορουν αυτοκλητους υπερασπιστες και κατι τετοια μονο.
θα βγαλεις και σεντονι αποχωρησης να μας εξηγεις το πως και το γιατι η ετσι θα μας κλασεις στα μουτρα?
οπότε τι με χαιρετας. Σήμερα χαιρετουν οι αποχωρουντες έχουμε λέει κύμα...Παλαβωσες?
γεωργιε μυν δεν πηρα...ξαναριχτο...και μην τα κανεις τσουρεκια της εριςαληθεια λεω ρωτα τον κουμπαρο μου τρουμπακη
ποιοι άλλοι φεύγουν
οπότε τι με χαιρετας. Σήμερα χαιρετουν οι αποχωρουντες έχουμε λέει κύμα...
ο νικοτριβης μας μπουμπουνισε χωρις πολλα λογια παντωςοπότε τι με χαιρετας. Σήμερα χαιρετουν οι αποχωρουντες έχουμε λέει κύμα...
ποιοι άλλοι φεύγουν
Εχούμε επέτειο,ημέρα επανάστασης.οπότε τι με χαιρετας. Σήμερα χαιρετουν οι αποχωρουντες έχουμε λέει κύμα...
καλά ο Νικ είναι άλλη ιστορία.ο νικοτριβης μας μπουμπουνισε χωρις πολλα λογια παντως
στα παπαρια μας.Μαλλον και εγω. Αλλα μην φοβαστε. Ειμαι πρόσφατος, δεν θα σας λειψω.
χοντροπετσος ? Ε δεν μου κάνει κ εντύπωσηΑυτά τα λένε άλλοι ! Εμένα δεν με αγγίζουν τα κύματα !
στα παπαρια μας.
αυτες οι αποχωρησεις ειναι σα σκετη απο γιουβετσι.
αμα δεν εχει προμοταριλικι,καμια βερονικα,καμια νταρια,καμια δεκαρια μπαναρισματακαι καμια εκατοστη κλωνους..
ξενερωνω.
το σαη φθηνει
στα παπαρια μας.
αυτες οι αποχωρησεις ειναι σα σκετη απο γιουβετσι.
αμα δεν εχει προμοταριλικι,καμια βερονικα,καμια νταρια,καμια δεκαρια μπαναρισματακαι καμια εκατοστη κλωνους..
ξενερωνω.
το σαη φθηνει
ασε ρε Τομα. Μου γυρίζουν τα μυαλά. Ούτε μια σωστή αποχώρηση εδώ μέσα.αυτες οι αποχωρησεις ειναι σα σκετη απο γιουβετσι.
ξενερωνω.
το σαη φθηνει