ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.258
- Πόντοι
- 7.786
οτι θειος αντεχει κουμπαρε δεν θα κανει καμια τρελα
χθες με πηρε η κα κλελια (φιλη της κας πιτσας) και μου ειπε οτι τον μαζεψε λιωμα απο ενα μπαρ της αιδηψου....ηπιε 5 τιλια σφηνακιοτι θειος αντεχει κουμπαρε δεν θα κανει καμια τρελα
Μα Μη μου συγχίζεστε,θα σας έρθει και τίποτα![]()
![]()
![]()
πηγαινετε με την κορασιδα τωρα εσεις και θα επιληφθει η μονομελης για το ατομο σας
εισθε αυθαδης....Μα Μη μου συγχίζεστε,θα σας έρθει και τίποτα![]()
Πολύ καλησπέρα σαςΧαιρετώ τους γέροντες και ένα καλώς ήλθες στον Νηματοθετη.
Εργάζομαι προς αυτήν την κατεύθυνση μετ'εμποδίων δυστυχώς...Κε Sithlord σας εύχομαι επιτυχές και ευτυχές ξεμπουκωμα
Εργάζομαι προς αυτήν την κατεύθυνση μετ'εμποδίων δυστυχώς...![]()
![]()
![]()
![]()
ο νηματοθετης μπλοκαρει τα τηλ.
Τι διάολο...τόσο απασχολημένοι είναι;Τα εμπόδια είναι μέσα στο προγραμμα, αρκεί να έχουμε την ποθητή συνεύρεση.
Ο νηματοθετης τα τηλέφωνα τα χρησιμοποιεί για τον ίδιο σκοπό που τα χρησιμοποιούν όλοι οι πορνογεροντες του παρόντος νήματος. Έχω βρει και διαβάσει κριτικές του αξιότιμου νηματοθετη και είναι ουκ ολίγες τον αριθμό!
εσυ με εκανες ρεζιλι οπως ηρθες τσιτσιδος και δεν σε βαλανε στην εκλλησιαΕγω με τη σειρα μου να ευχαριστησω την κουμπαρα για το υπεροχο δωρο και για το γεγονος οτι τελικα δεν τιναξε στον αερα το τυχερο της. Επισης θερμες ευχαριστιες στον ανθρωπο που καταφερε τελικα να πιασει τον κοκκορα και δεν ειχαμε ρεζιλικια και φονικα.
Μία χαρά ήταν, ανεψιέ. Παραλίγο τελικά να βγάλω και γκόμενα αλλά κάπου στράβωσε στο τέλος και η κα. Πίτσα είπε ότι με βλέπει σαν πολύ καλό φίλο της ...![]()
εσυ με εκανες ρεζιλι οπως ηρθες τσιτσιδος και δεν σε βαλανε στην εκλλησια