Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
Τι εγινε πορνογερε ?? οι αναστεναγμοι και τα βογκητα από τις κυριες και δεσποινίδες που ξεσκιζες τις ακουγαν στην Αρκιτσα ...
ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚ-ΤΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ....
ηταν ενας υπεροχος γαμος...του χρονου θα επαναληφθει με τον κο blizardeye και την κα Πιτσα...
ηταν ενας υπεροχος γαμος...του χρονου θα επαναληφθει με τον κο blizardeye και την κα Πιτσα...
Καλημέρα, σύντροφοι!
Επιστροφή από την Αιδηψό και η εγκράτεια, η μοναστική ηθική και η ασκητική εγκαρτέρηση θα αποτελέσουν ξανά τον φωτεινό οδηγό του νήματος!
Ελπίζω σε μια καλή,ανανεωτική συνεύρεση μετά 20χρονης μοντελοκορασίδος.Το αποτέλεσμα καθώς και το σκόρ θα ανακοινωθεί αργότερα.Βοηθειά μας...![]()
![]()
Κάκιστη επιλογή...θα υπάρξει ξεσηκωμός![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτσε γιατί η κορασίς δεν απαντάει για το δια ταύτα και φοβάμαι ότι θα κόψει το αυγολέμονοΑυτά είναι!!!!!
θα σταθουμε διπλα σαςΗ μόνη ανάμνηση που έχω από την κα. Πίτσα είναι ένα ταπεράκι με ιμάμ μπαϊλιντί ...
ευχαριστω ρε κουμπαρακιτρουμπακη περασαμε ωραια στον γαμο σου
Κιμ Γιονγκ ΟυνΤότε θα επιληφθεί της όποιας κρίσεως η μονομελής επιτροπή διαχείρισης κρίσεων του νήματος και το θέμα θα επιλυθεί με την γνωστή διαπόμπευση των όποιων στασιαστών.
Κάτσε γιατί η κορασίς δεν απαντάει για το δια ταύτα και φοβάμαι ότι θα κόψει το αυγολέμονο![]()
![]()
Ωχ, δεν φταίω εγώ πάντως, μην πεις μετά ότι σε μάτιασα *P
Η μόνη ανάμνηση που έχω από την κα. Πίτσα είναι ένα ταπεράκι με ιμάμ μπαϊλιντί ...
Ναι άντρα μου. Ευχαρίστησε τον κόσμοευχαριστουμε και για τα δωρα σας....