erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δεν ξερω λεπτομέρειες.ποιος του αλλαζει πανες?
δεν ξερω λεπτομέρειες.ποιος του αλλαζει πανες?
α ναι οφ κορσ. Εγώ ανοίγω τον κοινωνικό μου κύκλο στο σπίτι μου συνήθως στο καναπέο μπλιζ θα κανει διακοπες μονος του με σκοπο ν ανοιξει τον κοινωνικο του κυκλο![]()
εγω παλι τα τελευταια χρονια τον κλεινω τον πουστη το κυκλοα ναι οφ κορσ. Εγώ ανοίγω τον κοινωνικό μου κύκλο στο σπίτι μου συνήθως στο καναπέ
είσαι σοφός..εγω παλι τα τελευταια χρονια τον κλεινω τον πουστη το κυκλο
Ανοιξε τα ποδια σου να δεις κοινωνικο κυκλο που θα κανεις και γνωριμιεςα ναι οφ κορσ. Εγώ ανοίγω τον κοινωνικό μου κύκλο στο σπίτι μου συνήθως στο καναπέ
πολύ σοφή η συμβουλή σου γέροντα. Όμως εγώ είμαι μεγάλος άνθρωπος γριά γυναίκα και ρομανδικη.Ανοιξε τα ποδια σου να δεις κοινωνικο κυκλο που θα κανεις και γνωριμιες![]()
μονο μη τον κλεισω πολυ και μετα κανω κικιρικου σα το εργο με τον κωσταντινου και τη φαλακερνα..είσαι σοφός..
δεν σε φοβάμαιμονο μη τον κλεισω πολυ και μετα κανω κικιρικου σα το εργο με τον κωσταντινου και τη φαλακερνα..
:-*δεν σε φοβάμαι
Οι ρομανδικες γριες, κανουν τα πιο καλα γ....σιαπολύ σοφή η συμβουλή σου γέροντα. Όμως εγώ είμαι μεγάλος άνθρωπος γριά γυναίκα και ρομανδικη.![]()
:-*
λοβ γιου,το ξες.
α ναι οφ κορσ. Εγώ ανοίγω τον κοινωνικό μου κύκλο στο σπίτι μου συνήθως στο καναπέ
είσαι ποιητής κωλο-γερος μας. Να Ελπίζουμε σε φωτογραφικό υλικον ?Οι ρομανδικες γριες, κανουν τα πιο καλα γ....σιαΑλοιμονο στους ρομανδικους γερους
![]()
ξηγιεμαι αλμυρό φυστικιΔηλαδή ξηγιέσαι επί του κανα-πέος;![]()
![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχSynantisa kakogamimeno nimatotheti, stisimo kontras, anapirika karotsakia svarna kologries sthn thermopotamou, frena bliz giok, mpoukare taverna aegli tzamaria thipsala.
τα αλμύραΔηλαδή σου αρέσουν τα αράπικα;![]()
Πιθανον τερματιστηκε η καριερα μου ως φωτογραφος του κωλου. Για να σοβαρευτουμε, δεν ξερω αν αυτο που εκανα ηταν σωστο, ηθικα αλλα και ποινικα.είσαι ποιητής κωλο-γερος μας. Να Ελπίζουμε σε φωτογραφικό υλικον ?