The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.393
- Πόντοι
- 25.467
Εσείς μάλλον ήπιατε ψες βράδυ ...
Τίποτα το ακραίο, Κύριε.
7-8 ποτηράκια Havana Club Anejo Reserva, ομού με τρία Romeo y Julieta Short Churchills.
Εσείς μάλλον ήπιατε ψες βράδυ ...
Βάλτε αρκουδίσιον.;)
Τίποτα το ακραίο, Κύριε.
7-8 ποτηράκια Havana Club Anejo Reserva, ομού με τρία Romeo y Julieta Short Churchill.
Για τους δουλευταράδες ...Δεν είναι να δουλεύουμε ακόμα σε τέτοιες ηλικίες....
Μεγάλο βάσανο και ειδικά με τις ζέστες... :-
Η ΣΠΑΝΙΑ μοναδική και αποκαλυπτική αυτή φωτογραφία ορόσημο δείχνει τον ακρογωνιαίο λίθο του νήματος Popov στη διάρκεια της υπαίθριας καλοκαιρινής εργασίας του ...
Καλησπέρα στους εναπομείναντες στο παρόν νήμα. Οι πρόκριτοι είναι ήδη σε μέρη εξωτικά, αλί σε εμάς.
Προσπαθώ να φανταστώ το ακραίο ...Τίποτα το ακραίο, Κύριε.
7-8 ποτηράκια Havana Club Anejo Reserva, ομού με τρία Romeo y Julieta Short Churchills.
Κε Χάρρυ δεδομένου του χιούμορ σας θεωρώ πως το τσίγκλίσμα προς τον κο Popov είναι στο πλαίσιο του χαβαλέ λόγω της ώρας και της ατέλειωτης βαρεμάρας όμως δ΄χως να έχω δει απο κοντα τον κο Popov η φωτό δεν τον αντιπροσευπεύει.Η ΣΠΑΝΙΑ μοναδική και αποκαλυπτική αυτή φωτογραφία ορόσημο δείχνει τον ακρογωνιαίο λίθο του νήματος Popov στη διάρκεια της υπαίθριας καλοκαιρινής εργασίας του ...
Για τους δουλευταράδες ...
ΜΜΜχχχχχχχχχχ μερακλής, πολύ καλό ρούμι στο κάπνισμα δε δύναμαι να σας ακολουθήσω παντελώς. Μόνο σε τσακίρ περιπτώσεις. Κατανοώ όμως το blend των γεύσεων.
Το Havana Club (αντί ζάχαρης) χρησιμοποιώ ανελλιπώς για να αυξήσω τα γράδα του γ@μημένου ευαίσθητου αγιωργίτικου στα βαρελάκια μου, για να τα κρατήσω μεταξύ 12-14 γράδων. Σε αναλογία περίπου 1 μπουκάλι ανά 60 λίτρα.
Δοκιμάστε 10% Μαυροδάφνη. Θα βρείτε εύκολα κοντά στη περιοχή που προμηθεύεστε το Αγιωργίτικο.ΜΜΜχχχχχχχχχχ μερακλής, πολύ καλό ρούμι στο κάπνισμα δε δύναμαι να σας ακολουθήσω παντελώς. Μόνο σε τσακίρ περιπτώσεις. Κατανοώ όμως το blend των γεύσεων.
Το Havana Club (αντί ζάχαρης) χρησιμοποιώ ανελλιπώς για να αυξήσω τα γράδα του γ@μημένου ευαίσθητου αγιωργίτικου στα βαρελάκια μου, για να τα κρατήσω μεταξύ 12-14 γράδων. Σε αναλογία περίπου 1 μπουκάλι ανά 60 λίτρα.
Κε Χάρρυ δεδομένου του χιούμορ σας θεωρώ πως το τσίγκλίσμα προς τον κο Popov είναι στο πλαίσιο του χαβαλέ λόγω της ώρας και της ατέλειωτης βαρεμάρας όμως δ΄χως να έχω δει απο κοντα τον κο Popov η φωτό δεν τον αντιπροσευπεύει.
Κε Χάρρυ δεδομένου του χιούμορ σας θεωρώ πως το τσίγκλίσμα προς τον κο Popov είναι στο πλαίσιο του χαβαλέ λόγω της ώρας και της ατέλειωτης βαρεμάρας όμως δ΄χως να έχω δει απο κοντα τον κο Popov η φωτό δεν τον αντιπροσευπεύει.
well said ....Προσπαθώ να φανταστώ το ακραίο ...
Αυτή η φωτό είναι όταν ήταν νέος (στην ίδια εργασία)![]()
Δοκιμάστε 10% Μαυροδάφνη. Θα βρείτε εύκολα κοντά στη περιοχή που προμηθεύεστε το Αγιωργίτικο.
Η ζωή αγαπητέ φαίνεται πιο στρυγγελεμένη μέσα από ένα ποτήρι κρασί!Ααααααααα το θράσος σας .... έχετε ξεφύγει ... ώρα είναι να μας βάλετε και καμιά φωτό λατινοκωλάρας, έστω γραικοκωλάρας