Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.329
Πόντοι
26.227
Τίποτα το ακραίο, Κύριε.

7-8 ποτηράκια Havana Club Anejo Reserva, ομού με τρία Romeo y Julieta Short Churchill.

ΜΜΜχχχχχχχχχχ μερακλής  :hi:, πολύ καλό ρούμι στο κάπνισμα δε δύναμαι να σας ακολουθήσω παντελώς. Μόνο σε τσακίρ περιπτώσεις. Κατανοώ όμως το blend των γεύσεων.  :worship:

Το Havana Club (αντί ζάχαρης) χρησιμοποιώ ανελλιπώς για να αυξήσω τα γράδα του γ@μημένου ευαίσθητου αγιωργίτικου στα βαρελάκια μου, για να τα κρατήσω μεταξύ 12-14 γράδων. Σε αναλογία περίπου 1 μπουκάλι ανά 60 λίτρα.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.329
Πόντοι
26.227
Η ΣΠΑΝΙΑ μοναδική και αποκαλυπτική αυτή φωτογραφία ορόσημο δείχνει τον ακρογωνιαίο λίθο του νήματος Popov στη διάρκεια της υπαίθριας καλοκαιρινής εργασίας του ...

Συνημμένα

• popov.jpg
    popov.jpg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 7

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.461
Πόντοι
24.436
Καλησπέρα στους εναπομείναντες στο παρόν νήμα. Οι πρόκριτοι είναι ήδη σε μέρη εξωτικά, αλί σε εμάς.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

Συνημμένα

• IMG_2487.PNG
    IMG_2487.PNG
    287,3 KB · Εμφανίσεις: 6
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Η ΣΠΑΝΙΑ μοναδική και αποκαλυπτική αυτή φωτογραφία ορόσημο δείχνει τον ακρογωνιαίο λίθο του νήματος Popov στη διάρκεια της υπαίθριας καλοκαιρινής εργασίας του ...

:hi:

Εμ, λίγο πράγμα είναι να μαζεύεις, γέρος άνθρωπος, σκουπίδια από τις ακτές με τέτοια ζέστη;;  :-

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.461
Πόντοι
24.436
Κε Χάρρυ δεδομένου του χιούμορ σας  θεωρώ πως το τσίγκλίσμα προς τον κο Popov είναι στο πλαίσιο του χαβαλέ λόγω της ώρας και της ατέλειωτης βαρεμάρας όμως δ΄χως να έχω δει απο κοντα τον κο Popov η φωτό δεν τον αντιπροσευπεύει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
ΜΜΜχχχχχχχχχχ μερακλής  :hi:, πολύ καλό ρούμι στο κάπνισμα δε δύναμαι να σας ακολουθήσω παντελώς. Μόνο σε τσακίρ περιπτώσεις. Κατανοώ όμως το blend των γεύσεων.  :worship:

Το Havana Club (αντί ζάχαρης) χρησιμοποιώ ανελλιπώς για να αυξήσω τα γράδα του γ@μημένου ευαίσθητου αγιωργίτικου στα βαρελάκια μου, για να τα κρατήσω μεταξύ 12-14 γράδων. Σε αναλογία περίπου 1 μπουκάλι ανά 60 λίτρα.

Μου θυμίζετε έναν φίλο μου εκ Τοσκάνης, ο οποίος "πείραζε" το Chianti με Captain Morgan, για να του δώσει "εξωτικές νότες".

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

Δοκιμάστε 10% Μαυροδάφνη. Θα βρείτε εύκολα κοντά στη περιοχή που προμηθεύεστε το Αγιωργίτικο.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.329
Πόντοι
26.227
Κε Χάρρυ δεδομένου του χιούμορ σας  θεωρώ πως το τσίγκλίσμα προς τον κο Popov είναι στο πλαίσιο του χαβαλέ λόγω της ώρας και της ατέλειωτης βαρεμάρας όμως δ΄χως να έχω δει απο κοντα τον κο Popov η φωτό δεν τον αντιπροσευπεύει.

Αυτή η φωτό είναι όταν ήταν νέος (στην ίδια εργασία)  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Μην είστε και τόσο σίγουρος... :sunglasses:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.329
Πόντοι
26.227
Δοκιμάστε 10% Μαυροδάφνη. Θα βρείτε εύκολα κοντά στη περιοχή που προμηθεύεστε το Αγιωργίτικο.

Υποκλίνομαι στις γνώσεις σας  :worship: , το έχω δοκιμάσει επί σειρά ετών με επιτυχία. Τώρα ακολουθώ την γραμμή της παράθεσης του The Saint στην προσπάθεια εξωτισμού  :-

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ααααααααα το θράσος σας .... έχετε ξεφύγει ... ώρα είναι να μας βάλετε και καμιά φωτό λατινοκωλάρας, έστω γραικοκωλάρας
Η ζωή αγαπητέ φαίνεται πιο στρυγγελεμένη μέσα από ένα ποτήρι κρασί!

Συνημμένα

• IMG_2494.JPG
    IMG_2494.JPG
    830,2 KB · Εμφανίσεις: 8

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom