Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Βγάλε κανένα χαλί καλύτερα ...μην κανεις μαλακιες...εχω να βγαλω σεντονι στο μπαλκονι και θα γινω ρομπα
Βγάλε κανένα χαλί καλύτερα ...μην κανεις μαλακιες...εχω να βγαλω σεντονι στο μπαλκονι και θα γινω ρομπα
Το περίμενα ότι θα το πεις κάποια στιγμή. Δεν μου είπες. Το πετεινάρι, πως θα το μαγειρέψεις;μην κανεις μαλακιες...εχω να βγαλω σεντονι στο μπαλκονι και θα γινω ρομπα
δεν σε καταλαβαινω...Το περίμενα ότι θα το πεις κάποια στιγμή. Δεν μου είπες. Το πετεινάρι, πως θα το μαγειρέψεις;
Εσένα θα σου δώσω και ένα μαντολάτο. Αμα θέλεις έχω κι ένα αρχίδι.
Ε, ποια είναι θα μου πεις;Αμα έχεις μόνο ένα μη σου το στερήσω ...![]()
![]()
άντε δώσε μαντολάτο
Ε, ποια είναι θα μου πεις;
Τσουρέκια μου τα έκανες. Φεύγω! Καλημέρα σας.Είστε γλαφυρός στις περιγραφές σας ...
Zebu καλημέρα..!!Εσένα θα σου δώσω και ένα μαντολάτο. Αμα θέλεις έχω κι ένα αρχίδι.
Χειρότερος και από τον Popov κατάντησες, αυτός καραδοκεί και, εσύ καραδοκείς και "σφάζεις"
![]()
Εσύ νεαρέ, μπες και δες τι σου έστειλα...Είστε γλαφυρός στις περιγραφές σας ...
Μήπως ξέχασες κάποιον;Όλα χαλαρά, όλα ανθηρά, όλα καυλερά!
Το βράδυ το ξανάβαλα αυτό το κλιπάκι, αλλά κάτι χοίροι Μπραροτρομπάκηδες
μου το σνόμπαραν! Το ρίχνω άλλη μια, για τους φίλους Νικοτρίβη, Βλου, Ζεμπούδι και Ντερτιχάρη
που εκτιμούν την πγιότητα στην μουσική (και στα κωλαράκια)...
Αμ δεν έχει άδικο ο Ποπώφ. Λέιπει ο μπλες και μέχρι και ο Τρίβης άρχισε να κελαηδάει...
Μήπως ξέχασες κάποιον;![]()
Zebu καλημέρα..!!
Δεν πιστεύω τώρα που λείπω διακοπές να έχεις αρχίσει να μοιράζεις το ένα και μοναδικό μου, δεξιά και αριστερά.![]()
![]()
![]()
Καλή δουλίτσα Mr Popov
Υπάγω προς βιοπορισμόν () όπως θα έλεγε και ο αλήστου μνήμης γεροπαράξενος...
![]()
Ευχαριστώ Monsieur!
Θα πέσει ξέσκισμα (στη δουλειά) απόψε...![]()
![]()
![]()
Καλή δουλειά Mr.Popov
και τα 2 κομμάτια ήτα εξαιρετικά, και το "ραπ" ;)