Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Έσβησα και τη φώτο με τη μαυρούλα ...δε σας εννοώ ...
![]()
Έσβησα και τη φώτο με τη μαυρούλα ...δε σας εννοώ ...
![]()
Έσβησα και τη φώτο με τη μαυρούλα ...
Βρίσκομαι και εγώ εις άγραν "οικιακής βοηθού" ...Εστέλθει viber οικιοθελώς και απλά αναφέρθει ως "οικιακή βοηθός". Στην επόμενη συνάντησή μας θα σας δείξω τις απαντήσεις καθαρά από φιλολογικό ενδιαφέρον.![]()
Κι εσύ μπλες είσαι! Υποχθόνιος ...Αμ δεν έχει άδικο ο Ποπώφ. Λέιπει ο μπλες και μέχρι και ο Τρίβης άρχισε να κελαηδάει...
Αμ δεν έχει άδικο ο Ποπώφ. Λέιπει ο μπλες και μέχρι και ο Τρίβης άρχισε να κελαηδάει...
ξερω αλλα δεν θελω παστελι...θα κολλησει η μασελαΌποιος μου πει ποια είναι η γκομενάρα που διαφημίζει το προϊόν κερδίζει παστέλι.
Εσύ δεν έχει τέτοια τώρα, παντρεύεσαι.παιγδια και κανα μουνι καλο ειναι.....
Είστε εγκάθετος της μονομελούς για να αντιγράψω τον κο Τρομπάκη
Ρε συ μου μοιάζει με την Eufrat Mai αλλά διστάζω να το κλειδώσω ότι είναι αυτή.ξερω αλλα δεν θελω παστελι...θα κολλησει η μασελα
για εσας λεω....Εσύ δεν έχει τέτοια τώρα, παντρεύεσαι.
Όποιος μου πει ποια είναι η γκομενάρα που διαφημίζει το προϊόν κερδίζει παστέλι.
Μην ξύνεις πληγές... Έχεις ήδη ένα ποτήρι σαμπάνια με αντικαβλωτικό για την μεγάλη νύχτα.για εσας λεω....
Εσένα θα σου δώσω και ένα μαντολάτο. Αμα θέλεις έχω κι ένα αρχίδι.Δε θα τη γλυτώσεις με παστέλι ...
μην κανεις μαλακιες...εχω να βγαλω σεντονι στο μπαλκονι και θα γινω ρομπαΜην ξύνεις πληγές... Έχεις ήδη ένα ποτήρι σαμπάνια με αντικαβλωτικό για την μεγάλη νύχτα.
που ειναι ο blizardeye μου?