Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.089
- Πόντοι
- 2.606
Λέω να ανοίξω ένα θρεντ ζητώ σπονσορα για τις διακοπές μου. Τι λέτε?
εξαρτάται που θες να πας διακοπές κουμπαρούλα!
κωλογερακι μου άλλοι έχουν το όνομα άλλοι την χάρη εδώ μέσα αλλά όταν γίνω πορνοθετρια με τον πορνοθέτη Γασπαρη θα τελειώσουν όλα αυτά. Όλοι θα γαμανε η όλοι θα μαλακιζονται. Ισοτης!Μαλακιζεται![]()
Ναξερες ποσες ειναι στη θεση σου, αλλα δεν ανοιγουν θρεντΛέω να ανοίξω ένα θρεντ ζητώ σπονσορα για τις διακοπές μου. Τι λέτε?
το βραδυ κλείνει το νετ στο καπη αχαχαχαχαχαχαμάλλον ψόφια πράγματα. κοιμισμένα θα μπορούσε να πει κάποιος...
το νήμα σφύζει από ζωή συνήθως τις πρωινές ώρες, με τις κότες που λένε!![]()
εγώ έχω κωδικό αχαχαχαχαχαχαΝαξερες ποσες ειναι στη θεση σου, αλλα δεν ανοιγουν θρεντ![]()
που λες να υπαγω ? Σε κανένα νησάκι έλεγαεξαρτάται που θες να πας διακοπές κουμπαρούλα!
Και ποιγιωτις (Στη μαλακια)κωλογερακι μου άλλοι έχουν το όνομα άλλοι την χάρη εδώ μέσα αλλά όταν γίνω πορνοθετρια με τον πορνοθέτη Γασπαρη θα τελειώσουν όλα αυτά. Όλοι θα γαμανε η όλοι θα μαλακιζονται. Ισοτης!![]()
που λες να υπαγω ? Σε κανένα νησάκι έλεγα
Τι προσφέρεις?κι'εγώ σε νησάκι λέω. λες να βρω σπόνσορα?![]()
Τι προσφέρεις?![]()
![]()
Δεν είμαι πρόθυμος να συνεισφέρω στις διακοπές σας,μην υπολογίζεται σε εμένα δεν θα πάρω.Τα λέω και γασπαρέζικα αν θες.να ο πρώτος...![]()
![]()
![]()
περίμενε να μαζευτούν κι' άλλοι και θα μάθετε!![]()
που λες να υπαγω ? Σε κανένα νησάκι έλεγα
Δεν είμαι πρόθυμος να συνεισφέρω στις διακοπές σας,μην υπολογίζεται σε εμένα δεν θα πάρω.Τα λέω και γασπαρέζικα αν θες.![]()
ο νηματοθέτης έχει ανοια που να να ξέρει...Ο νυν νηματοθέτης σας απεκάλεσε προσφάτως σε νηματική συζήτηση με τον Κο Βλανδή "χειραφετημένο θήλυ" συνεπάγουμε ότι ουδέν έχετε ανάγκη, παραύτα ακούμε με ενδιαφέρον περί της ιδέας σας...
μην με χτυπας στη καρδιάνησάκι ... maldives?
γιατι όχι ? Εγώ και δύο να βρω δεν με ενοχλεί αχαχαχαχαχαχακι'εγώ σε νησάκι λέω. λες να βρω σπόνσορα?![]()
μην με χτυπας στη καρδιά
ο νηματοθέτης έχει ανοια που να να ξέρει...