Νέα

Οι παλιοσειρές του site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σε αυτό το θέμα μπορούμε να ποστάρουμε οι "παλιοσειρές" του σάϊτ που έχουν θητεύσει στα μπουρδέλα και στην πιάτσα τουλάχιστον 15-20 έτη.

Διευκρινίζεται ότι δεν είναι πρϋπόθεση να έχει "παλιώσει" κάποιο μέλος στο σάϊτ για να συμμετάσχει ως "παλιοσειρά".

Μπορούμε να ποστάρουμε :

1. Ιστορίες από τα παλιά για τα Μπουρδέλα του 1980 (και παλαιότερα ή και μεταγενέστερα), για τις ιερόδουλες, ...διαφορές του χθες και του σήμερα)

2. Γεγονότα από τα πορνοσυνεμά της εποχής (τσόντες, "...κάρβουνο μηχανικέ", Γκουσκγκούνης και λοιποί)

3. Περιπέτειες με τα καλοκαιριάτικα καμάκια στις τουρίστριες

κλπ

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Συνάδελφε CHEYENNE νομίζω ότι όσοι γνώρισαν τις παλιές ιερόδουλες (εγώ γνώρισα πολύ καλά τις ιερόδουλες του 1980 έως 1995) είχαν την τύχη να περάσουν πολύ καλές στιγμές.

Βέβαια υπήρχαν και ορισμένες που "κινδυνεύαμε" να μας μείνει μόνιμο ψυχολογικό πρόβλημα  :headbang:

αλλά νομίζω ότι ήταν οι λιγότερες

τώρα νομίζω ότι είναι ...οι περισσότερες   

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Συα;γωνιστη μεγαλο θεμα ανοιξες....και με συγκινισες γιατι εχω πολλα να θυμηθω και απο τις 3 ενοτητες του thread.

Λοιπον:

Μπουρδελα : Ξεκινησα την "καριερα μου" στα 17 το..... 1978 (Ναι ειμαι 48 χρονων) σε ενα μπουρδελο στην Νοταρα στα εξαρχεια, 180 δραχμες τοτε. Τωρα εχει κλεισει.
Ειχα πηδηξει θυμαμαι ακομα(η πρωτη φορα δεν ξεχνιεται), μια ξανθια με κοντο μαλλι, ψηλη σχετια, φοραγε ενα μαυρο μαξι φορεμα, το οποιο σηκωσε για να μαμησω, ουτε πιπα, παρα μονο λιγα προκαταρκτικα.

Την σημερινη ημερα θα της εριχνα μαυρο, αλλα τοτε μου φανηκε αξαιρετικη

Πορνοσινεμα: Το "Ολυπια" στο Παγκρατι οπου καθε Σαβαβτο απογευμα καναμε κοπανα ολη η ταξη (τοτε πηγαιναμε και Σαββατο απογευμα σχολειο) για ομαδικη τσοντα. Στο "Αλασκα " στην Πατησιων (τωρα Glou) ΑΙ στο "Ομονοια" που μαζευοντουσαν ολα τα πουστακια και την επεφταν στους νεαρους.
Ειχαν πεσει πλλα κλωτσιδια.

Καλοκαιρινα καμακια: Ολα τα χρονια απο το 52 εως το 89 καθε καλοκαιρι στη Κω, ειδικα τον Αυγουστο επρεπε να ανεις προσπαθεια για να ΜΗΝ εχεις γκομενα. Πλακωνε τοτε ολη η σκανδιναυια. Ωραιες εποχες.

Θα σταματησω να γραψει και κανενας αλλος,γιατι αλλοιως ......

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Συνάδελφε CHEYENNE νομίζω ότι όσοι γνώρισαν τις παλιές ιερόδουλες (εγώ γνώρισα πολύ καλά τις ιερόδουλες του 1980 έως 1995) είχαν την τύχη να περάσουν πολύ καλές στιγμές.

Βέβαια υπήρχαν και ορισμένες που "κινδυνεύαμε" να μας μείνει μόνιμο ψυχολογικό πρόβλημα  :headbang:

αλλά νομίζω ότι ήταν οι λιγότερες

τώρα νομίζω ότι είναι ...οι περισσότερες   

Μου εχουν τυχει και απο τις δυο περιπτωσεις.

Τοτε αποκλειστικοτητα σχεδον ειχαν οι ελληνιδες, εαν βρισκαμε καμια ξενη, καναμε παρτυ.

Οντως υπαρχουν/υπηρχαν ιεροδουλες που εχουν γραψει...ιστορια, αλλα και ορισμενες αλλες που δεν θελω ουτε να τις θυμαμαι......

Επισκέπτης
Σινεμα  Λινα μεγαλες στιγμες τωρα ειναι Super Market στου Γκυζη !!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
σαν τα τσοντοσινεμα τα παλια δεν εχει.να τραβας μαλακια και να σε βλεπουν ολοι οι κολομπαραδες.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
σαν τα τσοντοσινεμα τα παλια δεν εχει.να τραβας μαλακια και να σε βλεπουν ολοι οι κολομπαραδες.

Δεν νομιζω να εχουν μεινει πλεον πολλα τσοντοσινεμα.
Πρεπει να ειναι μετρημενα στα δακτυλα.

Tα "εφαγε" το DVD........

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Από το τσοντοσυνεμά "ΟΜΟΝΟΙΑ" ξεπετάχτηκαν (στη δεκαετία του 1980) και κάποιες τραβεστί που έχουν χαθεί τώρα. Βέβαια θα είναι (υπολογίζω) γύρω στα 40-45. Μια από αυτές παίζει και στο παρακάτω βιντεάκι. Είναι η μελαχρινή που σηκώνει το κόκκινο φόρεμα

σιγά-σιγά και ποστάκι-ποστάκι θα γράψουμε αρκετά

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δηλώνω παρόν  :2funny: :2funny: :2funny:
Και θα θυμηθώ μια σκηνή σε ντραιβιν σινεμα στην Κερκυρα, στις αρχες του΄80.
Τότε τα βίντεο ήταν ακριβά και οι τσόντες παίζονταν μόνο στα σινεμά. Θα έχεται ακούσει όλοι την φοβερη κατάρα "να σου καει το βίντεο", τόσο σπάνιο αγαθό ήτανε τα παλια χρόνια.
Στους τσοντοσινεμάδες η κατάσταση δεν επέτρεπε να πάνε γυναίκες- πολύ λίγες φορές είδα ζευγαράκια εκεί μέσα- αφού ως και ρέγγες ψήνανα με εφημερίδες και πείνανε ρετσίνες.
Έτσι, η μόνη λύση να μαθητεύσει μια γυναίκα με ερωτηκές εικόνες ήταν τα τσοντοπεριοδικά και τα ντραιβιν σινεμά.
Άλλα και αυτοί που είχαν αυτοκίνητα δεν ήτανε παρα πολύ, μην βλεπετε τώρα που απο 17 χρονων έχουν τουτούνια, τότε έπρεπε να έχεις δουέψει για να αγοράσεις αφου οι μπαμπαδες μας δεν χάριζανε αυτοκίνητα.
Ετσι συνήθως στα αυτοκίνητα ήτανε δυο δυο ζευγαράκια ή κανα τεσσάρη μπακούρια.
Ητανε καλοκαίρι που λέτε και είχαμε πάει παρεα τεσσερα ξαδέλφια με ένα FIAT 850 στο ντραιβιν της Κερκυρας.
Οταν παρκάραμε η οθόνη εδειχνε καράτε, όσπου να αράξουμε με τις μπυρες στο χέρι, η οθονη έδειχνε τσόντα αμερικάνικη.
Ο σινεμας τιγκα στα αγροτικά και τα φορτιγάκια. Διπλα στο παραθυρο του οδηγού υπήρχανε ηχία με καλόδιο που τα έβαζες μέσα στο αυτοκίονιτο. Εκει λοιπόν που ξεκίνουσε η σκηνή αρχιζε το νταβαντούρι. Σε κανενα δεκάλεπτο το πολύ οι περισσότερες γυναίκες χάνονταν από το κάθησμα του συνοδηγού, αφού πιπόνονταν κανονικά.
Αν η περέα των ζευγαριών ήταν με κλειστο φορτηγάκι, τα γαμήσια έπεφταν εναλαξ στην καρότσα.
Εγώ ως ο μικρότερος της είχα κολλησει στην οθόνη, όσπου ο μεγαλος ξάδελφος που ειχε και το φιατάκι ρίχνει το συνθημα: "ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΜΆΤΙ ΤΗΝ Τ..ΛΑ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ"
Ο μάγκας είχα πάρει μάτι μια κοντοχωριανη μας 18χρονη που τον έπερνε αβέρτα κουβέρτα, μέσα σε ένα φορτηγάκι με δυο νταγκλαράδες και καταλαβε ότι θα την παρτούζοναν κανονικά.
Ένας ένας λοιπόν, για να μην μας πάρουν είδηση, πήγενε στο πίσω παράθυρο και τους έπερνε μάτι. Φοβερο κορμη η Τ..λα και πολύ καβλίαρα μόλις είδε τι κάνανε οι πορνοσταρ στην οθόνη το ξεσίκονε και πέρναγε στην εφαρμογή.
Για να μην τα πολυλογό, όταν έφτασε η σειρά μου, ειδα την γκόμενα να πιπάρει τον έναν και ο άλλος να την πέρνει κόλο. Η όλη φάση βάστηξε καμια ώρα, της πέρασαν δλδ κανα δυο χεράκια.
Μετά από λίγα χρόνια η Τ..λα παντρεύτηκε έναν χωριανό μου, αλλα΄το αθλημαδεν το σταμάτησε ποτέ, ώς τα τώρα 45 αμά της κάτσει και γουστάρει πέρνεται και από δυο και από τρεις και τέσσερεις

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν ήθελα να προκαταλάβω την τοποθέτηση/εξιστόριση του φίλου Τρίκαρδου

...αλλά ο Τρίκαρδος γνωρίζει και έχει ζήσει πολλά  :rockon: :rockon: :rockon:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Άμα αρχίσουμε να θυμόμαστε τότε θέλουμε να γράφουμε για μέρες.
Θα σταθώ στον φίλο Cheyenne που είπε για το καμάκι στην Κω (θα προσθέσω και Ρόδο -Hippodrome)
και στις πουτάνες της δεκαετίας του 80 που ήταν άλλη φάση πιο οικείες και όχι ξένες.
Τεράστια εμπειρία...

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Θα γράφουμε από λίγο κάθε φορά

Τώρα θα αποχωρήσω γιατί έχω συνάντηση με ένα πολύ καλό μας μέλος (...παλιοσειρά και αυτός) να πάμε τσάρκα στη Φυλής

Θα επανέλθω αργά

Επισκέπτης
Αγιος Νικολαος Κρητης και Χερσονησσος τα μεγαλητερα καμακια !!!
Μην αρχισουμε τα μαγαζια New York !!
Nick the Greek και παει λεγοντας !!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θα γράφουμε από λίγο κάθε φορά

Τώρα θα αποχωρήσω γιατί έχω συνάντηση με ένα πολύ καλό μας μέλος (...παλιοσειρά και αυτός) να πάμε τσάρκα στη Φυλής

Θα επανέλθω αργά

Καλο βολι....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αγιος Νικολαος Κρητης και Χερσονησσος τα μεγαλητερα καμακια !!!
Μην αρχισουμε τα μαγαζια New York !!
Nick the Greek και παει λεγοντας !!

Τι μου θυμισες, αρχηγε.

Αγιος Νικολαος - Καλοκαιρι 1980

Disco Studio. Ο ΜΕΓΑΣ Νick the Greek να χορευει τον "Zorbas the Greek" και να γινεται πανζουρλισμος.
Θυμασαι τα τεραστια μαυρα τσοκαρα που φορουσε????

Σε ενα χορο , του ειχε φυγει το ενα και προσγειωθηκε στο κεφαλι ενος ανυποψιαστου τουριστα....

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Λαδάδικα Αμαλία.  ουρες μεγαλες αδελφια συνθηματα στους τοιχους

7of9

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
... Λίνα, στη Δημητσάνας... τι μου θυμήσατε τώρα... ήμουνα τόσο πιτσιρικάς που όταν έβγαινα στο διάλειμμα για τσιγάρο και με κοιτάγανε διάφοροι τύποι, δεν ήξερα γιατί!
Ήταν και ένα άλλο τσοντάδικο στη Μαυρομιχάλη, πως το λέγανε δε θυμάμαι, μετά έγινε Αλφαβίλ και έπαιζε μεταμεσονύχτιες παραστάσεις cult... Εκεί πηγαίναμε όλη η τάξη κοπάνα και ερχόταν και ο απουσιολόγος και έπαιρνε απουσίες!
Από καμάκια, Μάλια 79, Ρόδος 80, θυμάμαι κάτι δίμετρες βόρειες, δυο τρεις για τον καθένα!!!, μας ταϊζανε, μας ποτίζανε, και λοιπά, άλλο επίπεδο γκόμενες... πρώτη φορά με κερνάγανε γυναίκες (δεν είχαμε και φράγκο) (δε γράφω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια...)
... με μπουρδέλα (δυστυχώς) δεν είχα πολλές σχέσεις, όλο και κάποιο γκομενάκι υπήρχε (αν και δεν κάνανε πολλά), συχαινόμουνα κι όλας, δεν υπήρχαν και φράγκα, αλλά θυμάμαι (μια και μιλάμε για παλιοσειρές) την εποχή ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΙΤΖ!!! Όταν αρχίσανε να λένε στην Αμερική, ότι υπάρχει ένα αφροδίσιο νόσημα που μπορεί να το κολλήσει ο καθένας και ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ (σκεφτείτε, τώρα έχουν περάσει τόσα χρόνια, το χωνέψαμε, αλλά τότε ήταν απίστευτο!), είχαμε λοιπόν μαζευτεί όλοι μαζί η παρέα και κλαίγαμε!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
... Λίνα, στη Δημητσάνας... τι μου θυμήσατε τώρα... ήμουνα τόσο πιτσιρικάς που όταν έβγαινα στο διάλειμμα για τσιγάρο και με κοιτάγανε διάφοροι τύποι, δεν ήξερα γιατί!
Ήταν και ένα άλλο τσοντάδικο στη Μαυρομιχάλη, πως το λέγανε δε θυμάμαι, μετά έγινε Αλφαβίλ και έπαιζε μεταμεσονύχτιες παραστάσεις cult... Εκεί πηγαίναμε όλη η τάξη κοπάνα και ερχόταν και ο απουσιολόγος και έπαιρνε απουσίες!
Από καμάκια, Μάλια 79, Ρόδος 80, θυμάμαι κάτι δίμετρες βόρειες, δυο τρεις για τον καθένα!!!, μας ταϊζανε, μας ποτίζανε, και λοιπά, άλλο επίπεδο γκόμενες... πρώτη φορά με κερνάγανε γυναίκες (δεν είχαμε και φράγκο) (δε γράφω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια...)
... με μπουρδέλα (δυστυχώς) δεν είχα πολλές σχέσεις, όλο και κάποιο γκομενάκι υπήρχε (αν και δεν κάνανε πολλά), συχαινόμουνα κι όλας, δεν υπήρχαν και φράγκα, αλλά θυμάμαι (μια και μιλάμε για παλιοσειρές) την εποχή ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΙΤΖ!!! Όταν αρχίσανε να λένε στην Αμερική, ότι υπάρχει ένα αφροδίσιο νόσημα που μπορεί να το κολλήσει ο καθένας και ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ (σκεφτείτε, τώρα έχουν περάσει τόσα χρόνια, το χωνέψαμε, αλλά τότε ήταν απίστευτο!), είχαμε λοιπόν μαζευτεί όλοι μαζί η παρέα και κλαίγαμε!!!

Με την "εμφανιση" ου AIDS καταστραφηκε ολο το καμακι-παιχνιδι στην Κω, και σε ολα τα νησια γενικοτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom