Περσι πηδηξα μια μεσα στο ξενοδοχειο πισω απο το Δημαρχειο.Δωματιο αισχρο οπως ολα τα μπορντελα.Η ταριφα 30, αλλα στο δωματιο αρχισε να παρακαλα για αλλα 10.Τις τα εδωσα γιατι την λυπηθηκα και ειχα καυλωσει με τον κωλο της.Καποτα απο την αρχη.Τσιμπουκι, πισωκολητο ,αλλα με δικες μου διαταγες ! Δεν ειχα καμια επαφη εκτος απο την επιδερμιδα μας.Δεναρπαξα τιποτα.
Περσι ενας φιλος πηδηξε μια αλλη και της πηρε το τηλεφωνο.Εκτοτε την συναντα αργα απογευματα κοντα στο σπιτι της [Πατησια] και την παει
στον Πριαμο.Μια φορα τους συναντησα στον Πριαμο και την πηρα κι'εγω
μετα απ'αυτον.Της εδωσα απο μονος μου [μετα το γαμισι] 40,ανευ σχολιου!
Οτι ηθελα το εκανα -δεν ζητησα κουλουρι- και ηταν πολυ καλη κι'εξυπηρετικη ! Οπωσδηποτε θα επεξε ρολο το οτι ηταν εκτος περιβαλλοντος της και μαλιστα σε πολιτισμενο,καθως και οτι ημουνα φιλος του παλιου πελατη της.Ανετα την κυκλοφορω.Ονομαζεται Alia 1,76 το ωραιωτερο προσωπο και σωμα
απο οσες εχω δει εκει και πιανει δουλεια στο ξενοδοχειο κατα τις 11-12 ως το πρωϊ.Οταν ρωτησεις οποιαδηποτε για την Αλια θα στην υποδειξουν προθυμα.
Οσο για τους κινδυνους , δεν φοβαμαι την εγκληματικωτητα γιατι οι ιδιες και οι αορατοι νταβατζηδες τους φοβουνται πιο πολυ απο εμενα -την αστυνομια που ολο τριγυρνα.Γι'αυτους μια στραβοτιονια σημαινει απελαση.Γι'αυτο ελεγχουν τα πραγματα.Βεβαια δεν θα παω με πορτοφολι και πιστωτικες .
Οσο για τις αρωστιες , αυτες ειναι παντου, γι'αυτο παντα με "πανοπλια".
Αυτη με εσωσε, διοτι επι μια πενταετια πριν βγει το aids πηδουσα αβερτα στα Eros Centers της Φρανκφουρτης αμαζονες Γερμανιδες και μαυρες.