Νέα

Οι κλήσεις σβήνονται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Καλησπέρα!

'Ολοι μας έχουμε "φάει" απο μια κλήση τροχαίας, μεγάλο ή μικρό ποσό. Νόμιζα πως είναι αδύνατο να σβηστεί μια κλήση πλέον με τα νέα μέτρα,
αν και ποτέ δεν το έχω προσπαθήσει γιατί πολύ απλά δεν έχω "μέσο".

'Ομως, προσωπικά σε τμήμα τροχαίας νοτίων προαστείων, άκουσα κρυφακούγοντας τον αξιωματικό να σβήνει κλήση συνολικού ύψους 800 περίπου ευρώ.
Ενας πιτσιρικάς πήγε με έναν γνωστό απο την ασφάλεια που είπε όπως άκουσα στον διάδρομο να του λέει πως θα πει πως είναι ανιψιός του,
και πως μετά απο αυτό δεν μπορεί να τον ξαναβοηθήσει. 'Οπως άκουσα έφαγε κλήση για επικίνδυνη οδήγηση, κόκκινο, φλας, καθρέπτες και
χέσε μέσα τι άλλο.
Κι εγώ περίμενα έξω απο το γραφείο για μια υπογραφή και τελικά άκουσα πως την έσβησε. Κακώς αλλά πως δεν μπόρεσα να πάρω στοιχεία
κάποιου απο εκεί αλλά εγώ φταίω.

Φυσικά μην ξεχνάμε πως αν σκάσεις μύτη με στρατιωτική στολή εκεί είναι που χάριν αλληλεγύης θα σβηστεί όπως ξέρω αμέσως!

Οπότε μιλάμε για μαλάκες  :jerking: :jerking: :jerking: που πληρώνουν το κράτος, για ανεύθυνους αστυνόμους αλλά και
παπάρες με μέσον  :think: :think:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Φιλε αν θες να δεις μια ασπρη μερα σε αυτη τη χωρα δες την αυριο οσο θες που θα το εχει στρωσει / απο Δευτερα τα κεφαλια ξανα μεσα και φαε τα αγγουρια στον κωλο σου οπως και στου καθενος βεβαιως και να λες και ευχαριστω .....

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Φιλε αν θες να δεις μια ασπρη μερα σε αυτη τη χωρα θες την αυριο οσο θες που θα το εχει στρωσει / απο Δευτερα τα κεφαλια ξανα μεσα και φαε τα αγγουρια στον κωλο σου οπως και στου καθενος βεβαιως και να λες και ευχαριστω .....

Και στο παίζουν και αυστηροί στα μπλόκα...βρε ουουουουοστττ

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
η φαση να σου κοψει κληση καμμια χαζογκομενα αστυνομικινα που δεν ξερει να παρκαρει ουτε ποδηλατο..εκει φρικαρεις και αντε μετα να χωνεψεις την κληση..κατεβασε το σακακι μωρη και ανοιξε τα μπουτια...

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
η φαση να σου κοψει κληση καμμια χαζογκομενα αστυνομικινα που δεν ξερει να παρκαρει ουτε ποδηλατο..εκει φρικαρεις και αντε μετα να χωνεψεις την κληση..κατεβασε το σακακι μωρη και ανοιξε τα μπουτια...

Την ώρα που ο διοικητής έσβηνε την κλήση με Χ έπρεπε να μπουκάρω μέσα, να τραβήξω με το κινητό μου και να δεις μετά.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν σου συνιστώ να το κάνεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Παιδες μπορειτε να μου εξηγησετε πώς γινεται να μου εχει γραψει 2 κλησεις, μια εξ αυτων εξ ολοκληρου για το ασφαλιστηριο που ξεχασα και να αναφερει και στην αλλη για το ασφαλιστηριο;

πώς θα ξερουν οτι εχω τακτοποιησει το θεμα του ασφαλιστηριου εφοσον το γραφει και στην αλλη κληση;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παιδες μπορειτε να μου εξηγησετε πώς γινεται να μου εχει γραψει 2 κλησεις, μια εξ αυτων εξ ολοκληρου για το ασφαλιστηριο που ξεχασα και να αναφερει και στην αλλη για το ασφαλιστηριο;

πώς θα ξερουν οτι εχω τακτοποιησει το θεμα του ασφαλιστηριου εφοσον το γραφει και στην αλλη κληση;

Θα κρατησεις την αποδειξη!  :idiot:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Θα κρατησεις την αποδειξη!  :idiot:

πήγα σήμερα την κλήση του ασφαλιστηρίου στην τροχαία..

κράτησε την περι ου ο λόγος κλήση και μία φωτοτυπία του ασφαλιστηρίου...αλλά δεν μου έδωσε τίποτα άλλο!!!!!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
πήγα σήμερα την κλήση του ασφαλιστηρίου στην τροχαία..

κράτησε την περι ου ο λόγος κλήση και μία φωτοτυπία του ασφαλιστηρίου...αλλά δεν μου έδωσε τίποτα άλλο!!!!!!!!

βασικα...... για ποιον λογο σου εκοψε 2 πανομοιοτυπες κλησεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom