Νέα

Οι καλύτεροι χοροί χωρίς φραπέ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
με διαφορα ο καλυτερος και πιο καυλωτικος χορος που εχω παρει ποτε μου ηταν της μαργαριτας(παλιο baby o υπογειο),εχυνες στο μισο λεπτο πραγματικα!Η σοφια επισης(πρωην princess,baby o υπογειο,νυν αφροδιτη παλας) ηταν απιστευτη καυλιαρα στο χορο και σου τριβοταν φοβερα!τωρα βεβαια παιζει φραπα στο παλας αλλα προσοχη γιατι μεχρι να στο κανει εχεις χαλασει 200 ευρω τουλαχιστον(κανει κατι τραμπες πουστικες με φιλες της απο το μαγαζι),η ντεπυ(νυν αννα στο athens number one που ηταν πριν 2 χρονια στο λιντο επι euro 2004) moυ εκανε τρομερο χορο,η ντανιελα η σερβα επισης τρομερη,η μαρινα του αφροδιτη παλας(πρωην μικρο αφροδιτη και sirocco) παντα εχυνα μαζι της και εχουμε επαφη ακομη τηλ.

Επισκέπτης
αν μιλαμε για αισθησιακο απλα χορο για μενα η καλυτερη ειναι η "ΜΙΑ" απ το παλιο ΒΑΒΥ Ο. (τωρα ειναι στο LIDO)!!!
αν παλι μιλαμε για χορο με τριψιμο μεχρι οσο αντεχει η τσεπη του καθενος ειναι η "Patricia" απ το παλιο παλι ΒΑΒΥ Ο. (τωρα κ αυτη ειναι στο LIDO)!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το post μου δεν έχει τόσο άμεση σχέση με το θέμα... αλλά μιας και λέμε για χορούς... πάρτε μάτι μια σούπερ σέξυ DJ στην Μύκονο !!!  :o

Συνημμένα

• ToplessDJ_Myconos.jpg
    ToplessDJ_Myconos.jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 50

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Συνημμένα

• PortiaSurreal.jpg
    PortiaSurreal.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 46
  • PortiaSurreal2.jpg
    PortiaSurreal2.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • PortiaSurreal3.jpg
    PortiaSurreal3.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 45
  • PortiaSurreal4.jpg
    PortiaSurreal4.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 45
  • PortiaSurreal5.jpg
    PortiaSurreal5.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 41
  • PortiaSurreal6.jpg
    PortiaSurreal6.jpg
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 45

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα παρακαλούσα να μην συνεχιστεί αυτό γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος.
Ευχαριστώ

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Baby Gold, μέτρια προς κοντή, αδύνατη/γυμνασμένη, σκούρο μακρύ μαλλί, τατουάζ στον ώμο. O Vasos όταν μπει θα μας πει και τ'όνομά της.  :grin:

Φανταστικό χορό μου είχε κάνει, καλύτερο κι από τον διεκπεραιωτικό φραπέ μερικών, με έιχε κάνει πύραυλο, πολύ δυνατό τρίψιμο!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Δεν ξερω αν ριχνω το επιπεδο απο αποψη μαγαζιων αλλα τετοιο χορο οπως της Αλιονας στο Amazon δεν εχω ξανακανει.Ειμαι φανατικος.Φραπε ομως δεν παιζει στο μαγαζι απ'οσο ξερω

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Συναγωνιστή Alfistas, κάνε μια περιγραφή της δεσποινίδος όταν ευκαιρήσεις!

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Kαλά έ, αυτές οι "και καλά" dj  πολύ ξεφτύλα φάση. Για γέλια είναι ....  :grin: :grin:
Πρέπει να είναι πολύ μαλάκας κάποιος για να πάει στα μαγαζιά που παίζουνε..  8)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
kalimera aderfia...gia mena ton kalitero xoro ton ekane i antrianna apo tin anatoli....exo kratisei epafi tilefoniki kai tin exo vgalei gia fagito 2 fores...apisteuta kaulotiki ginaika...

Σε παρακαλώ να επεξεργαστείς το μήνυμα σου και να το γράψεις στα Ελληνικά. Καλό θα ήταν να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ. Σε διαφορετική περίπτωση θα διαγραφεί εντός λίγων ωρών.
Ευχαριστώ

gpr262

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα αδερφια
για μενα τον καλυτερο χορο μου τον εκανε ι αντριαννα απο ανατολη.παιδια ειναι απιστευτη γυναικα...πανω της εχω χαλασει γυρω στα 3000 σε πριβε εδω και 2 χρονια που πηγαινα μονο ανατολη.μετα απο 5 επισκεψεις μου εδωσε το κινητο της και μιλαμε τακτικα.την εχω βγαλει για φαγητο  και την εχω πηδηξει 2 φορες.πιστευω τωρα που θα ανοιξει και παλι η ανατολη να φερει καλα κομματια...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Kαλά έ, αυτές οι "και καλά" dj  πολύ ξεφτύλα φάση. Για γέλια είναι ....  :grin: :grin:
Πρέπει να είναι πολύ μαλάκας κάποιος για να πάει στα μαγαζιά που παίζουνε..  8)

Αυτές δεν πας να τις ακούσεις... αλλά για να τις δεις !!! :o
Αν κι αφού τις δεις... μπορεί ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ !!!  :grin:

Συνημμένα

• DJ-Busty.jpg
    DJ-Busty.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 42

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
ΒΥΖΑντινή μουσική θα πέζει η κοπέλα... :grin: :grin:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
καλημερα αδερφια
για μενα τον καλυτερο χορο μου τον εκανε ι αντριαννα απο ανατολη.παιδια ειναι απιστευτη γυναικα...πανω της εχω χαλασει γυρω στα 3000 σε πριβε εδω και 2 χρονια που πηγαινα μονο ανατολη.μετα απο 5 επισκεψεις μου εδωσε το κινητο της και μιλαμε τακτικα.την εχω βγαλει για φαγητο  και την εχω πηδηξει 2 φορες.πιστευω τωρα που θα ανοιξει και παλι η ανατολη να φερει καλα κομματια...

Ανατολή παλιά στον Ταύρο η την νεότερη στην Συγγρού? Περιέγραψε Αντριάνα.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εμένα τον καλύτερο χορό με εκτόνωση εντός περισκελίδος χωρίς να μπει χέρι μου τον έκανε η Όλγα με την τσίχλα στο παλιό Αφροδίτη που ξανάνοιξε από ότι είδα.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
φιλε ppcos η Αλιονα ή Αλινα ειναι μια πανεμορφη κοπελα με μακρυ ξανθο μαλλι ισιο και βυζαρες φυσικες(κατα την αποψη μου).Αλλα το αποκορυφομα ειναι το δερμα της.Φανταστικα απαλο και απειρως καυλιαρικο.Η κοπελα λυσαει να σε κανει να τελειωσεις.Εγω της λεω να χαλαρωσει γιατι θελω να κανω και με αλλες χορο και αυτη εσκουζε "ΟΧΙ, με εμενα θα τελειωσεις". Κανενας απο την παρεα μου δεν εχει αντεξει παραπανω απο 2 χορους. 2Χ10euro=20euro.Τρομερο value for money.Την συνηστω ανεπιφυλακτα.

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Thanx for the info φίλε alfista, το value for money δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο και είναι και δύσκολο να το βρει κανείς στις μέρες μας! (Να και το κοινωνικό σχόλιο!).

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Να αναφερθεί επίσης η Λίλια στο Baby O (ex-Sirocco).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom