Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Αν και εγώ άνοιξα το θέμα για αυτές δεν περίμενα ότι θα μπούνε εδώ και θα αυτοεξεφτελιστούν !
Ομολογώ είχε καλύτερη εξέλιξη απ ότι φανταζόμουν ! Θα γλυτώσει κόσμος.
Επιτρέψτε μου τώρα να σας πω από που νομίζω ότι εμπνεύστηκαν βέβαια η συγκεκριμένη Κυρία καμία σχέση δεν έχει με αυτά τα τσόλια ουτε στο εμφανισιακό και προφανώς ούτε σε επίεπδο.
Υπάρχει λοιπόν μια Κυρία η οποία έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια δηλώνει αυθεντικά κυρίαρχη και όντως είναι θα έλεγα μάλιστα ότι έχει μια γνήσια απέχθεια για το αντρικό φύλλο !
Η Κυρια αυτή δεν κάνει session. Πολύ επιλεκτικά σε κάποιους που θα της κάνουν εγκεφαλικά κλικ είναι ικανή να τους προσκαλέσει σε ακριβό ξενοδοχείο το οποίο παίζει και να πληρώσει η ίδια και θα κάνει ότι αυτή γουστάρει και μόνο. Δεν έχεις το δικαίωμα να μιλήσεις απλά θα ουρλιάζεις από πόνο γιατί τα όρια τα θέτει εκείνη. Είναι πραγματικά σαδίστρια με τους άντρες
Αυτή η Κυρία λοιπόν ήταν η πρώτη που ξεκίνησε κατά μια έννοια να "κράζει" τις επαγγελματίες λέγοντας ότι ειναι στην ουσία ιερόδουλες. Μάλλον τα τσόλια επειδή η συγκεκριμένη Κυρία έχει φανατικό κοινό θαυμαστών κόπιαραν την ιδέα και βγήκαν στην πιάτσα προς άγρα κοροϊδων. Η τεράστια διαφορά όμως είναι ότι η συγκεκριμένη Κυρία ζεί άνετα με την περιουσία της και όχι απο καποιους που "πληρώνουν για να ζεί άνετα" οπως γράφουν τα τσόλια γιατί απλά δε το έχει αναγκη
Επειδή θα αρχίσετε να με ρωτάτε ποια είναι δε θα σας πώ αλλά θα σας δώσω ένα hint για να τη βρειτε. Αν τη βρείτε και σας δεχτεί στο προφιλ της μην την βομβαρδίσετε με μνμ γιατι το block το εχει για πλάκα. Μπορείτε να τις κάνετε κάποια έξυπνα σχόλια και για αρχή μείνετε εκεί
Το Hint : Στο επίθετο της εμπεριέχεται το όνομα του Βασιλιά της Ζούγκλας !
Υ.Γ Εγώ διαφωνώ με την άποψη της περί επαγγελματιών προφανώς και οι επαγγελματίες Αφέντρες αλλά και αυτές των studio εάν ειχαν την δικη της οικονομική επιφάνεια να ξηγιόντουσαν ανάλογα !
Κατάλαβα! Για την Φωτεινή Λαγουδίτσα λες!