Νέα

Οι Ισπανοί ανθρακωρύχοι έτοιμοι για πόλεμο με την κρατική καταστολή. (Εικόνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα αποτελέσματα της κρίσης.
Εκτεταμένα επεισόδια και χιλιάδες δακρυγόνα και χημικά στο Οβιδέο
Με αυτοσχέδιες ρουκέτες και ασπίδες αποφάσισαν να «υποδεχθούν» οι Ισπανοί ανθρακωρύχοι τα νέα μέτρα λιτότητας και τις αστυνομικές δυνάμεις, που κατέφτασαν στην πόλη Οβιδέο, για να αντιμετωπίσουν την εκτροχιασμένη κατάσταση.
Η ισπανική αστυνομία έχει πνίξει περισσότερους από 8.000 διαδηλωτές με χημικά. Οι διαδηλώσεις και τα επεισόδια ξεκίνησαν με αφορμή την ανακοίνωση των νέων περικοπών στους εργαζόμενους σε περισσότερα από 40 ορυχεία και την διακοπή της επιδότησης του άνθρακα. Οι ανθρακωρύχοι διατείνονται ότι σε περίπτωση που εφαρμοστούν, οδηγούνται αυτομάτως στην απόλυτη φτώχεια και την ανεργία.

Εικόνες να παίρνουμε ιδέες απο αυτούς που ούτε μνημόνιο δεν έχουν.

pb-120615-spain-miners-protest-nj-05.photoblog900.jpg

pb-120615-spain-miners-protest-nj-06.photoblog900.jpg

pb-120615-spain-miners-protest-nj-07.photoblog900.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/06/17/ispanoi_antrakwruxoi4.jpg[/img[/URL]]
[img]http://msnbcmedia.msn.com/j/MSNBC/Components/Photo/_new/pb-120615-spain-miners-protest-nj-04.photoblog900.jpg
pb-120615-spain-miners-protest-nj-03.photoblog900.jpg

Επισκέπτης

Πλέον είναι Εθνικιστές καθώς έδιωξαν τον σταλινικό κομμουνισμό απο όλη την ανατολική ακτή μετά απο μερικά χρόνια αφότου έπεσε ο ναζισμος.
Τελικά δεν λένε μαλακίες οι δεξιοί έτσι πουλάκι μου?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ποσο γαμανε οι αυτοσχεδιες ρουκετες

πολυ μπροστα οι τυποι

Επισκέπτης
Αφου το λες εσυ ετσι θα ειναι...

Εγώ τι λέω? Τις ομάδες τις έχεις δεί που ζητάνε μόνο ντόπιους και όχι Ισπανούς και ξένους? Τις Γαλλόφωνες περιοχές που θέλουν απόσχιση απο την Ισπανία τις γνωρίζεις? Πές μου κιόλας ότι είσαι Μπάρσα! Η ιβιρική χερσόνησος πρίν 150 χρόνια είχε κρατίδια αυτόνομα.
Άσε λοιπόν τα σάπια.

Και δεν το λέω εγώ εσύ το έβαλες υπογραφή.

Επισκέπτης
ποσο γαμανε οι αυτοσχεδιες ρουκετες

πολυ μπροστα οι τυποι
Θα πετανε τετοια μαραφετια οι εδω εθνικιστες?Στους τυπους που οι μισοι+ το ριχνουν ΧΑ,οταν δεν κανουν τα στραβα ματια για τα λυντσαρισματα πακηδων?

Δε νομιζω Τακη...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085

Επισκέπτης
Εγώ τι λέω? Τις ομάδες τις έχεις δεί που ζητάνε μόνο ντόπιους και όχι Ισπανούς και ξένους? Τις Γαλλόφωνες περιοχές που θέλουν απόσχιση απο την Ισπανία τις γνωρίζεις? Πές μου κιόλας ότι είσαι Μπάρσα...
Αλλη η χωρα των Βασκων και η Ναβαρα...

Επισκέπτης
Tραβα ανοιξε κανα βιβλιο παπαρολογε Chepras και ασε τους Ισπανους ΑΠΕΡΓΟΥΣ που ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ(καμμια σχεση με ελληνες εθνικιστες δηλαδη)στην ησυχια τους.

Επισκέπτης
Tραβα ανοιξε κανα βιβλιο παπαρολογε Chepras και ασε τους Ισπανους ΑΠΕΡΓΟΥΣ που ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ(καμμια σχεση  με  ελληνες εθνικιστες δηλαδη)στην ησυχια τους.

Παπαρολόγος ψευτοκουλτουριάρης και σύντομα ξαναδαρμένος άπλυτος είσαι εσύ μπαγλαμά! Που θέλατε και κυβέρνηση κολοτούμπες!
Έμαθε και την Ισπανία ο αγράμματος φιόγκος σκατόφλωρος να πετάξει την κοτσάνα του! Άντε σε κάνα Indymedia και καμιά αντιρατσιστική γιατί σε λίγο καιρό αυτά να τα ξεχάσεις! Εξορία θα πάτε!
Που θέλατε και πορείες βλάκα!

Επισκέπτης
Παπαρολόγος ψευτοκουλτουριάρης και σύντομα ξαναδαρμένος άπλυτος είσαι εσύ μπαγλαμά! Που θέλατε και κυβέρνηση κολοτούμπες!
Έμαθε και την Ισπανία ο αγράμματος φιόγκος σκατόφλωρος να πετάξει την κοτσάνα του! Άντε σε κάνα Indymedia και καμιά αντιρατσιστική γιατί σε λίγο καιρό αυτά να τα ξεχάσεις! Εξορία θα πάτε!
Που θέλατε και πορείες βλάκα!
Δεν μας ειπες απο που τεκμαιρεται οτι οι Ισπανοι ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ(ξαναλεμε:καμμια σχεση με τα εδω φασιστοεθνικια)ειναι εθνικια,η εστω δρουν ως εθνικια...

Γιατι εγω τους βλεπω ως ΑΠΕΡΓΟΥΣ...Ζητανε μηπως μεγαλυτερη αυτονομια για την Asturias?Και αν ναι(που δεν),ειναι τα εδω εθνικια αλληλεγγυα σε αγωνες για την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ περιοχων σε εθνοτικη βαση,σε φαση χωρα των Βασκων η Καταλωνια?

Επισκέπτης
Δεν μας ειπες απο που τεκμαιρεται οτι οι Ισπανοι ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ(ξαναλεμε:καμμια σχεση με τα εδω φασιστοεθνικια)ειναι εθνικια,η εστω δρουν ως εθνικια...

Γιατι εγω τους βλεπω ως ΑΠΕΡΓΟΥΣ...Ζητανε μηπως μεγαλυτερη αυτονομια για την Asturias?Και αν ναι(που δεν),ειναι τα εδω εθνικια αλληλεγγυα σε αγωνες για την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ περιοχων σε εθνοτικη βαση,σε φαση χωρα των Βασκων η Καταλωνια?

Το πριγκιπάτο της Αστούριας έχει ήδη δικό του ξεχωριστό νόμισμα για τις συναλλαγές βοιδοκόπανε έστω και παράνομο! Οι μπάτσοι με την eurogendfor πήγαν εκεί να τους διαλύσουν και να βάλουν εργάτες που επέλεξε η Ισπανία! Όσο για για τους δεσμούς υπάρχει γνωστό Ελληνικό site που έχει φτιαχτεί για την Ελληνοκαταλανική φιλία. Έχει και μερικά πυρότουβλα αριστεριστές δυστυχώς!
Και μην ξεχνάς! Οι δρόμοι φτιάχτηκαν για μας! Εσύ άντε σε καμιά πλατεία πάλι λαθρόλαγνε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.228
Πόντοι
2.606
ΜΑΟΥΣ γραψε το ασχετο φασιστοκλωνακι στα αρχιδια σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom