Νέα

Οι γυναίκες σήμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foithths22opa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
foithths22opa

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αστον να λέει. Αν θέλει ο πάικτης αυτός του φειμ στορυ που λεει ότι γάμησε, μπορεί να του κάνει μύνηση και μεσω της IP του και του ISP να τον βρουν και να τον γαμήσουν (μεταφορικά αυτή τη φορά).

OP
OP
foithths22opa

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι κανουν οι αντρες !!! Μπράβο!!!

xristou

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι εσυ φοιτητη συνεχεια μου βγαζεις μια κακια και συγνωμη πριν που σε εβρισα γιατι εσυ πρωτος με προσβαλες!

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Οι μερικοι χρηστες που λες ρε φιλε ειναι κατι χιλιαδες και μην θεωρεις αδυνατο να φτασει στα αυτια του συγκεκριμενου ανθρωπου που αναφερεις. Και αν γινει αυτο, η λογικη συνεχεια ειναι αυτο ακριβως που λεει ο foithths22opa. Και αντε μετα εσυ να εξηγησεις οτι το ειπες επειδη "δουλευες" καποιον. Ωραιο δουλεμα...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Τα επίμαχα post σβήστηκαν για ευνόητους λόγους.

xristou

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι εννοεις τα επιμαχα ποστ σβηστηκαν γιαυτα που ειχα γραψει;

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Τα επίμαχα post σβήστηκαν για ευνόητους λόγους.

Ευτυχως που καποιοι σκεφτονται στη θεση καποιων αλλων. Δεν ξερω αν το βλεπω λαθος αλλα πιστευω οτι το καθετι που γραφει καποιος εδω μεσα, κατα καποιο τροπο "αντιπροσωπευει" και τους υπευθυνους του site. Οποτε πριν γραψουμε κατι, ας το σκεφτομαστε πρωτα

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Εννοω οτι αυτο που εγραψες για τον παικτη, μπορει να γραφτηκε απο εσενα και να ειναι προσωπικη σου αποψη, αλλα απο τη στιγμη που γραφτηκε στο forum καποιου site μπορει ο θιγομενος εκτος απο εσενα να κυνηγησει δικαστικα και τους υπευθυνους του site.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εχεις δικιο!Δηλαδη καποιος που ειναι ασχημος και δεν τον κοιτανε οι γυναικες τι θα κανει;Δεν πρεπει να γινει ομοφυλοφιλος;Δηλαδη θες να πεις οτι μπορει μια γκομενα εμφανισημη να κοιταξιε καποιον που ειναι ασχημος η μετριος;

....αυτες τις μαλακιες λενε τα πουσταριά οταν ''προσιλυτιζουν'' νεοσυλεκτα πουστακια, και δεν τους γουσταρει κανεις λογικος ανθρωπος..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εγω πιστευω οτι ολοι οι αντρες εχουν μεσα τους την ομοφυλοφιλια βαθια!

....κατι αλλο εχεις βαθεια μεσα σου και φτανει μεχρι το λαιμο και αλλα θες να πεις και αλλα γραφεις....
Υ.Γ. ο σοφος, κατα τα αλλα λαος μας, λεει ''μου εκανες πουστια''. τι να εννοει ο ποιητης.......?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επιστροφη στο θεμα:
σημερα το βρηκα στα personals του pathfinder.

''Είμαι γυμνάστρια και ασχολούμαι με το modeling....Πιτσιρίκια κάτω των 30,ανώμαλα ζευγαράκια, αδύναμοι άντρες με απωθημένα στις γυναίκες, λιγουράκια για cyber, phone sex, ηλίθιοι άντρες που δεν ξέρουν τι θέλουν, λεσβίες να μην ενοχλούν γιατί έχω πολύ καλό μορφωτικό επίπεδο αλλά και πολύ καλή εμφάνιση για να χαραμίζω το χρόνο μου σε αποβράσματα...Μόνο αυτοί που ξέρουν να ικανοποιούν μια γυναίκα όχι μόνο σεξουαλικά αλλά σε όλες τις απόψεις...''

σας λεει κατι ?
22 χρονων, και ειναι ηδη σοφή, εχει φαει τη ζωη με το κουταλι, ξερει τι θελει και αλλα διαφορα τετοια που θα μπορουσαμε να σχολιαζουμε ωρες και μερες..
αν δηλαδη δεν ειναι και αγγελια για βυζιτες, με τα υποννοουμενα που αφηνει...
τελος παντων..
τι φταινε τα κοριτσακια ?
αφου οι μαμαδες τους τα εκπαιδευουν απο 8 μηνων για να γινουν ετσι, και μετα αναλαμβανουν καποιοι μαλακες απο εμας να συνεχισουν την εκπαιδευση με το παραμυθι οτι εχουν διπλα τους μουνι γαμιστερο και τετοια.. :headbang:

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ολα αυτα μου τα εχουν πει που τους ειχα πει το προβλημα μου η Ματουλα και ο Μπουτιας!Αυτοι γνωριζουν περισσοτερα απο εμας και ειναι εξυπνοι!ΚΑΤΙ παραπανω γνωριζουν!

η Ματουλα και ο Μπουτιας έξυπνοι ??? ε ρε μαλακία που σε δερνει...!!!
μιλαμε για επίπεδο μηδεν...... :jerking:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Όλοι οι άντρες κρύβουν μέσα τους την ομοφυλοφιλια βαθια ...

Όσοι είναι άσχημοι, θα γίνουν ομοφυλόφιλοι ...

Sorry ρε φίλε, δεν σε ξέρω κιόλας, αλλα μήπως είσαι άσχημος και αδερφή ? Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή σου η άποψη !

Και κάτι ακόμα η Ματουλα και ο Μπουτιας ποιοι είναι ??

OP
OP
foithths22opa

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
....κατι αλλο εχεις βαθεια μεσα σου και φτανει μεχρι το λαιμο και αλλα θες να πεις και αλλα γραφεις....
Υ.Γ. ο σοφος, κατα τα αλλα λαος μας, λεει ''μου εκανες πουστια''. τι να εννοει ο ποιητης.......?

[shadow=red,left]Εννοεί κάτι κακό προφανώς, αλλιώς θα έλεγε σε ευχαριστώ για τη πουστιά που μου έκανες...  :) :) :)[/shadow]

Επισκέπτης
Ο μπούτιας ....η ματούλα ...... οι πούστηδες ..... Που πάει ο κόσμος πατέρα ?
Το θέμα είναι να μην αρχίζει να σε τρώει η κωλοτρυπίδα σου ...αν αρχίσει γάματα ( με την όπισθεν )

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
επιστροφη στο θεμα:
σημερα το βρηκα στα personals του pathfinder.

''Είμαι γυμνάστρια και ασχολούμαι με το modeling....Πιτσιρίκια κάτω των 30,ανώμαλα ζευγαράκια, αδύναμοι άντρες με απωθημένα στις γυναίκες, λιγουράκια για cyber, phone sex, ηλίθιοι άντρες που δεν ξέρουν τι θέλουν, λεσβίες να μην ενοχλούν γιατί έχω πολύ καλό μορφωτικό επίπεδο αλλά και πολύ καλή εμφάνιση για να χαραμίζω το χρόνο μου σε αποβράσματα...Μόνο αυτοί που ξέρουν να ικανοποιούν μια γυναίκα όχι μόνο σεξουαλικά αλλά σε όλες τις απόψεις...''

σας λεει κατι ?
22 χρονων, και ειναι ηδη σοφή, εχει φαει τη ζωη με το κουταλι, ξερει τι θελει και αλλα διαφορα τετοια που θα μπορουσαμε να σχολιαζουμε ωρες και μερες..
αν δηλαδη δεν ειναι και αγγελια για βυζιτες, με τα υποννοουμενα που αφηνει...
τελος παντων..
τι φταινε τα κοριτσακια ?
αφου οι μαμαδες τους τα εκπαιδευουν απο 8 μηνων για να γινουν ετσι, και μετα αναλαμβανουν καποιοι μαλακες απο εμας να συνεχισουν την εκπαιδευση με το παραμυθι οτι εχουν διπλα τους μουνι γαμιστερο και τετοια.. :headbang:

πριν απο λιγα χρονια ακουγα τα πιτσιρικια κατω των 25 να μην ενοχλησουν ή οι κατω των 25 ειναι ανωριμα παιδακια. τωρα και οι κατω των 30 ειναι ανωριμα παιδακια....... :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom