Νέα

Οι γυναίκες σήμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foithths22opa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά ίσως σας ακουστεί κοινότυπο αλλά οι γυναίκες σήμερα έχουν ξεφύγει! Είμαι 22 χρονών και δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν! Κάθε μία είναι και διαφορετική περίπτωση! Ό,τι θεωρεί η μία μαλακία μπορεί να αρέσει στην άλλη!

Μήπως έχουμε ξεφύγει; Γι αυτό έχει γεμίσει ο κόσμος πουστηδες (δεν έχω τιποτα προσωπικό με τους ανθρώπους απλά δεν συμφωνώ με αυτό που κάνουν).

xristou

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σε τι δεν συμφωνεις;Αφου δεν εχεις κατι με τους γκει γιατι αναφερεσε ετσι ΄΄εχει γεμισει ο κόσμος πουστηδες΄΄.Ο καθενας δικαιωμα του ειναι τι κανει στο κρεβατι αρκει να μην προκαλει εξω στην κοινωνια,να ειναι καλο παιδι και σεβεται τις προσωπικες ζωες των αλλων.Εισια ρατσιστης φιλε μου συγνωμη!

OP
OP
foithths22opa

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οκ διορθώνω και λέω ομοφυλόφιλους (αν κολάς στη λέξη).
Πάντως δεν είναι φυσιολογικό να είσαι σωστά;
Αυτό εννοούσα!

xristou

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω οτι δεν ειναι φυσιολογικο και ποτε δεν θα γινει!Αλλα σημερα δεν εχεις καταλαβει οτι και τα δυο φυλα το εχουν ριξιε στην ομοφυλοφιλια γιατι οι γυναικες οπως στο ειπες εχουν ξεφυγει και νομιζουν οτι εινια καποιες και ειανι κομπλεξικες!Ενω αντιθετα αμα γνωρισεις γκει ατομα δεν εχουν καθολου κομπλεξ με την εξωτερικη εμφανιση και δεν εχουν προβλημα να πανε με τον οποιον οδηποτε αρκει να κανουν το κεφι τους και να ειναι καλοι στο κρεβατι!

OP
OP
foithths22opa

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου (γιατί δεν έχω κάνει ιδιαίτερη παρέα με ομοφυλόφιλους για να ξέρω) αλλά το θέμα δεν είναι να γίνει κάποιος ομοφυλόφιλος επειδή την έχουν δει κάπως οι γυναίκες, αλλά να δούμε τι μπορεί να γίνει ώστε να αλλάξει η σημερινή κατάσταση. Γενικώς πάμε κατά διαόλου...

xristou

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις δικιο!Δηλαδη καποιος που ειναι ασχημος και δεν τον κοιτανε οι γυναικες τι θα κανει;Δεν πρεπει να γινει ομοφυλοφιλος;Δηλαδη θες να πεις οτι μπορει μια γκομενα εμφανισημη να κοιταξιε καποιον που ειναι ασχημος η μετριος;

OP
OP
foithths22opa

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις δικιο!Δηλαδη καποιος που ειναι ασχημος και δεν τον κοιτανε οι γυναικες τι θα κανει;Δεν πρεπει να γινει ομοφυλοφιλος;Δηλαδη θες να πεις οτι μπορει μια γκομενα εμφανισημη να κοιταξιε καποιον που ειναι ασχημος η μετριος;
ΟΧΙ βέβαια! δηλαδή ένας άνθρωπος που γενιέται άσχημος πρέπει να γίνει γκέι! Έχεις ξεφύγει φίλε μου όπως και η κοινωνία η σάπια που ζούμε...

xristou

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχω ξεφυγει την πραγματικοτητα λεω!Γιατι εχεις δει κανεναν ασχημο που να ειναι μαζι με γκομενα;Εγω δεν ειμαι ασχημος απλως ρωταω!

anacondatoyboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΤΙ λες τωρα?? δηλαδη με λιγα λογια μας λες οτι επειδη η sklenaricova μπορει και να μην κατσει ε να αρχισουμε να καλοβλεπουμε τον karembeu  ((ΑΜΑΝ Ο ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ)) :idiot:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σε τι δεν συμφωνεις;Αφου δεν εχεις κατι με τους γκει γιατι αναφερεσε ετσι ΄΄εχει γεμισει ο κόσμος πουστηδες΄΄.Ο καθενας δικαιωμα του ειναι τι κανει στο κρεβατι αρκει να μην προκαλει εξω στην κοινωνια,να ειναι καλο παιδι και σεβεται τις προσωπικες ζωες των αλλων.Εισια ρατσιστης φιλε μου συγνωμη!

ʼσε ρε φίλε που κοντεύεις να μας πεις ότι η λύση για τους άσχημους είναι να ξυρίσουν τον κώλο τους ώστε η φάτσα τους να μην παίζει ρόλο!

OP
OP
foithths22opa

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πες τα ρε φιλε!!!
Πάντως δεν απάντησε κανείς στο πρώτο ποστ......

Εγώ πάντως το έχω ρίξει στη μαλακία !
Δεν έχω γίνει πούστης!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι γυναίκες δεν ξέρουν και οι ίδιες τι θέλουν! Γι'αυτό και θα κτυπάνε το κεφάλι τους  :headbang: όταν δε θα τις κοιτάει κανείς και όλοι θα τρέχουν στις πουτάνες! Γιατί όποιος έχει μυαλό δεν κάθεται να ξοδεύει χρήμα, χρόνο και ενεργητικότητα στην κάθε ελαφρόμυαλη που παριστάνει την ντίβα, πάει και πηδάει όπου πιάνουν τόπο το λεφτά του!

Μετά βγαίνουν στην τηλεόραση και κλαψομουνιάζουν γιατί οι άντρες δε γουστάρουν δέσμευση, λες και λογικός άνθρωπος θα δεσμευτεί με τα ξόανα!

anacondatoyboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι το θετεισ το θεμα απο μειωνεκτικη θεση?
 Ασε τι θελει η καθεμια και τι αρεσει στι μια και τιν αλλη ,το θεμα ειναι τι θες εσυ να εχεις και τι αρεσει σε σενα
Οσο θα ψαχνουμε να προσαρμοστουμε στο τι θελει ι μια και η αλλη αυτες θα γινονται χειρωτερες
Ειναι ο νομος της αγορας(προσφορα και ζητηση) χαχα

γιαυτο ακολουθα το ρητο sex ,drugs and rock n roll ..τωρα βεβαια ο jagger  αλλαξε λιγο τη σειρα οπως δηλωνει τελευταια αλλα παντα το τριπτυχο αυτο πιανει στις γκομενες...
και ασε τους αλλους να γινονται gay επειδη δενβρισκουν γκομενα          
       ΗΜΑΡΤΟΝ :headbang:

xristou

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πιστευω οτι ολοι οι αντρες εχουν μεσα τους την ομοφυλοφιλια βαθια!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κάποιοι την έχουν και στα ρηχά!

xristou

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ολα αυτα μου τα εχουν πει που τους ειχα πει το προβλημα μου η Ματουλα και ο Μπουτιας!Αυτοι γνωριζουν περισσοτερα απο εμας και ειναι εξυπνοι!ΚΑΤΙ παραπανω γνωριζουν!

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
.Ο καθενας δικαιωμα του ειναι τι κανει στο κρεβατι αρκει να μην προκαλει εξω στην κοινωνια,να ειναι καλο παιδι και σεβεται τις προσωπικες ζωες των αλλων

Σορι ρε φιλαρακο, αλλα αν δεν κανω λαθος, εσυ καπου αλλου σε αυτο το site δηλωσες δημοσια οτι εχεις γαμησει παικτη του fame story και μαλιστα ειπες και ποιον. Εσυ δηλαδη σεβεσαι την προσωπικη ζωη των αλλων ? Αν κανω λαθος διορθωσε με

xristou

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Που ειναι το προβλημα οτι το ειπα σε μερικους χρηστες εδω σιγα μωρε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom