Νέα

Οι αρσενικοί γάτοι τρώνε τα γατάκια ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baklavatzioglou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
Ρε παιδιά εχω μια γάτα που γέννησε αλλα δεν μπορώ να την βάλω μέσα στο σπίτι και την έχω έξω στην αυλή (ο λόγος είναι ότι είναι κεραμιδογατα και έτσι και αλλιώς με τις αλυσίδες να την δέσω δεν κάθεται στο σπίτι) στο θέμα μου τώρα.. έχει γεννήσει όπως προανέφερα 4 γατάκια και σχεδόν κάθε 3 μέρες εξαφανίζεται και από ένα γατάκι. Τα γατάκια είναι σε ένα σπιτάκι που έχω φτιάξει μέσα σε ένα καλαθάκι και είναι αρκετά ψηλά και δεν μπορούν έτσι κι αλλιώς να βγούνε έξω.. η μάνα τους δεν είναι συνέχεια μαζί τους και υπάρχουν ώρες που φεύγει.. και εγώ βέβαια λόγο δουλειας δεν μπορώ να είμαι όλη την ημέρα στο σπίτι να τα φυλάω. Λέτε να ερχετε κανένας γαμημένος αρσενικός και να τα τρώει η να τα πνίγει; γιατί αν είναι έτσι μου φαίνεται θα στήσω καρτέρι με την καραμπίνα και θα τον γαμήσω τον πούστη.. σας έχει τύχη κάτι τετοιο ρε παιδιά; :think:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ρε παιδιά εχω μια γάτα που γέννησε αλλα δεν μπορώ να την βάλω μέσα στο σπίτι και την έχω έξω στην αυλή ( ο λόγος είναι ότι είναι κεραμιδογατα και έτσι και αλλιώς με τις αλυσίδες να την δέσω δεν κάθετε στο σπίτι ) στο θέμα μου τώρα.. έχει γενισει όπως προανέφερα 4 γατάκια και σχεδόν κάθε 3 μέρες εξαφανίζετε και από ένα γατάκι τα γατάκια είναι σε ένα σπιτάκι που έχω φτιάξει μέσα σε ένα καλαθάκι και είναι αρκετά ψιλά και δεν μπορούν έτσι κι αλλιώς να βγούνε έξω.. η μάνα τους δεν είναι συνέχεια μαζί τους και υπάρχουν ώρες που φεύγει .. και εγώ βέβαια λόγο δουλιας δεν μπορώ να είμαι όλη την ημέρα στο σπίτι να τα φυλάω λέτε να ερχετε κανένας γαμημένος αρσενικός και να τα τρώει η να τα πνίγει; γιατί αν είναι έτσι μου φαίνεται θα στήσω καρτέρι με την καραμπίνα και θα τον γαμήσω τον πούστη ..σας έχει τύχη κάτι τετιο ρε παιδιά ; :think:
;) ;) ;) ;) ;) ;)
φιλε αυτο ισχυει
το χω δει δια ζωσης
αλλα μπορει να πεφτουν και να τα παταει κανα τρακτερ

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε καλησπέρα! Οι αρσενικοί γάτοι τα σκοτώνουν αν δεν απατώμαι..αλλά για να τα έχεις κάπου ψηλά δε νομίζω να ασχολούνται. καλά πτώματα δε βρίσκεις?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μηπως τα παιρνει η ιδια για να τα παει πουθενα αλλου? :huh:

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Το επιβεβαιωνω και εγω για τους αρσενικους. Ισχυει γενικα οταν δεν ειναι στειρωμενοι. Οταν ειναι στειρωμενοι ισα-ισα τα προστατευουν τα μικρα.

Ουσιαστικα τα σκοτωνουν για να σταματησει η θηλυκια να τα θηλαζει, αρα να ξαναερθει πιο γρηγορα η θηλυκια σε οιστρο και να τη γκαστρωσουν...

Φυση...

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντησισας και εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή ότι μήπως νιώθει ανασφάλεια και τα πιγενει αλλού ..πάντως όχι πτώματα δεν βρίσκω.εγώ επιδι εργάζομαι πολλές ώρες και δεν βλέπω τη γίνετε η μάνα μου μου είπε ότι βλέπει κάτι γάτους να μπαινοβγαίνουν στο σπιτάκι αλλά δεν έχει δει να κρατάνε στο στόμα τους μικρά .επιδι έχω τον λέβητα εκεί μέσα είναι πολύ ζεστά στην άρχει σκέφτηκα επίσης ότι μπαίνουν για να ζεσταθούν αλλά κάποια γνωστή μου μου είπε ότι  έχει ακούσει ότι οι αρσενικοί τα πνίγουν αλλά δεν ήταν σίγουρη και αυτή ...σε ένα βιβλίο που αγόρασα και λέει για γάτες δεν το είδα πουθενά αυτό ..και μου έχει μίνι μόνο ένα  είναι κουκλάκι ασπρουλιάρικο ..σήμερα που έχω ρεπό δεν είδα κάτι γαμώτο ..πάντως το φλομπερ το έχω γεμάτο !!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Το επιβεβαιωνω και εγω για τους αρσενικους. Ισχυει γενικα οταν δεν ειναι στειρωμενοι. Οταν ειναι στειρωμενοι ισα-ισα τα προστατευουν τα μικρα.

Ουσιαστικα τα σκοτωνουν για να σταματησει η θηλυκια να τα θηλαζει, αρα να ξαναερθει πιο γρηγορα η θηλυκια σε οιστρο και να τη γκαστρωσουν...

Φυση...

Σωστός. Ισχύει για όλα τα αιλουροειδή ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Το κυρίαρχο αρσενικό θεωρεί όλα τα γατάκια της περιοχής παιδιά του, γιατί "πολεμάει" συνεχώς να ελέγχει την περιοχή του. Έτσι ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

Αν (μετά από μάχη/ες) αλλάξει το κυρίαρχο αρσενικό, το ΝΕΟ κάνει αυτό ακριβώς: ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ DNA TOY. Με τον τρόπο ακριβώς που είπες.

Κάποιες φορές τη "ζημιά" μπορεί να την κάνει και αρσενικό περαστικό ή που ψάχνει για περιοχή.

Η περιοχή ελέγχου εξαρτάται από την πυκνότητα των ζώων, τις συνθήκες διατροφής και τη μορφολογία της περιοχής. Πιο συνηθισμένη έκταση  μία αυλή, ένα τμήμα πάρκου ή λίγα τετράγωνα.

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
οκ ρε παιδιά ευχαριστώ και πάλη το είχα δει αυτό που λέτε σε ένα ντοκιμαντέρ αλλά με κάτι μπαμπουίνους δεν ήξερα ότι ισχύει και στις κατοικίδιες γάτες!!!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τάιζε καλά τη μάνα να μην φεύγει για αναζήτηση τροφής και να μένει εκει να τα προστατεύει.
Έχει μεγάλες ανάγκες σε τροφή λόγω θηλασμού.
Δυστυχώς οι αρσενικοί "ζηλεύουν" πολύ τα γατάκια...

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
Αυτό κάνω άμα την δεις την γάτα είναι σαν αρκούδα φίλε μου από το πολύ το φαγητό ..Αλλά δεν μπορώ να την έχω κλιδομενει  συνέχεια εκεί μέσα αν και έχω και ιδική άμμο και παιχνίδια και ότι σκ@τα θέλει αλλά και πάλι φεύγει.ευχαριστώ και πάλι για της απάντησής σας .

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Αυτό κάνω άμα την δεις την γάτα είναι σαν αρκούδα φίλε μου από το πολύ το φαγητό ..Αλλά δεν μπορώ να την έχω κλιδομενει  συνέχεια εκεί μέσα αν και έχω και ιδική άμμο και παιχνίδια και ότι σκ@τα θέλει αλλά και πάλι φεύγει.ευχαριστώ και πάλι για της απάντησής σας .

φιλε αυτα που ειπαν παραπανω ισχυουν 100%..θα μπορουσε να τα σκοτωνει ενα αλλο αρσενικο..1 τσεκαρε αν λειπουν μονο αρσενικα γατακια..θηλυκα δεν θα πειραζε..το πιθανοτερο κατα 90% για μενα ειναι να τα μετακινει η μανα..το κανουν παντα τα γαμογατα..τα πηγαινει σε δικο της μερος με ασφαλεια οπου και τα μεγαλωνει

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πάντως μή σκοτώσεις κανέναν ύποπτο αρσενικό, πέτα του καμιά παντόφλα.

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
ok φιλε αυτο εννοείτε .αν δεν δω γατακι στο στόμα δεν σκοτώνω έτσι για την πλάκα τα ζώα .και παλι και να τον δω στον κώλο θα του ρίξω του πουστ!@#$*

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μάλλον κι αυτή ελλεϊνίδα είναι!  :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
ok φιλε αυτο εννοείτε .αν δεν δω γατακι στο στόμα δεν σκοτώνω έτσι για την πλάκα τα ζώα .και παλι και να τον δω στον κώλο θα του ρίξω του πουστ!@#$*

Τι σημαίνει "για την πλάκα", ρε φίλε; Και θα ρίξεις με το φλόμπερ στον κώλο του γάτου;
Καλά, δεν ντρέπεσαι;

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
όχι ρε φίλε δεν ντρεπομαι  από το να μου φαΐ το μοναδικό γατακι που μου εμινε θα του ρίξω ..

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
Είπα εγώ ρε ότι θα ρίξω για πλάκα ; ξέρετε πόσες φορές έχω μαζέψει πατημένα σκυλιά και γάτες από τον δρόμο και τα έχω πάει στον κτηνιατρείο με δικά μου χρήματα μήπως και για γιάνουν  οι πληγές τους;αλλά αν εσείς είχατε πχ ένα λύκο που σας έτρωγε τα πρόβατα τη θα κάνατε δεν θα τον βαρουσατε στο ψαχνό ; θα του λέγατε έλα καλέ μου λύκε φάε ένα προβατάκι ακόμα να χορτασι η κιλιτσα σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom