Νέα

Οδηγοί: Λάβετε τα μέτρα σας γιατί κυκλοφορούν κλέφτες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Συνάδελφοι Mods προκαταβολικά συγγνώμη για τα κεφαλαία, αλλά το κείμενο μου ήρθε με e-mail και το δημοσιεύω αυτούσιο, χωρίς να κάνω τον κόπο να το ξαναγράψω.

Νομίζω όμως ότι αξίζει να το διαβάσουν οι συναγωνιστές εδώ, γιατί μέρες που είναι όλο και κάποιοι θα κάνουν εκδρομούλα και καλό είναι να είναι ενημερωμένοι και να λάβουν τα μέτρα τους.

Το κείμενο του mail:

[size=9pt]ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-12-2007 ΤΟ ΠΡΩΙ (09:00) ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ *************  ΣΤΟ ** ΧΛΜ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘ-ΛΑΜΙΑΣ.

ΠΑΡΚΑΡΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΤΟΥ ****** ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ.
Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ. ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΛΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ( LAPTOP, ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΚΑΡΤΕΣ ΚΛΠ., ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ  ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΤΥΠΟΥ JEEP). ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ!!

ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ *** ******* ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ.... ΕΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:  ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΛΠ ) ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ (LAPTOT, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΛΠ.) ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

....

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ *** *******, ** ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 5ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΛΟΠΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ MAIL ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ.[/size]

Δε τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά δε νομίζω να είναι ψεύτικη η ιστορία.

Το post τροποποιήθηκε, και αφαιρέθηκε το όνομα του μέρους που έγινε το περιστατικό, γιατί ο συναγωνιστής pleasuregiver που είπε αυτά:
Απάντηση #1 στις: Σήμερα στις 10:53:45
ανετα τρωει το site μια μυνησαρα να για διασπορα ψευδων ειδησεων,συκοφαντικη δυσφημηση & οτι αλλο γουσταρουν..
Έχει σε αρκετό βαθμό δίκιο.

Φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Όσοι πρόλαβαν, το διάβασαν.

Επισκέπτης
ανετα τρωει το site μια μυνησαρα να για διασπορα ψευδων ειδησεων,συκοφαντικη δυσφημηση & οτι αλλο γουσταρουν..  ;)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
απο όλη την ιστορια αυτη, αυτο σχολιασατε???

Επισκέπτης
απο όλη την ιστορια αυτη, αυτο σχολιασατε???
ναι ρε φιλε γιατι περισσοτερο με ενδιαφερει το site..το θεμα αυτο καθ' αυτο δεν μου λεει τιποτε απο την στιγμη που ΠΑΝΤΟΥ μπορει να σου συμβει το συγκεκριμμενο ατυχες περιστατικο & ΠΑΝΤΑ θα τυχεις της ιδιας αντιμετωπισης..

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
και ο σειρο μπουρδελο ειναι οπως φαινεται αρα ταιριαζει με τη θεματολογία στην ευρεία της έννοια

μηνυση γιατι?? και από ποιόν??

δεν φαινεται καθόλου ψευδές

ούτε θίγει κάποιον.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Δεν νομίζω πως αξίζει ιδιαίτερης προσοχής αυτό το email...'Αλλωστε πιο πολύ πρέπει να προσέχουμε εδώ στην Αθήνα παρά εκεί.Εδώ μπορεί και να σε φάνε λάχανο για 10 ευρώ στο δρόμο...

Και φυσικά όπως πάντα η γνωστή απάντηση της αστυνομίας  :think: :think: :think:

"Υποβάλετε μύνηση κατ' αγνώστου, αλλά μην νομίζετε πως θα γίνει τίποτα, σαν κι εσάς δεκάδες ληστεύουν καθε μέρα, ούτε ο πρώτος είστε ούτε ο τελευταίος!"  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]ναι ρε φιλε γιατι περισσοτερο με ενδιαφερει το site.. το θεμα αυτο καθ' αυτο δεν μου λεει τιποτε απο την στιγμη που ΠΑΝΤΟΥ μπορει να σου συμβει το συγκεκριμμενο ατυχες περιστατικο & ΠΑΝΤΑ θα τυχεις της ιδιας αντιμετωπισης..[/size]

Και μένα με ενδιαφέρει το site συνάδελφε, και γι' αυτό έκανα δεκτή την παρατήρησή σου (δες το πρώτο post που τροποποιήθηκε). Υπάρχει όμως και η άλλη άποψη, που λέει τα εξής:

Εφ' όσον το περιστατικό είναι αληθές, η μήνυση που έγινε στο τμήμα της περιοχής είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο, με στοιχεία μηνυτού, ώρα συμβάντος, κλπ. Επομένως τα περί "διασποράς ψευδών ειδήσεων", "συκοφαντίας" κλπ, δε θα σταθούν τόσο εύκολα σε μιά δίκη. Υπάρχει βάση γεγονότος, και αν καταδικαστεί το site θα πρέπει να καταδικαστεί και ο μηνυτής, και το πράμα τραβάει μακρυά, σε βαθμό που δε συμφέρει τους ιδιοκτήτες του χώρου να προχωρήσει.

Ο λόγος που το τροποποίησα είναι γιατί τη μήνυση του παθόντος ΔΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, οπότε διατηρώ μια (μικρή, αλλά υπάρχει) επιφύλαξη για το αν το περιστατικό είναι αληθινό.

Από την άλλη πλευρά, μια δίκη του bourdela.com (και η αθώωση του), και η δημοσιότητα που θα δοθεί, κάνει καλό στο site, δε το νομίζεις? Τόσοι και τόσοι τρέχουν στα δικαστήρια για να ακουστούν και μόνο!

Τι λες, πάμε οι δυό μας μια βόλτα στο τμήμα της περιοχής να δούμε τη μήνυση με τα μάτια μας? Αν όντως υπάρχει, ξαναβάζουμε το όνομα, και ας μας κάνουν μήνυση!

Μόνος μου βαριέμαι!

Επισκέπτης
Και μένα με ενδιαφέρει το site συνάδελφε, και γι' αυτό έκανα δεκτή την παρατήρησή σου (δες το πρώτο post που τροποποιήθηκε). Υπάρχει όμως και η άλλη άποψη, που λέει τα εξής:

Εφ' όσον το περιστατικό είναι αληθές, η μήνυση που έγινε στο τμήμα της περιοχής είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο, με στοιχεία μηνυτού, ώρα συμβάντος, κλπ. Επομένως τα περί "διασποράς ψευδών ειδήσεων", "συκοφαντίας" κλπ, δε θα σταθούν τόσο εύκολα σε μιά δίκη. Υπάρχει βάση γεγονότος, και αν καταδικαστεί το site θα πρέπει να καταδικαστεί και ο μηνυτής, και το πράμα τραβάει μακρυά, σε βαθμό που δε συμφέρει τους ιδιοκτήτες του χώρου να προχωρήσει.

Ο λόγος που το τροποποίησα είναι γιατί τη μήνυση του παθόντος ΔΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, οπότε διατηρώ μια (μικρή, αλλά υπάρχει) επιφύλαξη για το αν το περιστατικό είναι αληθινό.

Από την άλλη πλευρά, μια δίκη του bourdela.com (και η αθώωση του), και η δημοσιότητα που θα δοθεί, κάνει καλό στο site, δε το νομίζεις? Τόσοι και τόσοι τρέχουν στα δικαστήρια για να ακουστούν και μόνο!

Τι λες, πάμε οι δυό μας μια βόλτα στο τμήμα της περιοχής να δούμε τη μήνυση με τα μάτια μας? Αν όντως υπάρχει, ξαναβάζουμε το όνομα, και ας μας κάνουν μήνυση!

Μόνος μου βαριέμαι!
μα αν το περιστατικο ειναι αληθες δεν θα προβουν σε καμια μυνηση & εξαλλου ποιοι ειμαστε εμεις για να μας δειξουν οι μπατσοι το βιβλιο???

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
μα αν το περιστατικο ειναι αληθες δεν θα προβουν σε καμια μυνηση & εξαλλου ποιοι ειμαστε εμεις για να μας δειξουν οι μπατσοι το βιβλιο???

To λέω επειδή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν το περιστατικό είναι αληθές. Ο μόνος τρόπος να το μάθουμε είναι να δούμε τη μήνυση.

Και θα μας το δείξουν.
Είναι δημόσιο έγγραφο, και είμαστε πολίτες. Αν πουν "όχι" (που μάλλον θα το πουν κατ αρχήν), κάνεις μια αίτηση προς το τμήμα, λες μέσα σ' αυτήν "Παρακαλώ πέσ' τε μου αν την 7/12/2007 και περί ώρα τόσο υπεβλήθη στην υπηρεσία σας μήνυση κατ' αγνώστων για διάρρηξη αυτοκινήτου στο τάδε μέρος" και είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν (γραπτώς).
Τι θα σου απαντήσουν? Ψέμματα? Δε μπορούν, γιατί αν το βρεις τους πας αυτούς μέσα.
"Δε σου λέω"? Αν το πουν αυτό, παίρνεις την απάντηση, πας στην προϊσταμένη τους υπηρεσία, και πάλι τους τρέχεις.
Για να γλυτώσουν όλα αυτά (και τα σχετικά γραψίματα τα οποία σιχαίνονται), θα σου πουν "Να το βιβλίο, αλλά μη το πεις ότι στο 'δειξα, ΟΚ?".

Εμείς όμως την πληροφορία θα την έχουμε πάρει.

Πάμε?
Μόνος μου βαριέμαι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παντως, εκει, προ ενος ετους περιπου εχουν κλεψει το αυτοκινητο φιλου (ψιλο-ακριβο αυτοκινητο κιολας), ο οποιος ηταν τυχερος, διοτι με το που βγηκε και ειδε οτι ελειπε το car-ο, επεσε πανω σε μπατσους οι οποιοι με τον ασυρματο ειδοποιησαν τα διοδια και επιασαν 3 αλβανους στο σχηματαρι (με το car-ο)..

Επισκέπτης
To λέω επειδή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν το περιστατικό είναι αληθές. Ο μόνος τρόπος να το μάθουμε είναι να δούμε τη μήνυση.

Και θα μας το δείξουν.
Είναι δημόσιο έγγραφο, και είμαστε πολίτες. Αν πουν "όχι" (που μάλλον θα το πουν κατ αρχήν), κάνεις μια αίτηση προς το τμήμα, λες μέσα σ' αυτήν "Παρακαλώ πέσ' τε μου αν την 7/12/2007 και περί ώρα τόσο υπεβλήθη στην υπηρεσία σας μήνυση κατ' αγνώστων για διάρρηξη αυτοκινήτου στο τάδε μέρος" και είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν (γραπτώς).
Τι θα σου απαντήσουν? Ψέμματα? Δε μπορούν, γιατί αν το βρεις τους πας αυτούς μέσα.
"Δε σου λέω"? Αν το πουν αυτό, παίρνεις την απάντηση, πας στην προϊσταμένη τους υπηρεσία, και πάλι τους τρέχεις.
Για να γλυτώσουν όλα αυτά (και τα σχετικά γραψίματα τα οποία σιχαίνονται), θα σου πουν "Να το βιβλίο, αλλά μη το πεις ότι στο 'δειξα, ΟΚ?".

Πάμε?
Μόνος μου βαριέμαι.
ευχαριστως να συζητησω μαζι σου(και καθε ενδιαφερομενο)πιθανα σεναρια για την διαφημηση του site..ευχαριστως επισης να παμε εκδρομη για παιδακια στα δερβενοχωρια η οπου αλλου προτεινεις..στους μπατσους δεν τρεχω γιατι κανω εμετο μονο που τους βλεπω,δεν εχω κανενα επισημο χαρτι(εχασα το πορτοφολι μου με ολα τα χαρτια-καρτες-χρηματα)& γιατι πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο..

Επισκέπτης
παντως, εκει, προ ενος ετους περιπου εχουν κλεψει το αυτοκινητο φιλου (ψιλο-ακριβο αυτοκινητο κιολας), ο οποιος ηταν τυχερος, διοτι με το που βγηκε και ειδε οτι ελειπε το car-ο, επεσε πανω σε μπατσους οι οποιοι με τον ασυρματο ειδοποιησαν τα διοδια και επιασαν 3 αλβανους στο σχηματαρι (με το car-ο)..
ναι ρε πατερ αλλα αυτο μπορει να σου συμβει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ & ΠΑΝΤΑ θα τυχεις της αναλογης συμπεριφορας..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναι ρε πατερ αλλα αυτο μπορει να σου συμβει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ & ΠΑΝΤΑ θα τυχεις της αναλογης συμπεριφορας..
βρε παληκαρι, εννοειται, απλα εκει βαρανε πλεον ''νουμερα'' τα τσογλανια επι 24ωρου βασεως..

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
....με το που βγηκε και ειδε οτι ελειπε το car-ο, επεσε πανω σε μπατσους οι οποιοι με τον ασυρματο ειδοποιησαν τα διοδια και επιασαν 3 αλβανους στο σχηματαρι (με το car-ο)..

σορρυ, αλλα τι ειναι το car-ο τι ειναι???  :think: :think: :think:

Επισκέπτης
βρε παληκαρι, εννοειται, απλα εκει βαρανε πλεον ''νουμερα'' τα τσογλανια επι 24ωρου βασεως..
και τα μουνια δεν ξερουν τιποτε ε???η πλακα ειναι οτι εχει & μπατσοταθμο εκει μεσα αλλα οι χαμουρες στηνουν μπλοκο στον εσωτερικο παραδρομο(απο ορωπο για αυλωνα τους εχω δει απειρες φορες)για να τσιμπησουν κανενα κακοιμοιρη που παει απο εκει για να γλυτωσει τα διοδια..

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχα  κ νομιζα οτι ηταν κανενα συστημα αντικλεπτικο!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Παλληκάρια εδώ υπάρχει μία σημαντική διαφορά.
Ο χώρος στάθμευσης όπου συνέβη το περιστατικό είναι ανοικτός σε όλους και δημόσια προσβάσιμος είτε από οχήματα είτε από πεζούς.

Δηλαδή κάποιος μπορεί να σταθμεύσει ΧΩΡΙΣ να χρησιμοποιήσει καμία από τις υπηρεσίες που παρέχονται στο σημείο εκείνο (φαγητό, εμπορικά καταστήματα, πρατήριο βενζίνης, οδική βοήθεια). Δεν υπάρχει χώρος που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την στάθμευση όσων προτίθενται να μεταβούν σε συγκεκριμένη επιχείρηση.

Το συγκεκριμένο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό είναι γνωστό ως ΟΝΟΜΑΣΙΑ από την επιχείρηση που βρίσκεται εκεί.
Επομένως η αναφορά δεν έχει την πρόθεση να δυσφημίσει την συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία αμφιβάλλω αν και νομικά έχει καμία ευθύνη για ότι συνέβηκε σε δημόσιο χώρο. Δηλαδή αν κάποιος παρκάρει στο πεζοδρόμιο μπροστά από ένα εστιατόριο που πάει να φάει και του κλέψουν το αυτοκίνητο, φταίει το εστιατόριο;

Γι' αυτό τον λόγο άλλωστε (δημόσιος χώρος) φαντάζομαι ότι η αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν έδωσε άδεια για τις κάμερες (αν ποτέ η επιχείρηση ζήτησε την ανάλογη άδεια).

Αν κάποιος πει ότι το περιστατικό συνέβη στον χώρο στάθμευσης που βρίσκεται στο 43ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας τότε σαφώς δεν υπάρχει καμία απόπειρα δυσφήμισης.

[/quote]

Και θα μας το δείξουν.

Πάμε?
Μόνος μου βαριέμαι.

Σταύρο, δεν ξέρω πάντως αν δεν έχεις έννομο συμφέρον (δηλαδή είσαι άμεσα εμπλεκόμενος) αν θα σε πληροφορήσουν σχετικά με την όποια μήνυση.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ενα φιλαρακι εφυγε απο αθηνα και σταματησε στο σειριο στα γουδις για μασα.
Αφου καθησε κανα μισαωρο παει να παρει το αμαξι του αλλα αυτο αφαντο.
Καθως εψαχνε βλεπει το αστυνομικο τμημα και παει να καταγγειλη την κλοπη, το λεει στον αστυνομικο οπως ηταν τρελαμενος και ο αστυνομικος του λεει..απο που ερχοσουν? απο αθηνα προς λαμια απανταει αυτος.
Εδω φιλε μου του λεει ειναι το ρευμα προς αθηνα το αμαξι το εχεις παρκαρη απεναντι. :2funny:
Απο οτι του ειπαν τετοια περιστατικα εχουν  γινει παρα πολλες φορες. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom