Νέα

Οδηγίες για Έγγαμους Ναυτιλωμένους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα G1ANN1S
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

G1ANN1S

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σ'όλους,

Δεν ξέρω καταρχάς κατα πόσο θα ενδιέφερε το ευρύ κοινό το θέμα που θέτω, γι'αυτο και δεν έχω πρόβλημα να μην αναπτυχθεί εντελώς δημόσια αλλά με ανταλλαγή απόψεων σε προσωπικό επίπεδο (PM).
Είμαι λοιπόν ενας απο τους αρκετούς -όπως καθημερινά διαπιστώνω- παντρεμένους που για διαφορετικούς λόγους (τελμάτωση του γάμου, απλιστία, συνήθεια, συγκυρία και ότι άλλο μπορεί να υπάρχει και μου διαφεύγει) θέλω να κάνω μια απόπειρα να δοκιμάσω την τύχη μου (και οχι μονο) στο εξωσυζυγικό παιχνίδι το οποίο βέβαια λαμβάνει και διαφορετικές μορφές (τύπου παράλληλης σχέσης, σεξ μιας βραδυάς ή ότι άλλο). Αυτό που έχω διαπιστώσει όσο καιρό διαβάζω το σαιτ, είναι ότι υπάρχει αριθμός αξιόλογων συναγωνιστών-συναθλητών που ασκούν το εν λόγω παράνομο, κατα μια έννοια αλλά υπέροχο κατα μια άλλη, άθλημα...Σ'αυτούς λοιπόν απευθύνομαι (άλλα και κάθε άλλος που έχει κάτι να καταθέσει είναι ευπρόσδεκτος) για να με διαφωτήσει σε κάποια διαδικαστικά που έχουν να κάνουν με τον τρόπο και χώρο προσέγγισης της αναλόγου συναθλήτριας, το "ποιηματάκι" που μαθαίνεις να λες και γενικότερα τον "εξοπλισμό" που απαιτείται για τέτοιου είδους αποστολές...
Θα εκτιμήσω όποια άποψη και βοήθεια.

Επισκέπτης
Φίλε συναγωνιστη welcome.Πολυ ευχαριστως να σε βοηθησουμε σε οτιδηποτε αναζητας,απλα γινε λιγο πιο συγκεκριμενος στο τι ζητας και δοξα το θεο τα παντα θα βρεις εδω που ''εμπλεξες''.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Φίλε αν θέλεις να είσαι σωστός και μάγκας να χωρίσεις πρώτα και μετά κάνε ότι θέλεις.
Αν δεν θέλεις μιας και άπειρος να είσαι έτοιμος να μπεις σε ένα κυκεώνα ψεμάτων, αλλαγής συμπεριφοράς και στο τέλος δεν θα ευχαριστηθείς τίποτα.
Αυτά τα λίγα από έναν παντρεμένο 24 χρόνια.

OP
OP
G

G1ANN1S

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε lalakukakis,

Θα ήθελα να μάθω που έχεις τισ περισσότερες πιθανότητες να κάνεις κάτι, δηλ που πρέπει να ψάξεις, στο εργασιακό περιβάλλον πχ, σε συγκεκριμένα στέκια όπου συχνάζπυν συναθλήτριες (του ίδιου καθεστώτως δηλ παντρεμένες) με κάποιο άλλο τρόπο που ίσως δεν έχω σκεφτεί...
Επίσης ποιο θα ήταν ποιο εύκολο να το πάιξεις ελέυθερος και να θυμηθείς μετα..οτι παντρεύτικες ή να είσαι ευθής εξαρχής. Περισσότερο απο προσωπικές εμπειρίες θα εξαχθούν πολλά συμπεράσματα...άλλωστε ο καθένας θα έχει διαφοετικά βιώματα.
Για προστασία απο κάθε "αδιάκριο" μάτι που ενδεχωμένως να διαβάζει τα γραφόμενα και να βρεθούμε εκτεθειμένοι μπορείς να μου στείλεις λεπτομέρειες in private...
Α και κάτι άλλο...έχω την ατυχία (αν το πούμε έτσι) οι φίλοι-γνωστοί μου να είναι είτε παντρεμένοι (δηλώνουν οτι δεν έχουν καμιά σχέση με το άθλημα που παραγματευόμαστε εδω) είτε επικίνδυνα "αφελείς" για να τους εμπιστευτείς σε τέτοιες αποστολές αυτοκτονίας...

Επισκέπτης
Nα σου πω την αληθεια και μην με παρεξγησεις παλι δε καταλαβα το τι αναζητεις.Θα το θεσω εγω πιο απλα:σε ενδιαφερει ο αγοραιος ερωτας γενικα και οτι περιλαμβανει αυτο ή γενικα το καμακι,η εξωσυζυγικη σχεση,οτιδηποτε δηλ που δεν εχει σχεση με τον αγοραιο ερωτα?

OP
OP
G

G1ANN1S

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οχι ο αγοραίος έρωτας είναι κάτι διαφορετικό...εκεί τα πράγματα ακολουθούν τους κανόνες της οικονομίας και είναι πιο απλά...ενδιαφέρομαι για το παιχνίδι που παίζεται εκτός αυτού με πικραμένη ή μη, παντρεμένη ή μη συναθλήτρια...

Επισκέπτης
Δυστυχως φιλε δε μπορω να σε βοηθησω καθ οτι ανυπαντρος,Παντως ενα ειναι το σιγουρο.Παντου υπαρχουν οι πειρασμοι αρκει να ξερεις να τους χειριστεις σωστα.

Επισκέπτης
Μεσιε, ασε τα παιχνιδια και κοιτα να πορευτεις προς το σιγουρο και ''αγαθο'' δρομο των Citytours.
Καβατζωνεις το μωρο που ζαχαρωνεις, σκας τα Ευρωπουλα, κανεις το κεφι σου και ουτε γατα ουτε ζημια. Σιγουρα θα εχεις καποιο διαστημα 1-2 ωρες που μπορεις να το δικαιολογησεις για το ραντεβου σου.
Και κατι ακομα, μην ανακατευεις αλλους στο κολπο. Μονος σου και ομορφα. (Μπορεις μονο να ζητας την βοηθεια του κοινου στο bourdela.com)!!!!!!!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
συμφωνω με τον ανω και με τον παντρεμενο.

Επισκέπτης
Καλησπέρα σ'όλους,

Δεν ξέρω καταρχάς κατα πόσο θα ενδιέφερε το ευρύ κοινό το θέμα που θέτω, γι'αυτο και δεν έχω πρόβλημα να μην αναπτυχθεί εντελώς δημόσια αλλά με ανταλλαγή απόψεων σε προσωπικό επίπεδο (PM).
Είμαι λοιπόν ενας απο τους αρκετούς -όπως καθημερινά διαπιστώνω- παντρεμένους που για διαφορετικούς λόγους (τελμάτωση του γάμου, απλιστία, συνήθεια, συγκυρία και ότι άλλο μπορεί να υπάρχει και μου διαφεύγει) θέλω να κάνω μια απόπειρα να δοκιμάσω την τύχη μου (και οχι μονο) στο εξωσυζυγικό παιχνίδι το οποίο βέβαια λαμβάνει και διαφορετικές μορφές (τύπου παράλληλης σχέσης, σεξ μιας βραδυάς ή ότι άλλο). Αυτό που έχω διαπιστώσει όσο καιρό διαβάζω το σαιτ, είναι ότι υπάρχει αριθμός αξιόλογων συναγωνιστών-συναθλητών που ασκούν το εν λόγω παράνομο, κατα μια έννοια αλλά υπέροχο κατα μια άλλη, άθλημα...Σ'αυτούς λοιπόν απευθύνομαι (άλλα και κάθε άλλος που έχει κάτι να καταθέσει είναι ευπρόσδεκτος) για να με διαφωτήσει σε κάποια διαδικαστικά που έχουν να κάνουν με τον τρόπο και χώρο προσέγγισης της αναλόγου συναθλήτριας, το "ποιηματάκι" που μαθαίνεις να λες και γενικότερα τον "εξοπλισμό" που απαιτείται για τέτοιου είδους αποστολές...
Θα εκτιμήσω όποια άποψη και βοήθεια.

μπορει να μην ειμαι παντρεμενος αλλα μηπως θα επρεπε να προσπαθησετε λιγο ακομα με τη συζυγο?εκτος κι αν δεν ειναι εκει το προβλημα κι απλα βαρεθηκες οποτε τa ct ειναι καλη λυση οντως.δεν υπαρχουν ιδιαιτερα κολπα ,απλως καποιες φορες ειναι μπαχαλο η συννενοηση και πρεπει να στελνεις μηνυματα για να επιβεβαιωνεις

OP
OP
G

G1ANN1S

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κάθε άποψη σεβαστη και εκτιμηταία...δεν θα ήταν καλύτερα σε μερικές περιπτώσεις να ξέρεις ότι αυτή που κάνει σεξ μαζί σου σε γουστάρει κιόλας και δεν σε βλέπει σαν ευρω-πουλο?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Εγώ αν και δεν είμαι παντρεμένος θα σου πρότεινα να προσέξεις ο,τι κάνεις να το κανεις με μυστικότητα και χωρίς να αφήνεις ίχνη. Φρόντισε να έχεις παντα έτοιμη την δικαιολογία και φυσικά μην μπλέξεις με άτομο του φιλικού/οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Επίσης φρόντισε η δευτερη γκόμενα να ξέρει οτι είσαι παντρεμένος και οτι το μόνο που θέλεις είναι λιγο κοκο με άλλη γυναίκα. Δηλαδη δεν πρόκειται να χωρίσεις για την πάρτη της...

παρεπιπτόντως η εταιρια του λινκ που θα δώσω προσφέρει άλλοθι για τους παράνομους:

Επισκέπτης
Κάθε άποψη σεβαστη και εκτιμηταία...δεν θα ήταν καλύτερα σε μερικές περιπτώσεις να ξέρεις ότι αυτή που κάνει σεξ μαζί σου σε γουστάρει κιόλας και δεν σε βλέπει σαν ευρω-πουλο?
σιγουραααα.αλλα τι να κανεις,κωλοκοινωνια.δε βαριεσαι,υγεια και λεφτα

OP
OP
G

G1ANN1S

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Dawn,

Ευχαριστώ για τα σχόλια σου...παρεπιπτόντως δεν περίμενα να χει προχωρήσει τοσο η τεχνολογία....φοβερό σαιτ αλλά μάλλον είναι για επαγγελματίες άπιστους!!

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
περασε και μια βολτα απο το castelo στην καστελα...ειχα ακουσει παλιοτερα οτι παιζεται παιχνιδι εκει

Επισκέπτης
οπως επισης και απο το entasis πλατεια Αμερικης

OP
OP
G

G1ANN1S

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Είναι καλό ... γυμναστήριο αυτό lalakukakis? έχεις πάει?

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα ειναι κατα ποσο εισαι διαθετιμενος να διακινδυνευσεις την οικογενειακη σου κατασταση  καλλυτερα μακρια απο σχεσεις ειναι ψυχοφθορες η ιδανικη λυση για μας τους παντρεμενουσ κατ'εμε ειναι ο αγωραιος ερωτας γιατι ειναι ενα μικρο δειαλειμα που γεμιζεις μπαταριες οποτε μπορεις και θελεις ενω σε σχεση πρεπει να εχεις τη δικαιολογια στο στομα και συνεχεια με κινδυνο να σε παρουν χαμπαρι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. για το σαιτ. Σιγα μην πληρώνουμε για να κάνουμε μια αμαρτία σαν κι αυτή...με την πληρωμή σε αυτούς...πας και σε 10 στούντιο...
2. συμφωνώ για την παραλληλη σχέση. Επικίνδυνο σπορ. Σε αυτά είμαι της άποψης...ψεκάστε σκουπίστε, τα παραπάνω...φέρνουν απαιτήσεις...
3. Για τα παρθεναγωγεία που αναφέρατε....είναι στέκια παντρεμένων ή απλά στέκια που παίζεται παιχνίδι;; Λεπτομέρειες; (βλέπω να γεμίζουν με ...bourdelιαρηδες)
4. Συμφωνώ για τον αγοραίο έρωτα, πλην όμως έχει 3 κακά. Δεν σου δίνει την ψευδαίσθηση πως το κατάφερες μόνος σου (είναι έτοιμο φαί από το οποίο τρώνε όλοι), ΔΕΝ κάνει καλό στην τσέπη σου (που καλό είναι όταν έχεις οικογένεια να την αξιοποιείς για καλύτερο και πιο "οικογενειακό" σκοπό και τέλος είναι μεγάλο το ρίσκο της ασθένειας, που αντί να κάνει καλό και να σε αναζωογονήσει....σε στέλνει αδιάβαστο...

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εχω περασει απο τη φαση που βρισκεται ο συναγωνιστης.
Και μαλιστα υποστηριζα σθεναρα οτι ειναι πολυ καλυτερο απο ολες τις πλευρες να τα χωνεις σε πουτανες, μασαζ, ct, παρα να κανεις μια σχεση. Και μπορω να πω οτι το απολαυσα, γιατι ετυχε να εχει και ενας φιλος αμεση προσβαση σε κοπελες, που εκλεινα οσο και οποτε ηθελα. Απο 1 ωρα εως και για 2ημερα. Με χαμηλο κοστος ( καμια σχεση με ct).
Οταν ομως καποια στιγμη επαιξα μπαλλα και αλλιως, και εκανα σχεση, ηταν απειρως μεγαλυτερη η απολαυση. Παντα ομως με την κατασταση ξεκαθαρισμενη οτι ειμαι παντρεμενος και το κανω μονο για να ξεφευγω και να σπαω την μονοτονια του γαμου. Ολα θελουν με μετρο χωρις υπερβολες. Αν αφησεις το παθος να σε παρασυρει την πουτσισες.
Αν εχεις την τυχη να εχεις και κανενα φιλο που να ειναι περπατημενος, τοτε τα πραγματα ειναι πιο ευκολα. Οι αθωοι μονο ζημια θα προκαλεσουν.
Θα προτεινα ιδανικο μερος για γνωριμια τους παιδοτοπους. κυκλοφορουν παρα πολλες που ψαχνονται για κατι.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom