Νέα

Οχι αλλο Νταλαρα,Παριο και Αλεξιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taurus4

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε και εγω γουσταρω Τζιμακο αλλα γουσταρω και Χαρουλα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
2.537

Κι εγω ρε γαμωτο...μου αρεσει η Αλεξιου,το παραδεχομαι! Γενικα αντιπαθω τις ντιβες,αλλα η συγκεκριμενη πραγματικα δικαιουται να ειναι οσο βεντετα θελει-αν και δε μου εκπεμπει αυτη την μεγαλομανια του Νταλαρα
Τζιμη,συνηθως με καλυπτεις απολυτα με τα λεγομενα σου,αλλα αν προκειμενω θα βαλω ενα μικρο βετο.Θα ηταν κριμα να παψουμε να ακουμε αυτη τη θεα (περα απο μαγευτικη φωνη ηταν και κουκλα η ρουφιανα στα νιατα της/απιστευτη θηλυκοτητα)
Καλα,για τους αλλους δυο στα παπαρια μου.Καλοι καλλιτεχνες αλλα πραγματικα δε με συγκινουν

Επισκέπτης
Εἰς πολλὰ ἠμπορεῖ νὰ διαφωνήσῃ τις μὲ τὸν κ. Πανούσην, ἀλλὰ ἐδῶ ἐκφράζει τὸ λαϊκὸν αἴσθημα!!!

Επισκέπτης
Από τότε πού ο κος Νταλάρας έπαψε να δίνει συναυλίες για την Κύπρο, τό έθνος πάει κατά διαόλου.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Από τότε πού ο κος Νταλάρας έπαψε να δίνει συναυλίες για την Κύπρο, τό έθνος πάει κατά διαόλου.

Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Μέτα την συνεργασία του με τον καλήφωνο :jerking: Ρέμο, ο Γιωργάκης Νταρλάρας έχει πέσει

Ευτηχώς η εκλογή της γυναίκας του με το ΠΑΣΟΚ τον βοηθάει να ζήσει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
γενικά όλο το κύκλωμα έντεχνου/ποιοτικού τραγουδιού είναι για τα μπάζα.

OP
OP
S

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε συνεντευεξεις παντως που εχουνε δωσει αρκετοι αλλοι μουσικοι  καλλιτεχνεςοπως Αγγελακας,Κατσιμιχας και αλλοι ,εχουνε αναφερθει πολυ αρνητικα για τους παραπανω και ειδικα για Νταλαρα,οποτε οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια
Πολλες φορες εχουμε μια λανθασμενη εικονα για εναν καλλιτεχνη με βαση το τι μας πλασαρεται ως εικονα,ενω η πραγματικοτητα ειναι αλλη.
Αποσπασμα απο συνεντευξη Κατσιμιχα:
Όσο για τον Νταλάρα: «Γιωργάκη… δεν θέλω να ’μαστε ούτε φίλοι ούτε εχθροί, θέλω μονάχα να μη θυμάμαι» όπως λέει η Αλαγιάννη με τον Παπάζογλου.''
Αποσπασμα απο συνεντευξη Αγγελακα:
Για πολλούς η μουσική έχει γίνει δημόσιες σχέσεις. Ο Νταλάρας το ξεκίνησε.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στις τηλεοράσεις, στα έντυπα, στα ραδιόφωνα. Ποια είναι η σχέση τους με τη μουσική; Μπορείτε να το κρίνετε και από το αποτέλεσμα. Το λαϊκό τραγούδι έχει νερώσει αρκετά, έχει χάσει τον πυρήνα του. Έπεσε σε μία αυταρέσκεια και μία ενορχηστρωτική ελαφράδα που προσπαθεί να τους μαζέψει όλους. Δεν ξεκινάς να κάνεις μουσική για να γοητεύσεις τους πάντες. Πολύ ελαφριά ως στάση. Ακόμα κι αν ο Νταλάρας νομίζει πως αγαπά τη μουσική, αισθητικά της έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά.

Αποσπασμα Μαχαιριτσα για Νταλαρα,Αλεξιου:
Με την Χαρούλα Αλεξίου δεν πέρασα καλά εκείνη την χρονιά. Ήταν το πως θα μπει η αφίσα , τα ονόματα ποιοι θα τραγουδήσουν και πόσοΜε τον Νταλάρα δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ. Ακόμα και όταν τραγουδήσαμε μαζί ήμασταν απομακρυσμένοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom