Νέα

Οχι άλλα μπάζα στο bou.com ρεεε..Ναι στα Ουγγαρέζικα αστέρια..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poppop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μάγκες επειδη παίζει overdose μπαζίλας στο bou.com τώρα τελευταία έτσι για να μη ξεχάσουμε τι εστί πραγματικά ωραίο μουνί πάρτε ενα βιντεάκι
και δώστε [size=12pt]βάση στο αστέρι απο το 4:55-5:20[/size]..για να έρθουμε λίγο στα ίσια μας

[URL unfurl="true"]http://taxalia.blogspot.com/2011/08/blog-post_8548.html[/url]

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Απο το χερακι και στον woodman μια μια... :fuck1:

OP
OP
poppop

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Απο το χερακι και στον woodman μια μια... :fuck1:
...ντάκσει ρε τύπε ...δε είναι δα και μουνάρες σα τη Μαρία Σιδηροπούλου :2funny: :2funny:
Πλάκα πλάκα τύπε μου το μώρο απο το 4:55 είναι θάνατος.Γύρευε ποιος πουστης βορειοελλαδίτης "παράγοντας" το φαγε

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
...ντάκσει ρε τύπε ...δε είναι δα και μουνάρες σα τη Μαρία Σιδηροπούλου :2funny: :2funny:
Πλάκα πλάκα τύπε μου το μώρο απο το 4:55 είναι θάνατος.Γύρευε ποιος πουστης βορειοελλαδίτης "παράγοντας" το φαγε

Σ'αρεσουν οι μπαμπατσικες βλεπω. Καλυτερα ετσι. Δε θα τσακωθουμε στην μοιρασια.
Παντως αυτην με το καστανο το μπουκλε και την αλλη με το θαλασσι-ροζ μαγιο τις παντρευομουνα και εκανα και παιδια...

Επισκέπτης
Ναι, μονο που αυτη που λες δεν ειναι Ουγγαρεζα αλλα Σλοβακα. Το λεει η παρουσιαστρια αν προσεξεις.  :dancing:

OP
OP
poppop

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Σ'αρεσουν οι μπαμπατσικες βλεπω. Καλυτερα ετσι. Δε θα τσακωθουμε στην μοιρασια.
Παντως αυτην με το καστανο το μπουκλε και την αλλη με το θαλασσι-ροζ μαγιο τις παντρευομουνα και εκανα και παιδια...
Δηλαδή δε θες να τεκνοποιησεις με τη Σιδηροπούλου και προτιμάς τις ξένες?Είσαι προδότης :grin:

Ναι, μονο που αυτη που λες δεν ειναι Ουγγαρεζα αλλα Σλοβακα. Το λεει η παρουσιαστρια αν προσεξεις.  :dancing:
Αρχηγέ πρόκειται για Ουγγαρέζα απο την Σλοβακία.Μειονότητα για την οποία γίνεται πανικός μεταξύ των 2 χωρών
Εδώ την έχει και σε συνέντευξη www.youtube.com/watch?v=XIIlDs6GRNg]http://www.youtube.com/watch?v=XIIlDs6GRNg[/url[/video]]

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ψηφίζω δαγκωτό την τέταρτη, την ξανθιά με το άσπρο και το θαλασσί!!!

Σαν δεύτερη επιλογή, την προ-προτελευταία.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Δηλαδή δε θες να τεκνοποιησεις με τη Σιδηροπούλου και προτιμάς τις ξένες?Είσαι προδότης :grin:

Αντιθετως, θελω να εξαπλωσω το γνησιο ατοφιο ελληνικο DNA :uglystupid: σε Σερβια, Ουγγαρια, Σλοβακια, και Πολωνια ωστε να υπερκερασω το μουσουλμανικο τοξο.
Και η Σιδηροπουλου παντως καλη ειναι.

OP
OP
poppop

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αντιθετως, θελω να εξαπλωσω το γνησιο ατοφιο ελληνικο DNA ωστε να υπερκερασω το μουσουλμανικο τοξο.
...φασισταρά μου εσύ :2funny: :rockon:

Ψηφίζω δαγκωτό την τέταρτη, την ξανθιά με το άσπρο και το θαλασσί!!!
...τύπε λίγο πλαστικοbarbie μου κάνει αυτή
Σαν δεύτερη επιλογή, την προ-προτελευταία.
:thumbsup: οντως δύνατο.
Εγω σα δεύτερη επιλογή βάζω τη πρώτη, τη ξανθιά μπουμπούκα που είναι και για τεκνοποιηση και γενικά για πολλά  :knockinb:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
...τύπε λίγο πλαστικοbarbie μου κάνει αυτή
 :thumbsup: οντως δύνατο.
Εγω σα δεύτερη επιλογή βάζω τη πρώτη, τη ξανθιά μπουμπούκα που είναι και για τεκνοποιηση και γενικά για πολλά  :knockinb:

Ξανθό δώσε μου και την ψυχή μου πάρε!  :happy:

Ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί να μονομαχήσουμε για την άλλη την καύλα :2funny:

OP
OP
poppop

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί να μονομαχήσουμε για την άλλη την καύλα :2funny:
Αν δε πειράξεις τα δικά μου δε πειράζω τα δικά σου :grin:
Αν και μεταξύ μας τύπε μάλλον θα παθαίναν πλάκα οι Ουγγαρέζομουνάρες αν βλέπαν άντρες να μονομαχούν για πάρτη τους

Επισκέπτης
Αρχηγέ πρόκειται για Ουγγαρέζα απο την Σλοβακία.Μειονότητα για την οποία γίνεται πανικός μεταξύ των 2 χωρών
Εδώ την έχει και σε συνέντευξη www.youtube.com/watch?v=XIIlDs6GRNg]http://www.youtube.com/watch?v=XIIlDs6GRNg[/url[/video]]

Μεσα στη γλυκα ειναι οι ατιμες... Καμια σχεση με τις δικες μας ξινομουρες. Κατι ηξερε ο ατιμος ο Woodman.  :cheesy:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μάγκες επειδη παίζει overdose μπαζίλας στο bou.com τώρα τελευταία έτσι για να μη ξεχάσουμε τι εστί πραγματικά ωραίο μουνί πάρτε ενα βιντεάκι
και δώστε [size=12pt]βάση στο αστέρι απο το 4:55-5:20[/size]..για να έρθουμε λίγο στα ίσια μας

[URL unfurl="true"]http://taxalia.blogspot.com/2011/08/blog-post_8548.html[/url]
:cum: :cum: :cum: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το ξανθό στο 1:46 θα το δούμε σε κανα στουντιάκι; :boobies: Κατάρτι μου έγινε η πούτσα πρωΐ πρωΐ. :bigdick:

OP
OP
poppop

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Και για να συνεχισω  και το πολυ καλό search  του τύπου Maaneskyggen παραθέτω και το βιντεάκι της ξανθιάς μπουμπουκας δευτερης επιλογής μου.
Το κοριτσι φαίνεται στο 0:36 και στο 2:10 οτι διαθέτει όλα τα προσόντα για να κατακτήσει το στέμα :kissass2: :kissass2:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.469
Πόντοι
46.232
ωραια μουνια οι ουγγαρεζες κ πολυ καλες στο κρεβατι,ωραια βιντεακια για φατε ματια ψαρια,αλλα αναλογα βιντεακια υπαρχουν απο ολες της χωρες.....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1.σχεδον ολες κορμαρες.
2.το καλυτερο κορμι η τυπισσα με το μπουκλωτο μαλλι.
3.καμια φατσα να πεις ΟΥΑΟΥ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom