Νέα

Ο Ολυμπιακός και οι τέσσερις Παπαδόπουλοι...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα moynitsokinigos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 637
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ ανοίγω το συγκεκριμένο thread γιατί εδώ που είμαστε στην εφημερίδα και συζητάμε για τα του Παναθηναικού και τα λάθη που κάνουν οι διοικήσεις του την τελευταία πενταετία, μας γεννήθηκε το εξής ερώτημα...

Αν λέμε αν ο Ολυμπιακός έπαιρνε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και κλείνοντας τον πιτσιρικά Παπαδόπουλο του Ηρακλή και έχοντας τον πιτσιρικά Παπαδόπουλο τον δικό του κοιτούσε να πάρει για τρίτη αλλαγή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο του ΠΑΟ τι θα γινόταν μετα;

Πέρα από την πλάκα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναικού να δουν ότι το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι...

Τώρα αν ο Ολυμπιακός θα έχει τέσσερις Παπαδόπουλους το καλοκαίρι εμένα θα ου φαινόταν πολύ δεξιό...Μόνο ο συγχωρεμένος δικτάτορας θα έλειπε για να είναι πρόεδρος με τόσους συνονόματους...!

:dancing:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ ανοίγω το συγκεκριμένο thread γιατί εδώ που είμαστε στην εφημερίδα και συζητάμε για τα του Παναθηναικού και τα λάθη που κάνουν οι διοικήσεις του την τελευταία πενταετία, μας γεννήθηκε το εξής ερώτημα...
Αν λέμε αν ο Ολυμπιακός έπαιρνε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και κλείνοντας τον πιτσιρικά Παπαδόπουλο του Ηρακλή και έχοντας τον πιτσιρικά Παπαδόπουλο τον δικό του κοιτούσε να πάρει για τρίτη αλλαγή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο του ΠΑΟ τι θα γινόταν μετα;
Πέρα από την πλάκα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναικού να δουν ότι το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι...
Τώρα αν ο Ολυμπιακός θα έχει τέσσερις Παπαδόπουλους το καλοκαίρι εμένα θα ου φαινόταν πολύ δεξιό...Μόνο ο συγχωρεμένος δικτάτορας θα έλειπε για να είναι πρόεδρος με τόσους συνονόματους...!
:dancing:
Κορυφαίο...ξέχασες και τον...Σπύρο τον Παπαδόπουλο....την Δέσποινα την αφήνουμε στον βάζελο......δικιά του είναι εξάλλου.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοίτα...αν τα βαζέλια ήταν θέσφατο πως ήταν χριστιανοί ορθόδοξοι που πάνε στην εκκλησία και μεταννοούν, θα τους δίναμε εμεις ένα Παπαδό-ΠΟΥΛΟ...χαχα
Προς το παρόν ας τους πάρουμε εμείς...γιατί πρέπει να έχουμε καβάτζα για την περίπτωση που αρχίζουν να κάνουν δεήσεις στα Θεία για νέα διοίκηση.
Ο δικός τους Παπαδόπουλος πάντως με χαλάει πολύ. Όσο τον ήθελα όταν πρωτοήρθε στο Ελλάντα, τόσο τώρα με χαλάει. Είναι....ανούσιος...σαν πεος άσφαιρο

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Κύριοι κάνετε λάθος ...όποιος παίκτης βγάλει απο πάνω του το πράσινο σουτιέν και το άσπρο στριγκάκι ... γίνεται άλλος παίκτης ... Νικοπολίδης, Γκέκας, Λυμπερόπουλος, Κυργιάκος, Σκάτσελ ..... Απλά αν τύχει και τα ξαναβάλει ξαναγίνεται Τραβέλι ....  Εγω πιστεύω ότι ο Παπαδόπουλος όπου και να πάει θα παίξει καλή μπαλίτσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom