Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.695
- Πόντοι
- 6.056
το σιγουρο σε μια αντρικη κωλαρα θα ειναι προσαρτημενοςισως ακαποειρα = ιπποτης
κανεις δεν ξερει με σιγουρια
ρουφωντας...
το σιγουρο σε μια αντρικη κωλαρα θα ειναι προσαρτημενοςισως ακαποειρα = ιπποτης
κανεις δεν ξερει με σιγουρια
με ειδες να ασχολουμαι με τον κωλο κανενος ρε τυπε?
εσυ λυσσαξες
πες οτι εισαι σαν τον πορδολαγνο που γλειφει αλβανικα κωλια και ασε μας στη ησυχια μας
εχει βγει η φημη μεσω pm οτι ο ακαποειρουλης οταν τον βαραει η πολυ αγαμια στο κεφαλι περιμενει να κοιμηθουν οι δικοι του, αλειφεται με λοσιον και βαζει μια φωτογραφια του σπαλιαρα στα δεξια του και μια φωτογραφια της χειλιουδακη στα αριστερα του
καυλωνει με τον σπαλιαρα, μετα μαλακιζεται με τη χειλιουδακη και οταν χυνει κοιταει μια τον εναν και μια τον αλλον
αυτο το αποδεδειγμενα απο που προκυπτει ρε πουσταρα?ο νικ1638 εχει αποδεδειγμενα παει με τραβελι και ο ακαποειρουλης ειναι αποδεδειγμενα κολλητος του νικ6382 στη θεσσαλονικη
πες μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι
εσυ αγαπούσες το γυναικειο σωμα για αυτό δοκιμασες τον πουτσο της βικυς?Τα ειπες ολα!
Αν δεν ειχαν μανια με το ανδρικο σεξ ή εστω αν αγαπουσαν το γυναικειο σωμα οσο αγαπανε το ανδρικο, ισως θα μπορουσαν να γινουν πικεριστες.
εμεις γαμαμε 2 φορες πιο συχνα και χωρις φραγκαΜην ασχολείστε με nik1410 και acapoeira. Είναι δύο κομπλεξικοί αγάμητοι μαλάκες που ζουν μακριά από την Αθήνα και τους τρώει η ζήλεια που εμείς γαμάμε όποτε θέλουμε με 10-20 ευρώ.
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 19 κάτω: Ντιάνα, επιστροφή.Τρελό στανταράκι μου, δεν τη βαριέμαι ποτέ.
εμεις γαμαμε 2 φορες πιο συχνα και χωρις φραγκα
κωλογαμημενε πουστη ποναςΈνας μαλάκας είσαι που κάποτε βαρέθηκε να την παίζει και παντρεύτηκε άρον άρον μπας και γαμήσει.
Ποσα δακτυλα σου εχωσε σημερα?
Κανένα. Την έπαιξες σήμερα ή όχι ακόμα;![]()
Αφιερωσούλα δεν έχει;Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 19 κάτω: Ντιάνα, επιστροφή.Τρελό στανταράκι μου, δεν τη βαριέμαι ποτέ.
Πολύ σωστά ο φίλος μου ο Buddha επισήμανε ότι το κεντρικό σημείο στο νόμο του Picker είναι η ειλικρίνεια. Γι' αυτό άλλωστε οι μεγαλύτεροι εχθροί μας δεν είναι οι γυναίκες - όπως συμβαίνει με τους MGTOW - αλλά τα λαμόγια. Θα το προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα και θα πω ότι για την - όντως - ελεεινή συμπεριφορά των γυναικών ευθύνονται κατά ένα μεγάλο μέρος τα λαμόγια.
αυτο το αποδεδειγμενα απο που προκυπτει ρε πουσταρα?
απο το οτι η νινα το τραβελι δημοσια με ξεχεσε που εχω περασει ενα εκατομυριο φορες απο μπροστα της και δεν εχω ψωνισει ποτέ τραβελι????