Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
εχει βγει η φημη μεσω pm οτι ο ακαποειρουλης οταν τον βαραει η πολυ αγαμια στο κεφαλι περιμενει να κοιμηθουν οι δικοι του, αλειφεται με λοσιον και βαζει μια φωτογραφια του σπαλιαρα στα δεξια του και μια φωτογραφια της χειλιουδακη στα αριστερα του
καυλωνει με τον σπαλιαρα, μετα μαλακιζεται με τη χειλιουδακη και οταν χυνει κοιταει μια τον εναν και μια τον αλλον

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
με ειδες να ασχολουμαι με τον κωλο κανενος ρε τυπε?

εσυ λυσσαξες
πες οτι εισαι σαν τον πορδολαγνο που γλειφει αλβανικα κωλια και ασε μας στη ησυχια μας

Αυτο το νημα ειναι πεδιο συγκρουσης πικεριστων και τυπων που σκουπιδιαζουν τους πικεριστες
Εισαι στο στρατοπεδο των πουστοπικηδων, τι να κανουμε?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εχει βγει η φημη μεσω pm οτι ο ακαποειρουλης οταν τον βαραει η πολυ αγαμια στο κεφαλι περιμενει να κοιμηθουν οι δικοι του, αλειφεται με λοσιον και βαζει μια φωτογραφια του σπαλιαρα στα δεξια του και μια φωτογραφια της χειλιουδακη στα αριστερα του
καυλωνει με τον σπαλιαρα, μετα μαλακιζεται με τη χειλιουδακη και οταν χυνει κοιταει μια τον εναν και μια τον αλλον

Ρε μαλακα εσυ κοιμασαι ακομη στο παιδικο σου δωματιο
Με κουραζεις που αναγκαζομαι να επαναλαμβανομαι αλλα δεν ζουμε ολοι την μιζερη ζωη σου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο νικ1638 εχει αποδεδειγμενα παει με τραβελι και ο ακαποειρουλης ειναι αποδεδειγμενα κολλητος του νικ6382 στη θεσσαλονικη
πες μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι
αυτο το αποδεδειγμενα απο που προκυπτει ρε πουσταρα?
απο το οτι η νινα το τραβελι δημοσια με ξεχεσε που εχω περασει ενα εκατομυριο φορες απο μπροστα της και δεν εχω ψωνισει ποτέ τραβελι????

εσυ εισαι πουστης στις μεθοδους σου και ο πικερ πουστης κυριολεκτικα, αυτα ειναι τα αποδεδειγμενα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τα ειπες ολα!

Αν δεν ειχαν μανια με το ανδρικο σεξ ή εστω αν αγαπουσαν το γυναικειο σωμα οσο αγαπανε το ανδρικο, ισως θα μπορουσαν να γινουν πικεριστες.
εσυ αγαπούσες το γυναικειο σωμα για αυτό δοκιμασες τον πουτσο της βικυς?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μην ασχολείστε με nik1410 και acapoeira. Είναι δύο κομπλεξικοί αγάμητοι μαλάκες που ζουν μακριά από την Αθήνα και τους τρώει η ζήλεια που εμείς γαμάμε όποτε θέλουμε με 10-20 ευρώ.
εμεις γαμαμε 2 φορες πιο συχνα και χωρις φραγκα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 19 κάτω: Ντιάνα, επιστροφή.  :smitten: Τρελό στανταράκι μου, δεν τη βαριέμαι ποτέ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη εδώ μέσα θα δεις και θα διαβάσεις πολλά. Όμως αρκεί να καταλάβεις ένα πράγμα: O ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Η κατάληξή τους είναι πάντα τραγική. Εφάρμοσε εσύ το νόμο του Picker και περίμενε να γελάσεις μαζί τους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Πολύ σωστά ο φίλος μου ο Buddha επισήμανε ότι το κεντρικό σημείο στο νόμο του Picker είναι η ειλικρίνεια. Γι' αυτό άλλωστε οι μεγαλύτεροι εχθροί μας δεν είναι οι γυναίκες - όπως συμβαίνει με τους MGTOW - αλλά τα λαμόγια. Θα το προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα και θα πω ότι για την - όντως - ελεεινή συμπεριφορά των γυναικών ευθύνονται κατά ένα μεγάλο μέρος τα λαμόγια.
:hi:

Επισκέπτης
αυτο το αποδεδειγμενα απο που προκυπτει ρε πουσταρα?
απο το οτι η νινα το τραβελι δημοσια με ξεχεσε που εχω περασει ενα εκατομυριο φορες απο μπροστα της και δεν εχω ψωνισει ποτέ τραβελι????

σε ξεχεσε γιατι  ειδε  πως η φιονα  το αλλο  το  τραβελι της τρωει την πελατεια και  προμοταρεις μονο αυτη  :uglystupid:

αντε τραβελολιγδιαρη χοντρε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom